Magno Fail

Tiedättehän sen tunteen, kun tekee kivat kynnet ja sitten menee pilaamaan ne jollain? No, minulle on käynyt tänä viikonloppuna niin jo kaksi kertaa. Tein eilen erääseen kilpailuun kynsiä jotka olisivat olleet ihan kivat, ellen olisi lisännyt niihin vielä yhtä glitterilakkaa. Niinpä poistin ne ja unohdin koko jutun.

Samoin kävi näiden kynsien kanssa. Viime aikoina on ollut luvattoman paljon kynsiharmistusta ilmassa, olen kai yrittänyt liian monimutkaisia ja pettynyt kun en olekaan osannut ja/tai aika ei ole riittänyt. Okei, myönnän, että olen järjettömän kriittinen omia tekemisiäni kohtaan ja monta kertaa elämässäni olen jättänyt asioita kokonaan aloitamatta koska en ole etukäteen ollut varma onnistumisesta. Tämä näkyy kaikessa, niin myös tässä kynsiharrastuksessa.

Pelkkä musta-valko-harmaa liukuvärjäys näytti vähän värittömältä ja yritin ensin laittaa water decalseja jotka kaikki menivät ruttuun. Siitä seurannut mielentila ei ollut otollinen leimailunkaan kannalta.
Minulla on muutamia Konadin stampereita, joista osa toimii hyvin ja osa ei. Jostain syystä en ole merkannut niitä mitenkään ja tänään käsiini päätyi taas se toimimaton yksilö. Kuvio nousi kyllä laatalta nätisti stamperille mutta ei tarttunut stamperilta kynnelle. Lopputulos on suttuinen ja harmittaa vietävästi.
Joudun nyt kuitenkin olemaan näiden kanssa taas muutaman päivän.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow
-IsaDora Chateau Grey
-Classics sävy11
-Color Club nimetön glitterlakka
-MNY sävy 673
-Sally Hansen Insta-Dri
-Violetti Konad-erikoislakka
-Konad Top Coat
-Leimat MN XL-laatta H
* * *
Muutama uusi lukijakin on taas liittynyt mukaan. Lämpimästi tervetuloa, toivottavasti viihdytte vaikka muutama viime postaus kynsistä onkin ollut pelkkää narinaa:)

6 thoughts on “Magno Fail

    1. Ois pitäny ottaa kuva stamperista sen jälkeen kun olin leimannut; se kuvio näet oli edelleen näkyvissä kokonaisuudessaan. Vaikea selittää mutta jotain tosi kummallista tossa tapahtui:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *