Lumene Gel Effect-uutuuslakat

Lumene uudisti kevään kunniaksi Gel Effect-lakkoja siten, että 10 suosituinta sävyä valikoimasta jäi myyntiin ja uusia tuli kokonaiset 14 kappaletta. Sain uutuuslakat valmistajalta hypisteltäväkseni ja muutaman lakkauksen olen jo ehtinyt näillä tehdäkin. Kaikki sävyt voit kurkata täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakat on nimetty kahdella kielellä, mikä on vientiä ajatellen varmasti hyvä, mutta itse tykkään käyttää suomenkielisiä nimiä, kun siihen kerran on mahdollisuus:)
Koostumus on tuttu; helposti levittyvä ja hyvin peittävä. Pinta jää kiiltäväksi, toki päällyslakkaa kannattaa ja pitääkin käyttää.

lumene_kaikki_2
Nyt nähtävässä simppelissä lakkauksessa yhdistyvät pirteä minttuinen Laineilla ja hillitty nude Teeruusu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Molempia lakkoja on kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Lumenen sivellinkin taipui tahtooni pienen kääntelyn jälkeen. Sitä on jossain vaiheessa uudistettu, koska muistan sen aikanaan olleen tasapäinen. Nyt sivellin on pyöristetty ja harjakset ovat keskeltä vähän pitemmät. Leveys on kynsilleni oikein passeli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koristeluiden suhteen menin taas yksinkertaisen kautta, pitsisiirtokuvia ja pari niittiä. Itse tykkään kynsien pelkistetystä ja rauhallisesta sävymaailmasta, joka ei kuitenkaan ole tylsä. Tähän suuntaan ollaan menossa yhä enemmän ja rohkenen epäillä, että mun kynsillä harvemmin tullaan näkemään enää mitään kovin räväkkää. Nautin mieluummin lakkojen omasta kauneudesta pienellä lisämaustamisella sen sijaan, että istuisin tuntikausia väkertämässä jotain huimaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tätä kirjoittaessani lakat ovat kolmatta päivää kynsilläni ja vain peukuissa on aavistus kärkikulumaa. Mulle kävi kuitenkin pieni äksidentti eilen illalla ja keskisormen kynnestä jäi kulma ilmeisesti auton turvavyöhön, enkä voi jatkaa kestotestiä tämän pidempään, koska lakat täytyy vaihtaa ja kynnet luultavasti lyhentää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutama kuva vielä kiellon päälle kun on niin kivoja:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Miltäs näyttää? Itse löydän yhteiskuvaa katsomalla lakkaporukasta vaikka kuinka monta kivaa yhdistelmää:)


Kynsilakat saatu pr-näytteinä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

38 thoughts on “Lumene Gel Effect-uutuuslakat

 1. Kynsillä on tällä hetkellä tuo laineilla :) kaupassa vilkaisin pikaisesti uudet sävyt ja tää minttu oli muka ainoa joka kiinnosti, mutta nyt kuvat nähtyäni haluaisin ainakin kukkaketo, kesäilta ja kultahiekkaa sävyt :D

 2. Ihanat hillityt kynnet. :) Tykkäilen.
  Tosi kiva, kun paljon eri sävyjä Lumene julkaissut. Ei aina peruspunaisia pienellä sävyerotwisteillä :)

  1. Olen niin samaa mieltä. Tässä on jo aika rohkeitakin vetoja kuten tuo glitter; Hetken lumo. Voisi hyvinkin löytyä jostain indiemerkin pullosta:)

 3. Aaah, miten ihania! Ennen tätä postausta huomion kiinnitti vain tuo minttu ja sitten violetti Aamukaste (nimen takia), mutta noissahan on vaikka kuinka kivoja sävyjä. En ole ostanut Lumenen lakkoja piitkään aikaan, mutta nyt aion tehdä poikkeuksen. Hyvälaatuisille cremeille on aina tilaa :)

  1. Aamukasteellakin olen lakannut mutta se odottaa tuolla kuvakirjastossa. Sekin peitti kahdella kerroksella ja on tosi kiva punapohjainen violetti. Mä paasaan aina, että hyvälaatuiset cremet on koko kynsiharrastuksen kulmakivi, ilman niitä kaikki on turhaa:D

 4. Kauniita sävyjä :) Muistelisin, että itselläni on ollut samoin nimetty Hetken lumo lila glitterlakka pari vuotta sitten :)

  1. Mä aina ihmettelen, mistä näitä nimiä keksitäänkin, kun merkkiä on myyty kymmeniä vuosia ja nimeämispolitiikka on aina ollut sama. Ehkä niitä kierrätetään jos Hetken lumokin on ollut käytössä:)

  1. Kiitos! Mua ihan harmitti, kun jouduin poistamaan nämä koska olisin viihtynyt pitempäänkin. Onneksi ei lohjennut isoa palaa mutta se vei mukanaan vähän isomman biitin lakkaa ja eihän sitä sitten enää voi olla.

 5. Minttua ja nudea! Ihana yhdistelmä! Ei olisi tullut itselle mieleen, mutta näyttää todella hyvältä! Harmi, että juuri tein minttukynnet, muuten olisin heti matkinut nämä heti!

 6. Ai jai, miten kaunis lakkaus! Tykkään valitsemastasi värimaailmasta, hieman vanhahtavat sävyt käyvät erinomaisesti yhteen. Lumenen uusissa sävyissä on tosi monta, joita haluaisin kokeilla; erityisesti Kukkaketo ja Terälehtiä puhuttelevat juuri tänä aamuna :)

 7. Huiman sievä lakkaus ja kiva yhdistelmä väreissä. Olen uudelleen rakastunut Lumeneen, sekä meikkeihin että ihonhoitotuotteisiin. Tykkään kovasti <3

 8. On kyllä nätit! Kestäisköhän munkin kynsilläni… *huoh* En tiedä, ei oikein mitkään muut kuin OPIt ja Essiet tahdo mulla pelittää. Enkä tiedä miksi. Jopa Picture Polishit alkavat mulla lohkeilun yhden päivän jälkeen. Mitkähän sekundakynnet mä oikein olen saanut? Missä voi käydä vaihtamassa? Kuluttaja-asiamies, haloo!

  1. Et ole ensimmäinen tai ainoa, jonka kuulen sanovan, ettei tietyt lakkamerkit pysy kynsillä. Mä en tiedä, mistä se voisi johtua koska oikein mikään keksimäni ei selitä ilmiötä. Jos mikään ei pysyisi, niin kynsi olisi vain ehkä liian rasvainen tai liian ohut mutta sinuna kyllä ottaisin yhteyttä vaikka kuluttaja-asianmieheen;) Onhan tuo nyt väärin!

 9. Upeat kynnet sulla! Ostin juuri muutaman gel effectin kun oli tarjouksessa, hyvä kuulla että on ollut hyviä kokemuksia. Tosin nyt kun näin upeat pastellisävysi mietin, että olisiko itse pitänyt kanssa ostaa se turkoosi ku niin nätiltä näyttää! :D

  1. Kiitos, kiva kuulla:) Nämä on kyllä niin mainioita lakkoja, on kohdallaan laatu, saatavuus ja hintakin etenkin tarjouksessa joita on usein. Peukku!

  1. Oman ilmoituksensa mukaan Lumene ei testaa tuotteitaan eläinkokein. Mulla ei ole tästä tämän tarkempaa tietoa, mutta osannet varmaankin antaa lähteen, josta tietosi on peräisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *