LUSH valmiina jouluun

Jouluun on (onneksi) vielä tovi mutta jopa kaltaiseni jouluangstailija syttyi liekkeihin päästessään kurkkaamaan, mitä LUSHin joulu tänä vuonna tarjoaa.
Minulla oli kanssabloggaajien kera mahdollisuus tutustua tarjontaan pikkuisen etukäteen, sillä tuotteita ei ollut vielä myymälässä tai nettikaupassa. Osa joulujutuista on ostettavissa myymälöistä perjantaina ja verkkokauppaan ne ennättävät maanantaiksi 5.10.

IMG_3816
Kuten näette, siellä on Snow Fairya sitä odottaville. Tiedän, että moni tykkää tuoksusta ja itsekin käytän jemmapulloa silloin tällöin mutta en ole sen ylin ystävä.
Sen sijaan ihastuin Lord of Misruleen ja ainakin pikkupullo on käytävä hankkimassa. Olkoonkin, että suihku- ja palasaippuahyllyni notkuu entistenkin painosta.

IMG_3817
Fairy Dustista tulee kimaltava vartalopuuteri jossa on hyvin selvästi aistittavissa tuttu tuoksu. Suihkujellyjä tulee pariakin erilaista, kuvassa näkyvän punaisen lisäksi tulee lepakon muotoinen halloween-hengessä.

IMG_3899
Illan aluksi pääsimme nuuhkimaan uusia kylpypalloja. Kuvassa poreilee Yoga bomb, Intergalactic ja Frozen. Neljäs pallo (yläoikealla) meni minulta ohi korvien, se saattoi olla ensimmäisen kuvan lautasella nököttävä joulupukki.
Tuoksu oli huumaava, kuten arvata saattaa. Saimme kylvettää kädet altaissa, sen jälkeen teimme pareittain toisillemme käsikuorinnat ja lopuksi kädet kostutettiin Handy Gurugulla.

IMG_3836
Pienen tietokilpailun jälkeen ohjelmassa oli osuus, jota tiesin jo odottaa muiden postauksista spoilaantuneena: pääsisimme tekemään itse tuorekasvonaamiota! Ihan huippua.

Oheisesta kuvasarjasta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen työvaiheista. Rosy Cheeks, kuten muutkin tuorenaamiot, valmistetaan myymälässä käsin oman henkilökunnan toimesta aina torstaisin, eli jos kaipaat mahdollisimman tuoretta naamiota, kannattaa poiketa silloin ostoksille. Naamiot säilyvät jääkaapissa korkeintaan muutaman viikon eli ne on tarkoitus käyttää ripeästi pois. Tyhjät pakkaukset voi ja kannattaa kierrättää, olen aiemmin postannut palautuskampanjasta täällä joten en mene siihen tarkemmin.

IMG_3875
Niinpä vain aineksista (mm. ruusuöljy, kaoliinisavi, glyseroli, kalamiinijauhe) syntyi naamio, jonka levitin kasvoille heti suihkusta tultuani vielä samana iltana. Tottakai rynnin suihkuun hetioitis kotiuduttuani, koska halusin pikaisesti päästä kokeilemaan kaikkia uusia juttuja:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa saadut ja itse hankitut. Ehdin jo kokeilla Salt & Peppermint bark-kuorintapalaa joka paitsi tuoksuu vietävän hyvälle, on tosi kätevä käyttää. Kuorivat partikkelit ovat melko pieniä, ne eivät raavi eikä tuote kuivata ihoa. Tuoksu jäi mietona ja raikkaana iholle. Koin, että en tarvitse enää erillistä saippuapesua vaan pärjäsin pelkästään tällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Suihkun jälkeen oli naamion vuoro. ”Omalla porukalla” valmistetun naamion levittäminen kasvoille oli hieno hetki:) Annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia, huuhtelin pois ja viimeistelin kasvovedellä. Hieman kuivattavan naamion jälkeen iho huusi kosteutusta ja seerumi hulahtikin hetkessä ihoon. Laitoin vielä tuhdin yövoiteen ja silmänympärysvoiteen -ja odotan aamulla herääväni prinsessana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn yleensä pidä ruusuntuoksusta mutta itse tuotteessa se ei minua häirinnyt. Pääsimme nuuhkimaan kaikkia raaka-aineita ja öljyn aromi oli hyvin luonnollinen ja puhdas, ehkä siitä syystä pystyn sietämään sitä tässä.

Olipa kerrassaan naseva ilta! Olo on puhtoinen, hyväntuoksuinen ja mieli hyvä. Edes pieni takaisku junassa kotimatkalla ei harmittanut kuin hetken. Vaunuosaston ovi ei avautunut ja jouduin junan kaappaamana käymään seuraavalla asemalla jonne on viiden minuutin matka. Kaikenlaista:)

Osa tuotteista saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

10 thoughts on “LUSH valmiina jouluun

 1. Mun ensimmäinen reaktio, aina kun katson näitä Lushin tuotteita, on että nämä on jotain syötävää. Varsinkin tuo ensimmäinen kuva. Tietyllä tavalla se on kai hyväkin juttu. Kosmetiikka, joka on syötävän hyvän näköistä? Odotan kyllä innolla, että pääsen kokeilemaan niitä kylpypommeja. Tuollainen tuorenaamio kuulostaa myös hyvältä!

  1. Sulla on niin hyvä iho, ettei siinä taida epäpuhtauksia olla mutta mun kenkkuilevalle tälläinen puhdistava naamio sopii hyvin:) Olen kokeillut myös paria muuta tuorekasvonaamiota ja tykkäsin niistäkin.
   Seuraavan kerran kun majoitun hotelliin, otan taatusti huoneen jossa on amme!

 2. Kaikki näyttää niiiiin hyvältä!

  Sain joskus lahjaksi sellaisen saippuan, joka tuoksui huumaavan hyvältä, joku keijuhaltiatar vai mikähän se oli nimeltään..
  Uusi vartalokuorinta ois hankintalistalla, tarttis varmaan koukata kurkkimaan löytyisikö tuolta joku kiva.

  1. Näillä tylsä, tavallinen ja jokapäiväinen suihkuhetki muuttuu paljon kivemmaksi ja oikein odottaa, että kunpa pääsisi läträämään ja voi kun voisi taas kuoria:D Kuorinnoista olen käyttänyt palan lisäksi Rub Rub Rubia, josta tykkään kovasti, tosin se ei ole _niin_ kuoriva kuin tämä pala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *