Lorealargggh

Pullossa petollisen kaunis, käytössä täysin mahdoton: L’Oréal Color Riche, sävy 601 Frenchriviera.

Ensiksikin, hankala levittää, ensimmäinen kerros alkoi jo epäilyttää. Koostumus on lirua joka karkailee iloisesti kynsinauhoille. Toisekseen, peittävyys on kehno, kolmella kerroksella sentään sai kohtuullisen lopputuloksen. Kunnolliseen peittävyyteen olisi vaadittu neljäs kerros. Mutta sitten: tämähän ei kuivu ikinä. Kahden kerroksen jälkeen olin jo saanut vekkejä lakkoihin vaikka en ns. tehnyt mitään. Kolmannen jälkeen laitoin kerroksen Insta-Drita ja kun se oli kuivunut, aloin kaivamaan leimauslaattoja laatikosta. Kynsi hipaisi laatikon reunaa ja tuloksena ruma kolhu keskisormen kynnessä. Peukalosta vielä ruttasin lakat leimaillessa.

Onneksi tämä ei edes ollut nätti kynsillä, muuten harmittaisi. Joka tapauksessa leimasin Konadin vaalealla lilalla joka ei sopinutkaan turkoosihtavan kanssa yhtään vaikka niin kuvittelin, ja koska kuvio ei peittänyt koko kynttä, laitoin kärkiin hopeista glitteriä.

Katastrofin viimeisteli lopullisesti pumppupullossa oleva kynsilakanpoistoaine, joka ruikki sisältöään kaikille vasemman käden kynsille. Tarkoitus toki oli vain kostuttaa vanupuikkoa kynsinauhojen siistimistä varten mutta pullo päätti toisin.

Tämän jälkeen otinkin lakat pois. Kuvat otin kuitenkin, koska aika tylsä tällainen postaus olisi jos ei näytettäisi lopputulemaa.

Voilá: 
Viheliäinen lakka näyttää vieläpä ihan siniseltä ulkokuvassa. Tosin, kyllä se lähempänä sinistä kuin vihreää olikin kynsillä.
Syyllinen.

Koska olin tuhrannut tolkuttomasti aikaa tähän epäonnistuneeseen kokeiluun, piti saada jotain helppoa ja aika nopeaa kynsille. Halusin kuitenkin tuon verkkokuvion joten leimasin sen Icy Lilacsin (3 kerrosta) päälle.

Tipit on lakattu vapaalla kädellä kuten näkyy:P Jotain noihin kärkiin piti laittaa.
Ei näistä nyt oikein tullut mieleiset mutta kolmansia kynsiä samalle päivälle en jaksa. Kissakin pitää etsiä jostain ulkoa ja olen vielä menossa poikaystävän luo tänään.  

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Isadora Icy Lilacs
-Leimat valkoisella Konad -erikoislakalla laatasta m79
-Tipit valkoisella MNY -lakalla
-Päällyslakkana Sally Hansen Insta-Dri
Ehkä huomenna on parempi kynsipäivä. Mukavaa viikkoa lukijoilleni:)
Ps. Olen päivitellyt blogin ulkoasua. Risut ja ruusut ovat tervetulleita! 

9 thoughts on “Lorealargggh

  1. Kiitos Jane:) Tykkään väreistä tosi paljon ja niitä säädinkin jonkin aikaa että sain fonttien ja taustan värit yhdenmukaisiksi. Tausta on valmis, netistä pöllitty mutta bannerin tein itse, tai oikeastaan se on vain tekstiä läpinäkyvällä taustalla.

 1. Minusta on kiva joskus nähdä näitä vähän epäonnistuneitakin kynsiä, kaikille niitä kuitenkin sattuu ja kaikesta oppii. :)

  Ja noista Icy Lilacs -kynsistähän tuli sitten samalla idella tosi hienot! :)

 2. Minustakin on hieno uudistus tullu sivuille! Tykkään! Sääli kun ei eka lakkaus sujunu, koska tuo mitä näkyi niin mä laittaisin milloin vain. ~Bee.

 3. Mä ostin samaisen lakan tällä viikolla. Ja ihan samat tuntemukset! Harmittaa, väri oli niin nätti, ja ihanaa sinistä shimmeriä seassa. Mutta roskiin menee, edes ranskislakaksi tästä ei ole, liian peittävää siihen :P Ei kehtaa edes antaa kellekkään :D

 4. Kiitti, Bee:) Mut se oli oikeesti kauhee:D

  Vanquish, melkein tekis mieli laittaa palautetta Lorealille. Tai sitten tämä sävy on sarjan ainoa susi….ei tee vaan mieli laittaa edes sitä 5-6 euroa testatakseen muita.
  Pöhpah.

  Pumpulipupu, mietin, tuliko postauksesta liian negatiivinen mutta ainakin realistinen:) Aina ei voi onnistua. Muuten olen ihan tyytyväinen Icy Lilacs-versioon sitä päivän katseltuani, paitsi tippien osalta. Kiire kostautui, jos ne olisivat siistimmät niin en valittaisi yhtään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *