Lucy, I’m Home!

Kierrätyslakkateemalla jatketaan, tämäkin yksilö on peräisin Kitty HC:n jäämistöstä. Jos jossain on kaupan punainen hololakka, en näköjään pysty hillitsemään itseäni…joten tässä sitä taas ollaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päättelin ostotilanteessa swatch-kuvista, että Lucy, I’m Home on hieman eri sävyinen kuin muut 9834759384 omistamaani punaista hololakkaa ja kyllähän se onneksi onkin. Lakka on mansikanpunainen ja samassa kevään 2014-kokoelmassa ilmestyi toinenkin, selvästi erisävyinen punainen holo. Vertailua voi suorittaa esim. täällä niin eron näkee selvästi. Kukaan tuskin yllättyy jos kerron omistavani sen toisenkin punaisen….ja itse asiassa molemmat sinisetkin:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain mukavasti peittävää jälkeä kahdella helpolla kerroksella ja kun lakkaushetkellä sattui vielä ulkona paistamaan aurinko, sain napattua ikkunan edessä kuvan, jossa näkyy vähän holoisuuttakin. Lakkaus on parin viikon takaa, silloin kun näytti että kevät tulee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musta kukkaleimaus on Konadin laatasta 101 ja käytin leimaamiseen joko Essien Licoricea tai Rican Blackoutia. Luultavasti olen käyttänyt Essietä koska Rican kanssa olisi taas mennyt hermot ja muistaisin sen taatusti:D

Olettehan panneet merkille, että uudemmissa Konadin laatoissa on aiempaa isommat kuviot? Siksi niitä on minullekin muutama päätynyt vaikka kaikki vanhat ovat lähteneet pienikyntisempien iloksi.

lucy_im_home
Tätä postausta kirjoittaessani ulkona sataa sakeanaan lunta. On huijattu olo, vaikka maaliskuu toki onkin vielä talvikuukausi. Jospa postauksen julkaisuajankohtana kaikki lumi olisi hävinnyt ja koko juttu ollut vain aprillia?

26 thoughts on “Lucy, I’m Home!

 1. Nyyh, kyllä täällä ainakin vielä lunta on, melko lailla :/ Mutta ehkä ne sulavat pian pois, kun ei enää ainakaan tuntuisi lisää tulevan :)

  Kynnet on aivan ihanat, tuommoisen mansikan sävyisen holon minäkin tarvitsisin ehdottomasti, oih! <3

  1. Nyt ei ole tullut enää lisää mutta on MÄRKÄÄ ja HARMAATA, yök. Kyllä huomaa, että tää ankeus vaikuttaa mielialaankin.
   Täytyy hakea piristystä näistä ihanista lakoista jos ei oikein muu innosta:)

 2. Punaiset holot nyt vaan on <3!
  Täällä satoi vettä eilisen päivän, joten se onneksi sulatti paljon lunta pois. Nyt kun saataisi vielä aurinkoakin että tästä koomasta heräisi!

  1. Joo sitä mäkin toivon ja odotan. Huomaan vuosi vuodelta sään vaikuttavan tosi paljon mielialaan, nyt on harmaata sisällä ja ulkona. Kunpa voisikin karata hetkeksi jonnekin missä aurinko paistaa.

 3. Oi miten nätti punainen hololakka! Enpäs muuten ollut tietoinen siitä, että Konad on siirtynyt suurempiin kokokynnen kuvioihin, mutta onneksi näin tapahtui. Vanhempien Konadlaattojen kuvioiden kanssa saa aina olla kieli keskellä suuta, jotta ei jäisi tyhjää kaistaletta kynnen jommallekummalle sivulle.

  1. Joo, ne vanhojen laattojen ”koko kynnen” kuviot ei riitä vaikka kohdistaisi kieli keskellä suuta mutta näissä uudemmissa on selvästi isommat kuviot. Voisin ihan mittailla ja laittaa infoa vaikka tuonne fb-sivulleni:)

 4. Ihan kuin oisin joskus aiemminkin nähnyt sulla punaiset holokynnet? o_O

  Nätit on, taas kerran! Toi leima on tosi sievä. Minkäs kokoiset noi uudet kuviot ovat?

 5. Aivan ihana lakka ja todella kaunis leima =) Punainen holo on yhä mun ostoslistalla, koska en muka ole ihan sellaista täydellistä löytänyt. Jos tuo leima mahtuu sun kynsiin, niin varmaan menisi myös mulle!
  Yritin muuten tehdä noista sun edellisistä kynsistä kopiot. XD Muuten hyvä, mutta tekstuurilakkavalinta oli tosi huono. Ei peittänyt millään ja tuli kauheat kokkareet kynsille. Uusiksi menee!
  Ai niin.. Olin ihan varma, että näin sut (tai jonkun ihan sun näköisen) eilen Myyrmannissa.. En sitten kyllä kehdannut sanoa mitään. Sehän olisi ihan kuin julkkisten ahdistelua! ;)

  1. Harmi, ettei teksturointihommat menneet ihan putkeen. Pienisutisemmalla on ehkä helpompi, mäkään en oikein saa esim. OPIn tekstuureilla töpsöteltyä siististi mitään pieneen tilaan.

   Tuota, olin kyllä Myyrmannissa joten hyvin paljon mahdollista! Kävin ainakin Cittarissa, Alkossa (:D) ja Faunattaressa. Oisit tullut moikkaamaan:)

    1. Ahhaha, ehkä koomisin mahdollinen paikka tavata:D Onneksi en ostanut normaalia viikoittaista Finlandia-Vodka-sixpackiani vaan sivistyneesti vain punkkua:DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *