L’Oréal Paris Color Riche

Ei sittenkään kynsiä tänään, en yksinkertaisesti ehdi arkisin enää tekemään mitään ylimääräistä:(
Kävin kuitenkin kotimatkalla kaupassa josta mukaani lähti tällainen uutuuslakka: Loreal Paris Color Riche -minilakka. Pullon koko on 5ml ja hinta 5,90€ Anttilassa. Ostamani sävy on 601 Frenchriviera.
Googlella löytyi kovin heikosti mitään informaatiota joten nämä tosiaan taitavat olla ihan uusi juttu Suomessa.

Ostamani sävy on kaunis mintunvihreä jossa on häivähdys sinertävää shimmeriä. Käyttökokemuksia tulee myöhemmin mutta pari huonoa kuvaa saatte.

Sävyvalikoima oli peruskiva mutta ei mitenkään erikoinen. Lorealin lakat eivät yleensä ole herättäneet minussa mitään intohimoja suuntaan tai toiseen mutta tämä on kyllä pullossa ainakin ihana.

EDIT: Ruotsin Kicksin sivuilta löytyy sävyvalikoimaa, Anttilassa tosin oli murto-osa noista

Koetin katsella myös Isadoran uutuuksia mutta kaikkialta oli myyty loppuun Icy Lilacs -sävy, jota CN blogissaan mainosti;) Harmi!

5 thoughts on “L’Oréal Paris Color Riche

  1. Oi, onpas suloisen värinen lakka! Ja sinulle on haaste blogissamme, jos haluat sen ottaa vastaan. Emme loukkaannu, vaikka et ottaisi – kaikki eivät pidä haasteista :)

  2. Hypistelin äsken ihan samaa lakkaa anttilassa.. totesin vaan ettei tuo väri käy miulle :P Muut sävyt oli tosiaan vähän tylsiä mitä siellä oli. Ostin kyllä pari muuta lakkaa silti :-)

  3. Papu, kiitos. Otan haasteen vastaan mutta en ole varma, missä vaiheessa ehdin toteuttaa:)

    Bambi, olin vähällä lakata ”tehosteeksi” tällä tuon Icy Lilacsin kanssa mutta konservatiivi minussa iski eli testailu saa vielä odottaa:)

    Judi, tärkeintä on ostaa _jotain_ :D

    Henriikka, käyn tutustumassa blogiisi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *