Luovuus otti vallan

Kuinka moni katsoo telkkaria tai muuta liikkuvaa kuvaa kynsiä lakkaillessaan? Täällä nimittäin nousee ensimmäinen käsi, maksan Netflixistä oikeastaan vain siksi, että minulla olisi jotain seurattavaa lakkailun ohessa.

Eräänä iltana uppouduin niin intensiivisesti The Imposter-nimiseen dokumenttielokuvaan, että kynsille päätyi paljon enemmän kaikkea kuin alunperin ajattelin mutta 1h 34min on yllättävän pitkä aika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkasin aluksi pohjalle kaksi vaivatonta kerrosta Essien kevätkokoelman Pedal Pushersia, joka on savunharmaa, hieman lilaan taittava lakka. Alunperin tarkoitukseni oli vain lisätä kynsille riekaleita water spotted-tekniikalla ja Essien syyskokoelman Bell-bottom Bluesilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin tapahtuikin mutta sen lisäksi käytin Blossom Dandya ja A Englandin Excaliburia. Seurasin The Imposteria jännittyneenä ja jotenkin vesipilkuttelu meni ihan itsestään siinä sivussa, vähän kuin vasemmalla kädellä. Asiat vain tapahtuivat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lopulta kynsillä oli aika paljon kaikkea mutta sekään vielä riittänyt, vaan kaivoin vielä leimausvermeet esille ja lisäsin marmorikuvioinnin viimeistelevän leimauksen Über Chicin laatasta 5-03.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ohjelma päättyi juuri kun olin tarttunut valkoiseen leimauslakkapulloon. Muuten näissä kynsissä nähtäisiin vielä tuplaleimauskin, heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhtä kaikki, minusta lakkauksesta tuli hieno. Vähän erilainen, aika kaukana suunnitellusta, mutta taatusti uniikki.

opi_pedal_pushers_1
Annan neljä tähteä (****) niin The Imposterille kuin myös lakkausprosessille. Kynsillä sentään kaikki on aitoa:)

39 thoughts on “Luovuus otti vallan

 1. Lakkailuhetkesi kuulostaa sellaiselta että siinä olisi helposti voinut saada pahaakin jälkeä kynsille, mutta nämä on kyllä hyvin kaukana siitä. Ehkäpä sitten värienkin puolesta homma pysyi hallinnassa. Nää on tosiaan aivan koukuttavan kauniit!<3

  1. Totta, sen toteutan joskus toiste koska kokeilin sitä kiekolle ja se näytti kivalta mutta vaatii hillitymmän eli yksivärisen pohjan:)

 2. Hienot. Ku sun kynsillä ois kiviä/kiviseinä tai kivitaulu… Ja joo, mää katon Netflixiä lakkaillessa. Pauselle siksi aikaa, että saa kerroksen lakkaa kynsille ja sitte jatkaa tuijotusta, kunnes taas muistaa, että ai niin, mulla on lakkailu menossa… :D

  1. Ehkä pitäisi enemmän vaan antaa mennä eikä suunnitella. Tosin mulla harvoin edes on valmista tai loppuun asti mietittyä ideaa mutta jonkinlainen pläni sentään yleensä:)

  1. Kiitos! Kävipä sitten niin, että sairastuin keuhkoputkentulehdukseen ja lakat jouduttiin poistamaan yhdestä kynnestä happisaturaation mittausta varten:o Tarkoitus kuitenkin pyhitti keinot:)

 3. Kyllä sitä yleensä tulee telkkaria katseltua kun lakkaa ;) Ihan kuin tosiaan joku liuskekivi-pinta/laatoitus, chic sellainen ^_^

 4. Mä taisin vähän rakastua <3. Nää on ihan mielettömän hurmaavat. Paljon kaikkea, muttei yhtään liikaa. Näitä voisi vaan jäädä tuijottelemaan :).

 5. Aivan ihanat kynnet! Tykkään! Näissä on jotenkin syvyyttä ja moniulotteisuutta.
  Mä en kyllä aio enää koskea minkäänlaiseen vesimarmorointiin ainakaan tämän vuoden puolella. Muuten olisin voinut matkia näitä. Ehkä saisin muovikelmulla samantyylistä. =)

  1. Hyvinkin saa kelmulla tai huokoisella sienellä samanlaista jälkeä:) Mietin itsekin tekovaiheessa, että olisin päässyt kutakuinkin samaan tulokseen vähemmällä sotkulla mutta meni jo:D

 6. Oot aika taikuri kun pystyt tekemään kynsiä samaan aikaan. :D Mä en pysty edes lakkaamaan, jos katsoisin televisiota. :D Siinä kuivatteluvälissä sitten yleensä toljotan jotain. Nää on ihan mielettömän makeet kynnet.

 7. Niin kauniit <3 Itselläkin pyörii aina joku taustalla kun lakkaan kynsiä. Se sitten onkin vähän eri asia, kuinka hyvin onnistun sitä seuraamaan. Jotain taustahälyä kuitenkin pitää ehdottomasti olla!

  1. Sama se on mullakin, tulee vilkuiltua lähinnä toisella silmällä mutta tuo dokkari oli niin kiinnostava, etten meinannut malttaa ollenkaan keskittyä lakkaamiseen:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *