Lorelei

Tutustuin ja ihastuin viime keväänä Powder Perfectiin ja joulun jälkeisessä lakkatsunamissa rantautui myös merkin viimeisimmän kokoelman edustaja Lorelei. Sitä ei tarvinut tilata kaukaisilta mailta vaan ihan Suomen Turusta, sillä Mi Nails sai merkin valikoimiinsa, mikä tietenkin ilahduttaa indieystävää. Indieystävän kukkaroa ei välttämättä. 

Halusin Lorelein ohella pian päästä testaamaan myös Pretty Seriousin Surfing Alien-tekstuurilakkaa, jonka tilasin kuvitellen saavani jotain enemmän kuin OPIn It’s Frosty Outside tarjoaa. Niinpä yhdistin lakat perinteiseen skittletteen, jossa lopulta viihdyinkin neljä päivää ongelmitta.

Lorelei oli mutkaton lakattava mutta täyteen peittävyyteen laitoin kolme kerrosta. Joku vähemmän vaativa tai esim. lakan päälle leimaava saattaisi selvitä kahdella. Lakassa on valaistuksesta riippuen nähtävissä joko pinkki tai sinivihreä kimallus ja sen vuoksi laitoin koristeiksi turkoosit niitit hopeisten sijasta. Nättiä!

Surfing Alien on ylistämäni Dimension X-lakan hopeinen vastine. En löydä muuta eroa OPIin kuin paremman siveltimen, itse olen kapeakyntisenä hieman vaikeuksissa OPIn leveän sudin ja kökkööntyvän hiekkalakan kanssa. Tällä sai kynnen sivutkin nätisti lakattua. Mutta tosiaan, lakat ovat keskenään muilta osin identtiset. Onpahan nyt sitten hopeista tekstuurilakkaa vielä jälkipolvillekin.

Nimettömässä on tavanomaiset kaksi kerrosta Ginan valkoista ja neulekuvioleimaus MoYoun laatasta. MoYoulta tulee muuten TAAS tänään kivoja laattoja julkaisuun, oi MIKSI? Tätä menoa ei totisesti tule tuottamaan ongelmia saada täytettä kolmanteen leimauslaattakansioon…

Musta leimauslakka on muuten Rican Blackout, joka leimasi kivasti mutta oli vähän kenkku siivota sormilta. Ei nyt aivan Konadin mustan veroinen mutta Essien Licorice on kyllä helpompi siistiä. Tietenkin voisi suojata kynsinauhat peel offilla, mutta olen vaan yksinkertaisesti niin laiska, etten viitsi. 

Jokos PoP on merkkinä tullut teille tutuksi ja mitä tykkäätte?

Powder Perfectin lakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

34 thoughts on “Lorelei

 1. noni, nyt löyty perjantaipostauskin :D itselläni on vain se addictive personality, mutta olisihan siellä esimerkiksi se fading tapestry… hoh hoijaa. Punaisista holoista puheenollen, tätä postausta odottaessa oli ihan liikaa aikaa ja eksyin cesarin sivulle picture polishin bridgetin perässä. Petollisia nuo aamuviideltä pystyyn pomppaavat lapset :D

  Lakkaus on kaunis kuten aina. Blackout on tosiaan superpigmenttistä ja sitä kautta vähän kenkkua, itse saan sillä kuitenkin kuviot nousemaan paremmin kuin licoricellä.

  1. Ohhoh, kalliiksi käy aikaiset aamuherätykset:o Sudin muuten juuri punaista holoa kynsille DaLen Party Timen muodossa ja voi veljet, että on taas kaunis lakka <3

 2. On tuo Lorelei vain nätti! :) Mun pitää tilata varmaankin tuo OPIn hopeinen tekstuuri kun nämä mun edelliset loppuu, varmaankin helpommin saatavilla kun tuo toinen. :) Ihanat lakkaukset, kaikki sopii yhteen niin täydellisesti!

  1. Mietin, että myynkö OPIn pois mutta toisaalta ei ole nähtävissä kyllästymistä tekstuureihin eikä varsinkaan hopeiseen, joten ehkä vaan pidän molemmat. Ja kiitos, kyllä nää tällaiset peruslakkaukset on niitä mieluisimpia:)

 3. Tosi kauniit! Mietin tuota Surfing Alienia, mutta jätin sen tilaamatta lopulta, kun se näytti aika vastaavalta kuin OPI, eikä tämän perusteella näköjään tarvitse harmitella.

 4. Tosi sievät! Mulla on ollut montakin PoPia mutta mua on ärsyttänyt niissä se, että melkein kaikki kuivuvat jotenkin rouheiksi, vaikka ei olisi kyseessä glitter- tai tekstuurilakka. Kauniitahan ne kyllä ovat, mutta mua kismittää joutua laittamaan kaksi kerrosta päällyslakkaa.

  1. Joo, tässä oli se sama koostumus jota tarkoitat. En ole pitänyt sitä sillä tavoin ongelmana koska lähes aina kynsillä on kuitenkin koristelut joiden päälle tulee se toinen päällyslakkakerros. Toki tykkään enemmän rehellisistä cremeistä itsekin:)

  1. Kiitti! Kyllä vaan, se IsaDoran tekstuuri on myös identtinen, samoin Dependillä on ihan vastaava. Ilmeisesti on olemassa vain yhdenlaisia hopeisia hiekkalakkoja:D

 5. Upeat lakkaukset :) jälkipolvista tuli mieleen että annatko jälkikasvun käyttää sun lakkoja? (jos siis heillä on sellaisia intressejä :D)

  1. Kiitos! Mun jälkikasvuksi on siunaantunut yksi poika ja yksi poikatyttö, jota ei vähempää voisi kiinnostaa lakkailut tai ylipäätään mikään laittautuminen. Se on varmaan vaihtunut sairaalassa koska ei ole kyllä yhtään äitiinsä tullut siinä mielessä:D

 6. Ihana sävy tuo Powder Perfect, juur ihmettelin toisessa blogissa että miksen vaan pääse niiden makuun vaikka olen hypistellyt pulloja ja nähnyt näin kauniita lakkauksia niillä tehtävän. MoYou voisi sekottaa tällaisen hörhön päätä vähemmälläkin uutuuksien suoltamisella :D Aina sähköposti laulaa että uutta laattaa pukkaa. Onneksi kurkistus lompakon pohjalle auttaa… <3 TYkTyk <3

  1. Onneksi kaikesta ei ole pakko tykätä, mullakin on paljon merkkejä jotka tuntuu jotenkin nihkeiltä vaikka siellä oliskin ihan sieviä lakkoja. Saan kyllä rahat helposti kulutettua sitten muiden merkkien lakkoihin:D
   Tän ja edellisen perjantain uudet tuli kohtuuhintaisiksi, vain yksi laatta kumpanakin päivänä! Jee!

 7. Sipä ole vielä tullut merkkiin tutustuttua, mutta tämän postauksen jälkeen melkein tekisi mieli. Melkein, sillä tämän lakkaharrastajan lompakko sanoi tiukasti ei :)

 8. todella kauniit kynnet <3 mulla on tuo OPIn Frosty ja tykkään kyllä :) ainoa miinus on juurkin tuo leveähkö suti:/ jos lakkaa menee kynsinauhoille ja rupeaa siistimään, löytää sitä pahuksen hopeahitulaa sormista vielä seuraavana aamunakin…

  1. Mulla oli tai siis on juuri tuo sama ongelma sudin kanssa. Tekstuurit on helpompi levittää kapealla sudilla ja siksikin tykkään paljon PixieDusteista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *