Mansikkasorbettia ja muuan kesäinen pinkki

Tänä kesänä moni tavallisesti Seppälän lakkahyllyt kaukaa kiertävä käänsi takkiaan ainakin uusien sorbettilakkojen verran. Minäkin kotiutin lakoista kaksi yksilöä ja ne ennättivät lojua tovin testaamattomissa ennen kuin sain aikaiseksi tarttua edes tähän toiseen. En oikein keksinyt, mihin olisin lakkoja yhdistänyt mutta Zoya Starlan saapuminen helpotti valintaa.

Lakkasin aluksi kynsille kerroksen Essencen peittävähköä Free Hugs-lakkaa ja sen päälle pikkurilliin ja nimettömään kaksi kerrosta Strawberry Sorbetia. Lakka oli ihan hyvä levittää mutta suti on kyllä aika kurja. Sentään näissä oli suht maltillisen levyinen mutta samaan aikaan ostamassani tekstuurilakassa se on niin leveä, ettei sitä tahdo saada takaisin pulloon.
Täysin tasaiseksi pinta tuli vasta toisella päällyslakkakerroksella.

Kolme muuta kynttä saivat ylleen niin ikään kaksi kerrosta Starlaa. Kolmas kerros jellypohjaista lakkaa ei olisi ollut pahitteeksi mutta tietenkin huomasin sen vasta jo laitettuani pikakuivattajan. Starla on lähes neonpinkki lakka, jossa on runsaasti hopeanväristä, myös kynnellä erottuvaa mikroglitteriä. Sävy vähän yllätti, en swatchien perusteella odottanut ihan näin kirkasta lakkaa.

Koristeluita jouduin hetken pähkäilemään ja päädyin laittamaan Zoya-kynsiin pastellinvärisiä niittejä, joiden ansioista kokonaisuudesta tuli toimiva vaikka hetken epäilin menneeni metsään valintojeni kanssa.

Valkoinen Vanilla Sorbet odottelee vielä vuoroaan. Oletteko ostaneet näitä Seppälän lakkoja ja onko joku ehtinyt jo haalia kaikki sävyt itselleen?

34 thoughts on “Mansikkasorbettia ja muuan kesäinen pinkki

 1. Mä oon ihastellut näitä muilla, mutta muille ne saa jäädäkin. Eivät iske niin paljoa, että kotiuttaisin itselleni hyllyyn pölyttymään. :D Kauniit nämäkin kynnet ovat, mutta mutta… En tiedä. Ehkä mä vuoden päästä yritän metsästää näitä koirien ja kissojen kanssa kun vihdoin sytyn näille… :D

  1. Saattaa jäädä mullakin tähän yhteen kertaan ellen sit ens kesänä taas innostu:) Voin ehkä myydä nää sulle sit vuoden päästä:D

 2. Voi miten nättejä lakkoja molemmat! Minäkin olen iskenyt silmäni näihin sorbetteihin, mutta Jyväskylän kekustan Seppälöistä en ole niitä löytänyt. :(

 3. Juu, ostettu on. Samat värit kun sulla ja käytetty on paljon. Muut värit ostin vielä halvempina versioina mutta nekin toimii ihan hyvin, merkki oli yeslove. Voi olla että jää kesän jälkeen helmeriin venymään mut senpä näkee sitten.

  1. Ai niin niitäkin on, oon nähnykin jossain….tais olla kynsikoristeluissa juttua niistä. Ei näitä varmaan talvella tee mieli käyttää mutta kesään ihan kivoja:)

 4. Ei ole vielä tullut ostettua. Ihastellu oon näitä nyt monessa blogissa, mutta aina mennyt Seppälässä ohi? Oon varmaan ollu kuumeessa! :D
  Ihanat kynnet oot kumminki loihtinut ja nyt tuo Zoya jäi kummittelemaan! :)

  1. Näitä tän henkisiä lakkoja tulee niin harvoin käytettyä, että ihan hyvin se voi olla tämmönen seppälä-lakka vaikka indiemerkeillä on saman tyyppisiä:)

 5. Ai miten suloiset :) Mulla on se valkea sorbetti, mutta vaikka se näyttää tikulla ihan kivalta, mulla ei vaan kerta kaikkiaan ole vielä napannut laittaa sitä kynsille asti.

 6. Onpas söpöt :) Upean räikeä pinkki tuo Starla! Ihan häikäisee :D

  Mulla on Vanilla Sorbet, mutta musta tuntuu että kaikki muut saa sen näyttämään paljon paremmalta kynsillä kuin minä :D Onhan se ihan okei, mutta en usko että ihan heti tulen käyttämään sitä uudestaan.

 7. Noh minähän ostin heti kolme ja kaikki käyttämättä, as usual. Ne ei vaan jotenkin käy minkään kanssa yhteen enkä oikein keksi miten niitä käyttäisin…varsinkin kun neonpuolella on nyt muutenkin ollut VÄHÄN tunkua :D

 8. Tosi kaunis tuo Zoya. Sorbetteja oon ihastellu muiden kynsillä, mutta en ole Seppälään vielä ainakaan niitä eksynyt katselemaan, jotenkin epäilen, että ne jäis vaan käyttämättäminä pölyttymään laatikkoon.

  1. Mä pelkäsin, että mullekin käy niin mutta päätin tällä kertaa toimia toisin:) Yleensä noi markettiheräteostokset (ja välillä muutkin) jää vaan pyörimään ja odottamaan ihmettä mutta nyt repäsin:D

 9. Seppälän lakoista löytyy pinkki, valkoinen ja turkoosi. Ovat kyllä hirmu nättejä, mutta suti on karsea ja lakkojen pysyvyys umpisurkea. Harmillista sinänsä, koska noita voisi käyttää muuten varmaan jatkuvasti.

  1. Suti ei kyllä ollu mikään ihmeellinen mutta taisin olla näillä kynsillä kolme päivää ja mulla kesti ihan hyvin nämä. Muita en ole kyllä koittanut joten en osaa sanoa laadusta sen kummemmin:)

 10. Mä tällälailla epäkorrektisti kommentoin kauheasti myöhässä! Toi Seppälän lakka on yllättävän sievän näköinen. Hypistelin jo noita Seppälän lakkoja, mutta en ostanut =)

  1. Kiitos kun kommentoit, kyllä mä huomaan myöhemminkin tulleet:) Kannattaa vissiin hommata näitä jos meinaa kun sitten niitä ei taas saa…mutta toisaalta myöskään kaikkea ei onneksi ole pakko omistaa vaan voi katsella muiden kynsillä:)

 11. EN myönnä, että olisin ostanut kaikki neljä. Jostain syystä ne kuitenkin tuolla Helmerissä majailevat, käyttämättöminä yhtä lukuunottamatta. Sain sen Vanilla Sorbetin yhdistettyä neonlakkaukseeni, siinä toimi vallan mainiosti :) Muut onkin sitten sellaisia, etten oo vielä edes harkinnut niitä kynsille sutivani….

  1. Mulla taitaa jäädä Vanilla ensi kesään mutta se lila versio pikkuisen vielä kuumottaa. Jos tulee vastaan, niin saattanen sen kyllä ostaakin pois:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *