Maaliskuun LF Beautybox

Taisin taas olla viimeisiä Lookfantasticin Beautyboxin saajista ja somessa piti vältellä kuvia ja postauksia, koska en halua nähdä sisältöä etukäteen. Postauksen kirjoittaminenkin venähti mutta sentään sain jutun saman kuukauden aikana ulos.
Viime kuukausina boksi on koostunut aika pitkälti matka- ja näytekokoisista tuotteista ja tällä kertaa sisältö ilahdutti positiivisesti runsaudellaan ja meikkipainotteisuudellaan.Omorovicza Balancing Moisturiser tupsahti laatikosta mukavassa 30ml koossa. Unkarilaismerkki on tuttu aikaisemmista bokseista sekä joulukalenterista ja kyseessähän on vähän arvokkaampi sarja. Normaalikokoinen 50ml tätä voidetta maksaa peräti 85 puntaa:o Voiteessa on merkille tunnusomainen aika voimakas ja yrttinen tuoksu, jota hieman kritisoin mutta tuotelupaus on avokätinen:

Take control of your skin with Omorovicza Balancing Moisturiser, a cooling, gel-cream moisturiser specially developed to help balance and regulate oily to combination skin.

Promoting a smooth, healthy-looking complexion, the moisturiser absorbs quickly into skin; it strikes the perfect balance between hydration and sebum regulation to control shine and help prevent blemishes. Rich in Apple Pectin and Ruby Crystal, it moisturises skin whilst blurring the appearance of pores, fine lines and wrinkles, and utilises a Hydro Mineral Transference™ delivery system that facilitates mineral absorption for maximum benefit within the skin.

Noh, kokeillaan. Pakkaus on painava, mikä tuo osaltaa ylellisyyden tuntua. Pumppupullo on aina mieluisa hygieenisyytensä vuoksi.


Stylondon Oval Face Brush sopii meikkivoiteelle, peitevoiteelle, poskipunalle ja puuterille. Sivellin on tosi tiivis ja jämäkkä ja mua etukäteen jo kauhistuttaa tämän peseminen. En myöskään ole aiemmin kokeillut tämän mallisia meikkisiveltimiä. Ilman muuta kokeilen mielenkiinnolla, vaikka en vielä tiedäkään, mihin. Olen kaupassa hiplannut hammasharjasiveltimiä ja aina jättänyt ne ostamatta, joten tää oli kiva ylläri.


Jee, luomivärejä! Doucce-merkkiset lämpimät ruskean sävyt miellyttävät omaa silmää ja pikkuiset liukukannella varustetut napit olisi helppo ottaa mukaan tai sijoittaa irtonappipalettiin pohjassa olevien magneettien ansiosta. Pigmenttiä on kohtalaisesti mutta värien koostumus ei ole erityisen pehmeä tai samettinen, josta itse yleensä tykkään. Olen vähän luomivärikranttu ja multa jää helposti käyttämättä ei-niin-hyvälaatuiset luomarit.


Skinchemists Rose Quartz Lip Plump on nimensä mukaisesti huulia pullistava huulikiilto. Huulilla kiilto on käytännössä väritön. Tuoksu on voimakas, hammastahnamainen ja aine kihelmöi odotetusti. Mä olen joitakin vastaavia tuotteita kokeillut aikaisemmin enkä yleensä ole erityisemmin pitänyt niistä, mutta tämän ihotuntuma on ihan kiva. Yritin kovasti arvioida pullistavaa efektiä, mutta mitään dramaattista en ainakaan havainnut…ehkä jotain pientä kun oikein tarkkaan katsoo. Kiilto on kallis, yli 50€. Boksissa tuli siis täysikokoinen 8ml tuote. Huh.


Renu Advanced Anti-ageing Flash Relax Mask on kirkastava ja silottava naamio aikuiselle iholle. Erittäin kiinnostava tuote! 10 minsaa pari kertaa viikossa -> ikuinen nuoruus, täältä tullaan:)) Olen kasvonaamiofriikki ja tätä kyllä testaan heti tänä iltana.

Skimono Foot Mask on sheavoita, oliivi- ja teepuuöljyä sekä kamomillaa sisältävä jalkanaamio. Pakkaus sisältää tossut, jotka vedetään jalkoihin 20-30 minuutin ajaksi ja luvassa on syväkosteutetut, pehmeät ja virkistyneet töppöset.
Kiva tuote, jalat tuppaa jäämään vähän vähemmälle huomiolle etenkin näin villasukkakautena. Mä teen taas lähempänä kevättä perinteisen kuorintasukka-kuorinnan mutta sitä ennen tämä tulee tarpeeseen.

Oli kyllä kaikin puolin onnistunut boksi, suorastaan loistava. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön ja sisältö oli huomattavan arvokas tilaushintaan nähden. Tätä lisää! Paketissa on muuten spoileri ensi kuun boksiin ja luvassa on ainakin Glamglown Supermudia, miten loistavaa!

Nyt toivottelen kaikille hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä:)

12 thoughts on “Maaliskuun LF Beautybox

 1. Erittäin hyvä tuo iso kuva, jossa näkee kaikki tuotteet yhdessä ja saa hyvän käsityksen oikeista mittasuhteista:) Välillä menen ainakin itse sekaisin minkä kokoisista tuotteista on oikeasti kyse;)
  Omorovicza Balancing Moisturiser vaikuttaa kiinnostavalta. Hinta on sitä luokkaa, että luulisi olevan myös todella toimiva tuote:)
  Kivaa pääsiäistä:)

  1. On muuten totta, että joskus on vaikea hahmottaa tuotteiden kokoa jos ei ole mitään konkreettista mihin verrata. Esim. nuo luomivärinapit ovat aika pieniä vaikka sitä ei yksittäiskuvasta oikein hahmota.
   Mua aina vähän pelottaa, että jään koukkuun johonkin tosi kalliiseen ihonhoitotuotteeseen, mutta täytyyhän tuota Omoroviczaa kokeilla sen uhallakin:D

 2. Pahoittelut vielä kerran, että spoilasin Ig:ssä sisällöstä :/ Itselläkin jäi niin myöhälle boxin haku ja siitä kirjoittelu, että kuvittelin tosiaan muiden jo omansa saaneen.. Pitää jatkossa myös tämän boxin kanssa tehdä samoin kuin Bette Boxin etten siellä sisältökuvia lainkaan julkaise ettei vahingossa pääse sama uudelleen tapahtumaan – itsekään en vahingossa mielelläni boxien sisällöistä spoilaannu :)

  1. Laita kakkoskuvaksi niin ei näy heti feediä selatessa:) Mistäpä tuota aina voisi tietää, kuka on boksin saanut ja kuka ei:)

  1. Tässä on kyllä parasta nämä uudet ja harvinaisemmat merkit, Bette tarjoaa taas sitä helposti saatavilla olevaa ja tuttua. Molemmissa on puolensa ja musta on kiva saada kaksi yllätystä joka kuukausi:)

 3. Tämän kuukauden LF boxin sisältö vaikutti ihan superille, jee! Tällaisia kuukausia kun ois aina näissä, niin melkein voisin jopa tilata :) Livboxien ja elevenin kaltsun jälkeen menee taas ehkä jokunen vuosi ennenkun uskallan taas sukeltaa yllätyskosmen maailmaan.. :D toisekseen myös olen havainnut, että mua nyt vaan on vaikea miellyttää oikein millään yllätysmomenteilla kosmessa tai muutenkaan: tasapaksu arki, vanhat suosikit ja suunnitellut uutuudet/muutokset kyllä käy :’D

  Hyvää pääsiäisen aikaa :)

  1. Tämä boksi oli kyllä poikkeuksellisen antoisa. Onneksi ihan vielä ei tartte miettiä joulukalentereita, mutta jos nyt pitäisi päättää, niin lähtisin LF:n ja Lumenen kalentereihin enempiä miettimättä.
   Mä tykkään yllätyksistä, mutta kieltämättä sen verran kosmetiikkaa alkaa olla käsien läpi kulkenut, että väkisinkin tulee vähän ähkyä ja oloa, että kaikki on jo nähty. Erikoisempien merkkien kalenterit taas on niin kalliita, ettei sellaista oikein uskalla hankkia, kun lopulta ei kuitenkaan tiedä mitä saa.

 4. Eiii! Toi Omorovicza kiinnostelis ja ajattelin että mähän ehdin vielä tilaamaan maaliskuun boksin, niin eikö se oo myyty loppuun! Nyyh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *