Mallin mukaan

Toteutus…..

…ja malli. 

No ei ne nyt ihan samanlaiset taida olla:) Olin tehnyt eilen tipeille tuollaiset ideat joiden pohjalta lähdin toteuttamaan vesimarmoroitia. Totuus on tarua ihmeellisempää. Vasemman käden nimettömään tuli lisäksi pieni kauneusvirhe – ei kannata yrittää puhua puhelimessa samaan aikaan kun sormet on vedessä:D

Olisin halunnut laittaa kärkiin isot strassit mutta eihän minulla ollut sopivan värisiä noita oikein suuria joten päädyin koristelemaan pelkillä pilkuilla.
Alpine Snow alkaa muistuttaa koostumukseltaan erikeepperiä ja pilkutkin sen vuoksi meni vähän niin ja näin. Kuvat on onneksi huonoja, ulkona hämärässä otettuja ja kaikki virheet ei niin näy:)

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka (puuttuu kuvasta)
-OPI Alpine Snow (2 kerrosta pohjalla)
Vesimarmoroinnissa Flormarin lakat N006 ja N008
-Inm OTD -pikakuivattaja
-pilkut dotting toolilla & Alpine Snowlla
-Lumene Protective Top Coat -päällyslakka

24 thoughts on “Mallin mukaan

  1. En mä tiedä, ahkeran harjoittelun tulosta varmaan:D
   Flormarit toimii ihan jees, tosin riippuu ihan lakasta eli kantsii testata etukäteen. Ainakin nää neon-versiot pelittää:)

 1. Herrajestas miten täällä on taas ihania luomuksia vaikka miten. Hyvä idis käyttää noita edullisia lakkoja marmorointiin. Saatan kokeilla kunhan tulee vastaan :) Kivat värit, by the way!

 2. Ihanat väriyhdistelmät! Hyvä tietää, että ilmeisesti noi flormarit toimii hyvin vesimarmorointiin, kun sait noin hyvää jälkeä aikaiseksi? :)

 3. Ihanat!!! En ole tiennytkään että noi flormarit toimivat noin hyvin marmoroinnissa, tarvitsee ehkä itsekkin hankkia niitä siihen tarkoitukseen:)

  1. Thanks:) Ainakin nää creme-tyyppiset neonlakat toimii, shimmereistä en osaa sanoa. Holoja olen testannut tipeille ja nekin tuntuisi toimivan.

 4. Ah, taas haikeana katselen näitä sinun marmorointeja. Lähipäivinä omaankin blogiin tulossa oma yritelmä aiheesta. Melkein kyllä hävettää valmiiksi :D Mutta harjoittelu tekee mestarin, tekeehän?!

 5. Nämä marmoroinnit on nättejä. :) Mulla omalla kohdallani epäilyttää että saan vain ison sotkun aikaan. Olen kyllä ajatellut testailla tuota tekniikkaa erilaisiin pikkuesineisiin, avaimiin, kyniin, ym. Ehkä helpompaa aluksi kun on molemmat kädet käytössä.

  1. Mä olen testannut esim. lasihelmiin ja toimii kohtuullisen hyvin niissäkin. Onhan se kieltämättä helpompaa kun saa käyttää kumpaakin kättä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *