Luukku 24: kaunista joulua, kauneimmat punaiset lakat

On aika avata Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin viimeinen luukku, josta löytyy viisi joulun kauneinta punaista lakkaa.

kortti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Itselleni punaisia on kertynyt koko joukko, mutta jätin pois indiet ja harvinaisemmat yksilöt pitäytyen näissä tavallisemmissa, joista ainakin osaa saa vielä hankittuakin. Punaiset lakat pitävät pintansa vuodesta toiseen ja aivan erityisesti näin joulun aikaan kynsille halajaa perinteistä punaista.

Punaisten linkkien takaa pääset kurkkaamaan kullakin lakalla tehtyjä kynsiä tarkemman kuvaksen kera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Danke-shiny Red on nähty kynsilläni osana puolikuu-manikyyriä, joka taitaa olla ainoa laatuaan, sillä en ainakaan muista kyseistä koristelutyyliä tehneeni toiste. Postausta lukiessa tuli vanha olo; tuolloin ei ollut vielä kynsivinyylejä saatavilla ja oli käytettävä reiänvahvistajia:´)

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In My Santa Suit nähtiin perinteisissä joulukynsissä kaksi vuotta sitten. Voisin edelleen aivan mainiosti viihtyä tuossa lakkauksessa.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Spy Who Loved Me on oma suosikkini tästä joukosta. Olen lakannut sillä kahteen otteeseen; jouluna 2014 ja ihan tuoreeltaan lakka esiintyy eilisessä postauksessa. Voikohan tätä edes käyttää muihin kuin joulukynsiin? :)

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Red Fingers & Mistletoes on nähtävissä myös hyvin jouluhenkisessä ja aiempien lakkausten tyyliä noudattelevissa kynsissä reilun vuoden takaa.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa ettei nyt menisi vallan OPI-painotteiseksi, otin mukaan The Joululakan, China Glazen ikonisen klassikon, Ruby Pumpsin.
Ajassa on mentävä useita vuosia taaksepäin, sillä olen käyttänyt tätä joulukynsissä vuonna 2012. Lakkaus on erikoinen kahdestakin syystä: olen tehnyt ranskiksen ja käyttänyt fimoja. Eipä ole moisia taidettu sen koommin nähdä. Ihan hauskat kynnet kuitenkin.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aattoillan touhut ovat tänäkin vuonna samoja. Juustoöverit siemaillen hyvää punaviiniä, lautapelejä ja todennäköisesti poltan taas jotain uunissa niin, että palovaroitinkin tulee testattua. Näin on hyvä.

Toivotan täten kaikille Better Nail Dayn lukijoille ja yhteistyökumppaneille hyvää ja rauhallista joulua <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12 thoughts on “Luukku 24: kaunista joulua, kauneimmat punaiset lakat

 1. Mä en tiedä olenko mä koskaan edes fimoja saanut lakkaukseen asti, saati sitten blogiin asti. Ei taida kuitenkaan tulla enää edes yritettyä.
  En mä saanut punaisia kynsiä tälle joulua edes tehtyä… No, menee se näissä 5 päivää vanhoissa lakkauksissakin! :D

  Hyvää joulua myös sinne teille! ♥

  1. Usko pois, et ole menettänyt fimottomuudessa mitään:D Ja joulu tulee, vaikka olisi nakukynnet, en mäkään saanut aatoksi sitten lakattua mitään varsinaisesti jouluista, tai mitään muutakaan eli vanhoilla lakkauksilla mentiin täälläkin:)

 2. Sievä kavalkadi punaisia lakkoja! Mulla ei oo ehkä yhtään – paitsi etten ole ihan varma Danke Shiny Redistä.. (Möinköhän sen vai en..?) Oma suosikkini, jota ei tällä listalla ole, on OPI:n Underneath The Mistletoe. :)

  Hyvää Joulua!

  1. Mulla ei taas ole UTM:a, jostain syystä. Olisikohan ollut niin, että mulla oli sille joku dupe ja jätin sen sitten hankkimatta, ehkä pidin sitä liian samanlaisena Ruby Pumpsin kanssa. Kaunis lakka se kuitenkin on.

 3. Mikä siinä on, että innostun jouluna ihan kamalasti punaisista lakoista, mutta niitä ei todellakaan tule käytettyä muulloin kuin jouluna. Sitten seuraavana jouluna lakkoja on taas lisää ja niiden takia tulee kauhea morkkis, kun ei niitä kaikkia saa kynsille yhden joulun aikana. Ja lisää ihania punaisia on taas julkaistu. Nyt mun olisi ihan pakko saada toi vakoojalakka, Ruby Pumps ja Peppermint to be. On tääkin, kun valittaa jouluaattona! Maailmassa on liikaa kauniita punaisia lakkoja ja joulu on liian lyhyt. Ensi vuonna mä aloitan jo kesäkuussa joulukynsien valmistelut :D. Ihanaa joulua teille <3.

  1. Punaisten lista senkun kasvaa:D Ratkaisu on käyttää niitä muulloinkin kuin jouluna, tosin koristeleminen on aina vähän hankalaa kun niistä helposti tulee jouluiset. Kultaa tai hopeaa ei ainakaan voi käyttää, muuten tulee joulufibat. Jotkut julkaisee joulukynsiä instassakin jo marraskuussa, mutta musta se on taas liaan aikaista. Ei ole helppo yhtälö:D

 4. Rauhallista joulua sinulle ja perheelle <3
  Danke-Shiny Red on minulla ollut usemmankin kerran joululakkauksissa, The spy Who Loved Me ainakin kerran. Ruby Pumps minulla on myös, mutta vieläkään se ei ole päässyt kynsille! Eikä se kuulu tämänkään joulun kynsiin, vaan suunnitelmissa on lakata Essien Russian Roulettella, joka on tämän hetken suosikkipunaiseni. Sitä piti ostaa jo toinenkin pullo, sillä ensimmäinen vajuu uhkaavaa tahtia. Kyllä, tämän joulun kynnet, ne ovat juuri työn alla. Ai kuinka niin viime tipassa? :D No, se johtuu siitä, että aika on mennyt enimmäkseen neulomiseen :)

  1. Neulomiseen käytetty aika ei ole hukattua, osaisimpa itsekin!
   Ja tosiaan, eipä mullakaan ollut aattona oikein jouluisia kynsiä, nämä täällä nähdyt on kaikki lakattu etukäteen ja aattona menin huushollauksen ränsistyttämillä lakkauksilla enkä edes surrut asiaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *