Loppukesän holostus

Sarjassa ”testaamattomia lakkoja ja lakkaustekniikoita” nähdään tänään pystysuuntainen liukuväri toteutettuna hololakoilla. Holojen aika alkaa käydä vähiin mutta sattumalta sain otettua yhden räpsyn auringossa, lisään sen postauksen loppuun.

Color Clubin Miss Blissin ostin joskus *köh* viime talvena leimailukäyttöön. Noh, en ole leimannut sillä muistaakseni kertaakaan mutta nyt lakkasin sen ihan koko kynnelle. Hieno lakkahan se on mutta en yleensä oikein tykkää holosta koko kynnellä kuin tummemmissa sävyissä.

Kaveriksi pääsi Colors By Llarowen Little Red Corvette, jota olen halunnut pienen ikuisuuden. Nyt kun sain sen viimein hankittua, jouduin toteamaan, että siinä ei taida olla mitään eroa muihin punaisiin lineaarisiin holoihin nähden. Upea lakka toki, sitä en kiellä mutta luulin, että se olisi jotenkin erilainen. Jostain pitäisi kai raaskia luopua, hö.

Kumpaakin lakkaa on yksinään kolme kerrosta ja nimettömän sekä etusormen liukuväri on töpötelty kostutetulla meikkisienellä. Lakkaus oli vähän hankala kuvattava, sillä kaikkien kynsien pitäisi olla näkyvissä että idea tulee kunnolla esiin. Yksivärisiin kynsiin lisäsin vielä vaaleanpunaiset niitit.

Yksi holoparka on vielä tulossa luokseni Llarowen tehtyä taas oharit ja myytyä lakkoja yli varaston. Turkoosi hololakkahan sopii hyvin syksyyn….tai alkukevääseen, jos sillä kestää yhtä kauan päästä lakattavaksi kuin Miss Blissillä – olisinpa kerrankin ajoissa:)

26 thoughts on “Loppukesän holostus

  1. Nää on kyllä kauniit! Tuo liukuväri jotenkin tekee lakkauksesta vähemmän sellaisen in your face-holoisen. Itsekin ostin Miss Blissin juuri leimauksia varten, siihen se on oikein passeli. Käytin sitä koko kynnelläkin, mutta se oli omaan makuuni liikaa.

  2. Mulla ei olekaan yhtään punaista holoa, tänne kyllä mahtuu ;) Jotenkin en ole muka löytänyt sellaista? Tämä on ihanan kesäinen lakkaus. Aurinkokuva on <3 Näin ohimennen sanottuna, niin kadehdin kyllä tuota sun peukalonkynttä. Itsellä se lohkeaa kulmista heti ensimmäisenä =)

    1. Mä pidän sut mielessä kun kävi näet niin, että ostin vielä yhden Papulta (saan sen vasta myöhemmin) joten joku saa kyllä porukasta sitten lähteä:)
      Olen tykästynyt pitämään peukalonkynnet aika lyhyinä nykyään, kestävät paremmin ja ovat ehkä kivemman näköisetkin:)

    1. Mulle kolahtaa tummat holot joista erottuu varsinainen värikin, vaaleammat on vähän hankalia mutta ne on kyllä leimauksessa tosi kivoja:)

  3. onpa muuten tosi kiva tuo sun liukuväritoteutus, kun et lähtenytkään normilinjalle ja tehnyt jokaiseen kynteen samanlaista pystyliukua! Tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *