LUSH The Naked Christmas 2017

LUSHin joulu on aina superkiinnostava ja niinpä olin innoissani saadessani tänäkin vuonna kutsun joulutuotteiden lanseerauspippaloihin viime lauantaina.
LUSHin järkkäämät tapahtumat ovat aina olleet erilaisia ja kaukana jäykästä pönöttämisestä, niin tälläkin kertaa. Henkilökunta oli panostanut pukeutumiseen (sekä sen vähyyteen:D) ja tilaisuudessa oli mielenkiintoista ohjelmaa ja normitarjoilun lisäksi paikalla oli mm. hattarakone <3


Snow Fairy on joulun kestosuosikki ja monen odottama tuote. Tuotesortimentti on kasvanut vuosi vuodelta ja nyt erilaisia SF-tuotteita oli esillä ennätysmäärä: suihkugeeliä, jellykylpypallo, muotoiltavaa saippuaa, kylpyvaahtoa, kylmäpuristettua saippuaa, kimaltavaa vartalopuuteria ja kiinteää vartalonhoitoainetta.

Joulun Naked-teema muuten tulee siitä, että tuotteista 80% on tarjolla pakkauksettomina ja kiinteässä muodossa. Esimerkiksi kaikista joulukauden suihkugeeleistä löytyy kiinteät versiot.


Toivoin etukäteen, että viimevuotinen suosikkini Candy Cane Roulade löytyisi valikoimasta tänäkin vuonna ja JESS, sitä on saatavilla:))))) Kun saimme valita itse kolme tuotetta goodie bagiin, mä olisin oikeastaan ollut tosi tyytyväinen kolmeen palaan Candy Cane Rouladea, mutta se olisi ehkä ollut vähän tylsää.


Olipa muuten tosi vaikea valita kaikesta tarjonnasta vain kolme tuotetta!


Candy Cane Roulade on siis piparmintun tuoksuinen suihkusmoothie, joka sisältää tuoretta minttua, seetripuuta ja soijamaitoa. Pala on pehmoinen mutta ei silti hajoile käytössä. Mä leikkasin tämän isomman biitin kolmeen osaan ja jätin kaksi jääkaappiin odottamaan vuoroaan.


Halusin päästä kokeilemaan tilaisuudessa testaamaani kiinteää Christingle-vartalonhoitoainetta tositoimissa. Tätä käytetään siten, että peseytymisen jälkeen palaa hierotaan iholle ja sen jälkeen huuhdotaan kevyesti. Ainakaan mun iho ei enää käytön jälkeen kaipaa kosteusvoidetta, eli kyseessä on pirteän tuoksuinen kiireisten aamujen pelastaja.


Kolmas valintani sujahti aika monen muunkin koriin. Santa’s Christmas-suihkugeeli tuoksuu KOKIKSELTA. Luulenpa, että meillä on perheessä tälle muitakin innokkaita käyttäjiä kuin mä.

Muita omia vanhoja kausituotesuosikkejani, jotka ansaitsevat tulla mainituiksi, ovat ainakin Outback Mate-palasaippua ja Salt And Pepper-kuorintapala.

Ilta oli superkiva! Koko joulutuotevalikoima on valtava ja tässä näkyi siitä murto-osa, mutta tarjontaa voi tiirailla verkossa ja tietenkin myymälöissä. Ennen joulua on vielä halloween ja senkin teemaan liittyviä tuotteita on koko joukko. Valmiit lahjapakkaukset eivät vielä olleet saapuneet myymälään, mutta niitäkin on tulossa.


Tuotteet saatu pr-näytteinä

10 thoughts on “LUSH The Naked Christmas 2017

    1. Totta, vaikka on verkkokauppa niin siellä shoppailu ei tuota lainkaan samaa elämystä kuin tuotteiden hypistely livenä. Niitä vaan pitäisi päästä itse tutkimaan ja nuuskuttelemaan:)

    1. Se olikin ihan hullun vaikeaa ja munkin täytyy ehkä käydä hamstraamassa ainakin pieni pala Outback Matea….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *