Luksusta arkeen

A England uudisti joitakin lakkojaan ja mm. Excalibur muuttui siten, että vanhaa on vain nimi. Edellinen versio oli hopeinen lähinnä leimauskäyttöön sopiva lakka, mutta siihen se soveltuikin erinomaisesti. Minä myöhäisherännäisenä en onnistunut enää hankkimaan vanhaa versiota mistään, niinpä en omista kuin Dependin hopeisen, joka toki leimaa hyvin, mutta pullo on rasittavan pieni.

Uusi Excalibur on hopeinen foil, jossa on seassa kullanvärisiä hituloita. Tämä on myös ensimmäinen A Englandin lakka, jonka koostumukseen en ole ollut täysin tyytyväinen. Olisi ehkä pitänyt laittaa paksumpia kerroksia, koska muualta luin, että lakan pitäisi peittää kahdella. Minä jouduin laittamaan kolme, mikä nyt ei tietenkään ole maailmanloppu, mutta yllätti hiukan. Pullossa lakka näytti pigmenttisemmälle ja tavallisesti A Englandit peittävät tosi hyvin. Aluslakkana käytin Trindin Nail Repairia, liekö silläkin vaikutusta.

Lakkaa siis kolme kerrosta. Väri kyllä kaunis, hyvin näyttävä ja oikein huutaa seurakseen jotain mustaa. Näin ollen yhdistin tähän siirtokuvat ja vielä puna-ruskeasävyisen, syksyisen ILNP:n Truffle Shuffle-glitterin. Näitä decaleja on aiemmin saanut Adeninalta, josta tämä lakkakin on, mutta en enää löytänyt näitä valikoimista. Omani olen tilannut joskus kimppatilauksessa Ranskasta. Jälkiviisaana katselin kynsiäni, ja tuumin, että olisi sittenkin pitänyt valita arkista ne suuremmat kuvatn niin olisin saanut enemmän glitteriä kynsille. Noo, meni jo.

Aika kivat ja erilaiset, on kyllä piristävää välillä kokeilla muitakin värejä kuin punaista ja lilaa. Mutta olipa hankala kuvata tällainen kimaltava lakka!

A England Excalibur – I Love Nail Polish Truffle Shuffle

Lopuksi mainostan vielä muutaman blogikollegan kanssa facebookiin pystyyn laittamaamme Merkkilakkakirppistä:) Idea syntyi, kun olimme kaikki vähän tuskastuneita etsimään kiinnostavia lakkoja fimopötköjen ja puoliksi käytettyjen mavaloiden joukosta. Varmasti niillekin ottajansa löytyy mutta uskoisin tällekin kirppikselle riittävän kävijöitä. Käykääpä tutustumassa jos selektiiviset lakat kiinnostavat!

A England Excalibur on saatu Adeninalta blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

24 thoughts on “Luksusta arkeen

 1. Hienot kynnet! Mä olen miettiny tätä Excaliburin ostamista, mutta enpä taidakaan nyt ostaa. Onhan se toki nätti, mutta olisin halunnut kokeilla leimaamista. Noi siirtokuvat on jotenkin hurjan näköiset! =P

 2. Hienot on kynnet minustakin! :) Miä oon kanssa miettyny tätä Excaliburia, mutta en oikeen osaa päättää haluaisinko sen vai en. Toisena päivänä se tuntuu täysin omistamisen arvoselta ja toisena päivänä se on vähän semmonen meh.. Ja jos se ei kerta peitäkkään mitenkään superisti, hmm, pitänee vielä harkita.. :D

  1. Lähes identtinen lakka löytyy ainakin China Glazen syyskokoelmasta ja OPIllakin on joku jonka nimeä en vaan muista. En sitten tiedä, olisivatko peittävämpiä tapauksia. Värihän on kyllä viehko:)

 3. Ihanan sähäkät! Minä oisin halunnut sen vanhemman Excaliburin, mutta eihän sitä enää mistään saanut siinä vaiheessa kun havahduin. Meh.

 4. Todella kauniit kynnet :) Niin paljon kuin A Englandista tykkäänkin, pakko silti vähän vihata tyyli käyttää käyttää periaatteessa lopetetun lakan nimeä uudelle tuotteelle. Melkein yhtä vihattavaa kuin nimetä lakka sellaisella nimellä, joka on jo olemassa eri merkillä ja siten aiheuttamassa sekaannuksia (Sunday funday, Fancy pants jne…)

  1. Oon sun kanssa samaa mieltä:) Eihän esim. automerkkejäkään nimetä jo olemassa olevien nimillä. Vai miltä kuulostaisi vaikkapa Ford Corolla? :D

 5. Mä en voi käsittää miksi tätä ei voitu julkaista kokonaan uutena lakkana :D tosi outo ratkaisu A Englandilta. Decalit kyllä sopii älyttömän hyvin tohon lakkaan :)

  1. Munkin mielestä tää on NIIIN erilainen että uusi nimi olisi kyllä ollut paikallaan. Harmittaa vietävästi ettei vanhaa enää saa:/

 6. Omistan Wettiksen Fergie-lakan nimeltä Going Platinum, joka on ihan kopio tälle uudelle Excaliburille. Ja se peittää YHDELLÄ kerroksella ja on muutenkin oikein oiva lakka! (jos siis haluaa huokeampaa kaksoiolentoa). Olin onneks nopea ja hommasin vanhaa Excaliburia toisen putelin.
  Nää kynnet on tosi, tosi kivat ja kivaa vaihtelua sun tyyliin! =)

 7. Iiihan mun tyyliset! Tykkään todella todella paljon, harmi vaan, kun nuo siirtokuvat ois peittäneet koko mun kynnet :D Onneksi mulla on ihan samansävyinen lakka laatikossa (Going Platinum Wet’n Wildilta ja on tosi hyvälaatuinen tapaus) :)

 8. Hirween kauniit. Taas. Aina. Mut pakko protestoida ihan vähän, et oravankokoinen pikkuhousunsuojamainos bannerin yllä latisti vähän fiilistä :D. Kaikella rakkaudella <3.

  1. Siis joo. Mä olen kohtuullisen tatti otsassa tuon kanssa, en oikein tiedä mitä tässä tekisi. Mä mieluusti sanoutuisin irti koko mainosyhteistyöstä mutta en tiedä onko se mahdollista. Oon pahoillani:(

  2. Äh, tottahan mainoksia saa olla, ei niitä täälläkään oo joka tuutista tullut. Vielä kun saisi valita, mitä mainoksia sinne tulee :D.

  3. Mutta on toi aika nolo, muuallakin on siitä nuristu enkä yhtään ihmettele. Yleensä mulla on adblokkeri päällä mutta otin sen pois että näen mitä täällä pyörii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *