Lyhyt tarina rakkaudesta

Olin katsellut häntä jo pitkään. Sivusta, salaa, vaivihkaa, arvioiden. Hän oli aina muiden kanssa ja tunsin silloin pienen, kipeän piston sisälläni. Kunpa hän olisi jonakin päivänä minun. Mietin, millaista meillä olisi ja tekisikö hän minut onnelliseksi. Sitä en voinut tietää.
Minullakin oli muita. Heitä oli paljon ja nämä suhteet jäivät pinnallisiksi ja usein lyhyiksikin.

Olen aina ollut kovin varovainen. Pelkäsin ihastua, saati rakastua. Tiesinhän, ettei hän koskaan olisi yksin minun. Uskaltaisinko heittäytyä tunteideni vietäväksi?

Sitten, eräänä päivänä tein aloitteen ja uskotteko: pian hän matkusti luokseni suuren meren yli, kaukaa toiselta mantereelta.

Ja minä rakastuin. Ensisilmäyksellä, peruuttamattomasti, lopullisesti. Hän on ainutlaatuinen -ja tänä yönä vain minun.

Categories OPI

26 thoughts on “Lyhyt tarina rakkaudesta

  1. Extravagance. Nimi kertoo kaiken oleellisen. Taas kerran tuli tunne, että omani pitäisi piakkoin päästä jälleen ulkoilemaan. Niin moni uusi rakkaus on päässyt tulemaan väliimme.

    1. Kiitos! On tarrat, jotka ovat ihmeen hyvin pysyneet vaikka aiemmin mulla on ollut noiden kanssa ongelmia. Joku kulma alkaa repsottaa ja sitten ne ei enää kestä. Laitoin kyllä kaksi reilua kerrosta päällyslakkaa.

  2. Todella kaunis! DS lakat ovat olleet mahtavia. Mun piti ostaa DS topcoat myös,sillä ainakin kuvittelen sen pitävän nuo pienet holokimallukset kirkkaampina.

    1. Toimiiko se päällyslakka? Mä katselin swatcheja mutta muita ei nyt päätynyt koriin kun himoitsemani oli loppu…sävyä en muista, se oli vaaleanpunainen joku.

  3. Kaunis lakka, ei voi muuta sanoa. Tosin ei oo ihan mun tyyppiä. Sellainen, jota saattaisin himoita omakseni, mutta suhde jäisi lyhyeksi. Punaiset ei oo mun juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *