Mahdottoman pinkkiä

Olin ihan suunnattomissa vaikeuksissa kuvatessani tätä lakkaa. Otin ensin sisällä lightbxissa varmaan 50 kuvaa, kaikissa lakka oli väärän värinen. Jo luovutettuani tartuin myöhemmin uudelleen kameraan ja näppäsin ulkona muutaman kuvan joihin viimeinkin sain lakan todellisen sävyn talletettua. Ne ovat postauksessa alimpana. 
Eipä sillä, kun googlettelin swatcheja niin selkeästi muillakin on ollut ongelmia tämän kanssa;)
Miami pINK on hiljattain ilmestynyt Catricen uutuuslakka ja minua ottaa suunnattomasti päähän, että Kosmetik4less EI MYY näitä. MIKSEI?? Catrice on Essencen sisarmerkki joten olisi aivan järkeenkäypää myydä molempia, niin ettei näitä tarvisi metsästää milloin mistäkin pakettimurskaamoilta tai kieli keskellä suuta käydä kauppaa kielellä, jota ei osaa. 
Tämän haalin käsiini Ranskan ebaysta, josta on sentään kohtuulliset postikulut mutta lakat ovat hieman kalliimpia kuin kaupoissa. Catricella olisi myös paljon kiinnostavia LE-kokoelmia jotka menevät meiltä ohi heikon saatavuuden vuoksi. 
Maailmassa on suunnaton virhe.
Tämä olisi kyllä kaivannut alleen jonkun peittävämmän lakan, jouduin sutimaan kolme kerrosta ja sittenkin kärjet kuulsivat läpi. Essencen Naughty & Pink on hyväksi havaittu ja olisi sopinut tähänkin.
Jellyinen glassfleck pinkillä shimmerillä aiheuttaa voimakasta tuijottelutarvetta ja raaskin jopa käyttää tähän pitkään panttaamiani decaleja. Kyllä vaan, meitä on muitakin tästä ongelmasta kärsiviä;)
Ehkä kannattaa skipata alkupään kuvat ja katsoa vain alimmat. Tosin decalien värit näyttävät enemmän siltä kuin pitääkin näissä ensimmäisissä kuvissa. Keskimäärin taisin siis onnistua ihan hyvin. 
Aivan ihana lakka, olen kyllä heikkona tällaisiin väreihin. 

Tuleeko joku mukaan jos järjestän mielenosoituksen, jossa vaaditaan Catricen lakkoja helpommin saataville?

27 thoughts on “Mahdottoman pinkkiä

 1. Onpas upea lakka, melkein voisin jo pelkästään tämän takia ilmottautua mukaan mielenosoitukseen. Ja muutenkin. Halpoja hyviä merkkejä tänne perä-pohjolaankin!

  1. Hahaa, arvasin, ettei tähän ole vaikea houkutella ihmisiä:) Kyllä tilaisin heti k4l:lta iiiison paketin jos Catriceakin saisi sieltä!

 2. Ooh, on kyllä kaunis lakka ja nätit nuo decalit myös eli todella upeat kynnet siis! Ehdottomasti oon myös mukana mielenosotuksessa, Catricella olis aikojen saatossa ollut (ja varmasti tulee myös jatkossa olemaan) monia upeita LE-kokoelmia ja muutenkin lakat on laadukkaita ja nättejä. :)

  1. Todellakin, nytkin olisi taas tulossa kivoja kokoelmia mutta taitavat jäädä saavuttamattomiksi….muutaman lakan takia ei viitisisi Bulgariaankaan tilausta tehdä. Eikä sinne välttämättä edes tule LE-kokoelmia:/

 3. Jee, persedecalit! :D
  Ihanat kynnet taas, ja toi lakka on kyllä nätti. Ehkä oon ihan onnellinen siitä ettei multa yhtään Catricea vielä löydy kun niiden saaminen on niin hankalaa että ärsyttäisi vaan :D

  1. Lakka on kyllä todella kaunis. Kynnet on myös, mutta alkavat olla vaarallisen pitkät ja on pakko lyhentää…harmittaa, koska tykkäsin niistä eniten juuri tässä mitassa:/ No 2/10 onkin paikattuna näiden kuvien ottamisen jälkeen:P

  1. Voi, olisitpa ollut kärpäsenä katossa tänä iltana kun tein kynsiä, ei mennyt ihan ongelmitta:D Mutta kiva lopputulos ja senhän te näette:) Kiitos kivasta kommentista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *