Luksusta käsille ja kynsille

Moni (en minä, koska rakastan käsivoiteita) pitää käsivoiteita arkisina ja tylsinäkin tuotteina. Jos marketin hyllystä löytyvä pirkka ei nappaa, nyt kannattaa höristää korvia ja silmiä.


Sain joululahjaksi muutamia NCLA:n käsien ja kynsinauhojen hoitoon tarkoitettuja tuotteita ja näistä on arkisuus kaukana.
Kyseessä on ylellinen tuotesarja, jonka 7 free-lakkoja on vilahdellut taajaan mm. Emman tontilla.


Polish Me Pretty Exfoliating Hand Scrub on käsille tarkoitettu kuorintavoide. Joku voi miettiä, miksi kädet tarvitsevat oman kuorintatuotteensa, mutta itse olen koko ”lakkailu-urani” ajan käyttänyt erillistä käsikuorintaa, koska niiden koostumus ja ainesosat ovat erilaiset kuin kasvoille tai vartalolle tarkoitetuilla tuotteilla.

Kuorin kädet yleensä aina lakkaamisen yhteydessä, eli poistan vanhat lakat, huollan tarpeen mukaan kynsinauhat, teen kuorinnan ja puhdistan kynnenaluset erityisen huolellisesti.

Polish Me Prettyn rakeet ovat pieniä ja niitä on paljon. Tuoksu on hyvin mieto ja kuorinnan jälkeen kädet jäävät miellyttävän pehmeiksi.


Protect Your Jewels-käsivoide on arvokkain koskaan testaamistani käsivoiteista. Voiteessa on hyvät kosteutustehot, se ei jätä käsiä tahmaisiksi ja imeytyy vikkelästi. Voide kosteuttaa erittäin tehokkaasti myös kuivia kynsinauhoja ja kaikesta huomaa, että ollaan luksustuotteen äärellä, nyt ei käsissä ole markettivoidetta. Varsin erottuva kookoksen tuoksu jakaa mielipiteitä, itse en siitä niin välittäisi, mutta tyttären mielestä se on erittäin hyvä.


NCLAn valikoimissa on useampiakin kynsinauhaöljyjä. So Rich Peach Vanilla Vitamin E Infused Cuticle Oil -kynsinauhaöljyn tuoksun suhteen olin heti varpaillani: persikkaa ja vaniljaa, ei voi olla hyvä. Mutta tuoksuteltuani ja testattuani tykkään tästä, vanilja ei tuoksu mun nenääni ollenkaan vaan erotan vain persikan, joka on tässä erittäin miellyttävä.

Pullossa on kapeakärkinen pipetti, jolla annostelu on helppoa ja tarkkaa. Öljy ei sottaa paikkoja ja imeytyy hyvin.

Näistä tuotteista jäi mulle positiivinen fiilis. Yritin työntää sivuun ”voiko tätä nyt käyttää, kun tää on niin kallista” -ajatuksen ja keskittyä itse tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin. Jonkun toisen kukkarossa yli 30€ maksava käsivoide ei tunnu missään ja kynsinauhaöljy taas on ihan maltillisen hintainen, sen voisin ostaa itsekin. NCLAn tuotteiden kohderyhmää eivät ole kosmetiikasta pihistelijät, vaan siihen panostavat, jotka haluavat hemmotella itseään ja valitsevat käytännöllisen ja arkisen sijasta ripauksen luksusta.

Ovatko NCLAn hoitotuotteet tuttuja?


Tuotteet saatu lahjaksi

14 thoughts on “Luksusta käsille ja kynsille

    1. Sillä hetkellä kun olin Cesarsilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin tätä yhtä, mutta sittemmin niitä on tullut erilaisia. Kannattaa käydä nuuskuttelemassa jos piipahdat tonteilla, tuoksut saattavat jakaa mielipiteitä.

  1. Nyt on pakko kysyä – menee vähän ohi aiheen mutta mistä toi ihana kuvausrekvisiittana toimiva peilitarjotinhässäkkä on ja millä hinnalla? Musta tuntuu, että tarvitsen tuollaisen elämääni. 8|

    1. Mä ostin tän joulun alla semmoisesta Joulukauppa-nimisestä pop up-myymälästä Hgin Kluuvista ja hintaa en muistanut yhtään, mutta onneks tuolla oli vielä lappu pohjassa:D 16,90 -50% eli 8,45€. En tosiaan nyt tiedä, mistä tällaisen voisi ostaa kun sitä kauppaa ei enää ole.

  2. Kauniit kuvat, mullakin oli jo timantit esiin kaivettuna omia kuvia varten mutta nyt pitänee etsiä jotain muuta :D Käsivoiteet ja -kuorinnat näyttelee niin suurta osaa meikäläisten arjessa, että en ihmettele vaikka niihin vähän enemmän massia moni harrastaja satsaisikin :)

    1. Maailmaan mahtuu timantteja:D Ja toi on kyllä totta, että ollaan ehkä vähän tavallista syvemmällä tässä skenessä:)

    1. No mähän koitin tuota asiaa selvittää internetin ihmemaasta mutta tuloksetta. Incistä se ei selvinnyt myöskään. En _tiedä_ mutta järkeilen, että jos lakatkin on 5 tai jopa 7 free, niin tuskinpa kuorinnassakaan käytettäisiin haitallisia aineita. Asia jäi mua kuitenkin vähän vaivaamaan ja koitan vielä selvitellä tätä jotain kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *