Lokakuun LivBox

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokakuun LivBox saapui mulle pienen mutkan kautta, sillä se oli jostakin syystä käynyt edellisessä osoitteessani. Postinkantajaa oli turha reissu harmittanut ja hän oli purkanut keljutustaan hyppimällä boksini päällä mutta kiitos hyvien fyllinkien, tuotteet olivat pysyneet ehjinä. Lokakuun laatikko oli tavallista suurempi ja myös paperisilppua oli mukana erittäin runsaasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viivästyksessä oli sekin hyvä puoli, että pöly on ehtinyt vähän laskeutua. Boksi synnytti melkoiset mittasuhteet saavuttaneen someraivon ja ehdin juttuja lukiessani jo spoilautua sisällöstäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tää ei nyt perustu mihinkään tietoon, mutta olen kohtuullisen varma siitä, että boksissa olisi pitänyt olla täysikokoinen kasvonaamio. Tavallista suurikokoisempi musta laatikkokin puoltaisi tätä teoriaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aion jo tänä iltana (kirjoitan tätä maanantaina) laittaa L’Oréalin Pure Clay-maskin kasvoilleni ja jos tykkään tästä, lampsin huomenna CityMarkettiin ostamaan täysikokoisen -40% alennuksella. Naamiolle jää hintaa tällöin alle 6€. Tosin mulla on aika paljon kasvonaamioita odottelemassa mutta kuka näitä purkkeja laskee. Naamio lupaa syväpuhdistaa ihoa ja poistaa siltä epäpuhtauksia.
EDIT: koklasin naamiota, joka kihelmöi, melkeinpä kirveli iholla mutta iho ei jäänyt käytön jälkeen punoittamaan. Peilistä näkyi mielestäni selkeästi kirkkaampi ja tasaisempi kasvojen iho kuin ennen käsittelyä. Yhden käyttökerran perusteella sanoisin, että jatkoon. Iho ei tuntunut erityisen kuivalta naamion jälkeen, mikä on myös plussaa.

Meikit poistan kasvoilta öljyllä, mutta kakkosvaiheen putsarina mulla on useimmiten jokin geeli. Pääsin samalla kertaa testaamaan Vichyn Puretén Thermale-puhdistusgeeliä, joka vaikutti oikein mukavalta. Geeli vaahtosi maltillisesti ja puhdisti hyvin mutta hellävaroen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En käytä lämpösuojia, joten TRESemmén matkakokoinen suihke lähtee eteenpäin jollekin tarvitsevalle. Palmoliven Smooth Delight-suihkugeeli tullee käyteltyä pois samoin tein. Kiva tuoksu ja nämähän ei juuri mitään maksa täysikokoisinakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laatikon parasta antia ovat Lumenen uusi misellivesi matkakokoisessa 50ml pullossa sekä Moroccanoil-hiusöljy. Netissä vaahdottiin ”näytekokoisesta” Lumenesta, mutta tätä kokoa on ihan oikeasti myynnissä ja pullon hinta on hieman alle 6€.

Moroccanoil on mun lemppariöljy ja otan tämän ilolla käyttöön edellisen putelin tyhjennyttyä sopivasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lisäksi boksissa oli Iberon häivytyssivellin, jonka hinta on 6-7€. Sivellin tuntuu aika pehmeältä mutta jämäkältä, joten ihan mielenkiinnolla testaan miten tää toimii. En muista aiemmin Iberon siveltimiä käyttäneenikään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulle boksi tuli blogin kautta, eli en ole maksanut tästä itse mitään. Myönnän, että jos en olisi näin syvällä kosmetiikkasuossa vaan ns. tavallinen käyttäjä, olisin todennäköisesti pahoittanut mieleni näytepusseista ja kokenut saavani aika heikosti vastinetta rahalle lokakuun boksissa. Satunnaista tilaajaa ei tietenkään ilahduta se, että usein boksin arvo on ollut jopa yli 50€, muistan saaneeni liki 70€ arvoisiakin bokseja joskus. Näin ollen, vaikka yksi boksi jääkin arvoltaan alhaisemmaksi, on pitkäaikaistilaaja kuitenkin voiton puolella.

Vaikka mieli pahoittuu, olisi syytä muistaa a)käytöstavat sekä b)se, että yksikään yritys, jonka on tarkoitus jatkaa toimintaa tulevaisuudessa ei tarkoituksella kuseta kuluttajaa. Itse uskon edelleen väärinkäsitykseen, informaatiokatkokseen tai vastaavaan kömmähdykseen. LivBoxin puolelta tapahtunutta on pahoiteltu todella vuolaasti sosiaalisessa mediassa sekä hyvitetty 50% boksin arvosta pisteinä tilaajille. Sekään ei kaikkia miellytä. Keskustelua seuratessa voisi kuvitella, että kyse on vähintään miljoonahuijauksesta. Hei, tää on kuitenkin vain kosmetiikkaa. Glitz & Glamin Minna on kirjoittanut auki pitkälti sen, mitä itsekin haluaisin sanoa, kannattaa lukea.

Mä ajattelin ensin, etten postaa koko boksista mutta halusin nyt kuitenkin osallistua tämän verran aiheesta käytyyn keskusteluun. Virheitä ja erheitä sattuu ja kyllä me tästäkin päästään yli.

Ja hei – ilon kautta: meidän Kalle ja Eino-gerbiilit saivat tässä kuussa tosi paljon paperisilppua nakerrettavaksi ja pesänrakennukseen:) Joinakin kuukausina silppu on puuttunut lähes kokonaan. Hopeareunus ^_^


LivBox saatu blogin kautta 

18 thoughts on “Lokakuun LivBox

  1. No näinpä juuri. Vahinkoja sattuu ja raivoaminen olisi oikeutettua, jos yritys ei korvaansa lotkauttaisi sitä korjatakseen. Näkisin, että tässä on nyt tehty kaikki voitava ja sen täytyy riittää. Marraskuussa uusi yritys:)

 1. Täähän olis ollut ihan ok boxi, muihin tulleisiin suhteutettuna jos naamio olisi ollut täysikokoinen. :) Kertatilaajaa tosin saattaa harmittaa, kun eipä ne annetut pisteet mielipahaa korvaa, jos ei ole jatkossa aikomus boxia tilata.

  1. Joo se on totta, tai jos boksin on tilannut lahjaksi niin kyllähän se ohueksi jää. Haluan uskoa, että tuolla olisi kuulunut olla täysikokoinen naamio mutta tulee uusia kuukausia ja uusia bokseja, jolloin tämäkin harmitus unohtuu. Mietin kovasti, mikä olisi ollut pisteitä parempi korvaus, enkä oikein keksinyt mitään. Uusia tuotteita vaadittiin jossain keskustelussa mutta eihän sellaiseen voi kukaan lähteä. Koko hinnan palautus olisi sekin ollut aika paljon, koska tässä kuitenkin oli ihan käyttökelpoisia tuotteita.
   Tällä kertaa näin, uusi yritys marraskuussa ja ilomielin eteenpäin:)

  1. Näinpä juuri. Harmillisesti naamio vielä tuntui sopivan mun iholle, eli ilmeisesti joudun sen nyt ostamaan täysikokoisena:D

 2. Itselle naamio lähti juurikin tuolta alesta matkaan ja on ihan hyvän oloinen.. Mielenkiinnolla oon tätä keskustelut boxista seurannut ja varmasti olis harmittanut jos juuri tuon yksittäisen on tilannut, mutta kyllähän noita mokia joskus sattuu..

  1. Mun piti nyt oikein tarkistaa, että miten pitkään toi kampanja on voimassa ja näköjään huomenna loppuu. Täytyy kipittää hakemaan oma kappale myös:)

   1. Olisin halunnu sitä Glow-versiota kokeilla ehkä vielä mielummin, mutta sitä en tuosta meidän lähi-Cittarista löytäny, pitäis ehkä jaksaa huomenma käydä jossain muualla vielä katsomassa. Jos sitä samalla katsois, olisko jotain muuta mitä tuolla tarjouksella haluais hankkia.

    1. Jätin nyt kuitenkin ostamatta naamion, ehkä tulee uusia tarjouksia kun mulla on pienemmät naamiovarastot. Glow-versio on ilmeisesti ollut varsin suosittu, koska luin jostain toisaalta, että se on ollut muualtakin loppu.

 3. Tilasin boxin ensimmäistä kertaa siskolleni synttärilahjaksi. Hävettää näin huono lahja, mutta onneksi sisko ymmärtää että ideana kuitenkin oli ilahduttaa jollain muulla kun parilla näytepussukalla.

  Mitään hyvitystähän en tästä saa, koska en ole tilaaja enkä pisteillä mitään tee. Ymmärrän kyllä sinuakin, ei minuakaan harmittaisi jos olisin saanut boxin ilmaiseksi. Silti minua vähän harmittaa, että vähättelet meidän muiden harmia.

  1. Ikävää, että koit postaukseni vähättelevän muiden harmitusta, koska se ei missään tapauksessa ollut tarkoitus enkä ajattele niin. Kirjoitin, että itsekin olisin mieleni pahoittanut jos mulla ei olisi kosmetiikkaa ns. tavallista käyttäjää isommassa mittakaavassa. Peräänkuulutin lähinnä käytöstapoja ja asioiden asettamista oikeisiin mittasuhteisiin. Satunnaisesti boksia tilaava ei ehkä hyödy hyvityksestä, joka on periaatteessa puolet boksin arvosta mutta kun mietitään, miten lepytellä näin suurta joukkoa ihmisiä ja eri lähtökohdista boksia tilaavia, tuo on ehkä se yksinkertaisin tapa hyvitykseen.
   Mä harkitsin tilaavani lokakuun boksin itsekin lahjaksi ystävälle, mutta olen nyt ihan iloinen etten sitä tehnyt. Siinäkin mielessä pystyn samaistumaan mielipahaasi. Olisi paljon kivempi tietenkin, jos siskosikin olisi saanut lahjaksi runsaamman ja reilusti tilaushinnan arvon ylittävän laatikon.
   Nämä on monimutkaisia juttuja. Varmasti jää paha maku suuhun monelle hyvittelyistä ja pahoitteluista huolimatta. Mä odotan kuitenkin hyvillä mielin marraskuun boksia ja toivottavasti moni muukin.

 4. Pakko sanoa,että on outoa,että tuota Lumenen micellar vettä myydään hintaan 5.90 euroa 30 ml pullossa.Hintahan on ihan älytön. Lisäksi 30 pistettä oli siinä mielessä riittämätön,että sama pistemäärä annettiin heinäkuun boxin virheestä,joka oli,että primer oli pakattu liian isoon tuubiin,mikä aiheutti hämmennystä. En siis pysty edes kuvittelemaan ihmisiä ostamassa 30 ml pulloa hintaan 5.90 ,mutta mitäpäs minä nyt tietäisinkään,kun haluaisin kaikkea halvalla :) Kyllä itse taipuisin ostamaan Garnierin misellivettä tarjouksesta ison putelin halvemmalla!!!Itselläni oli suuret toivomukset,että mitä uutuutta Lumene on boxiin laittanut ja tää oli niin paha floppi!

  1. Totta, heinäkuussa tuli sama hyvitys vaikka silloin boksista ei puuttunut mitään. Jos näitä hyvityksiä vertaa keskenään, lokakuun hyvitys tuntuukin riittämättömältä. Toisaalta vakkaritilaaja saa noilla pisteillä yhden ilmaisen boksin, mikä on ihan hyvä hyvitys. Tätä taitaa olla mahdoton toteuttaa niin, että ihan kaikki olisivat tyytyväisiä, vaan jollekin jää aina paha mieli.
   Mitä tulee tuohon miselliveteen, onhan se suhteessa paljon edullisempi isommassa pullossa ostettuna. Mua kiinnostaa se siksi, että en haluaisi enää ostaa Garnieria, ainakaan, ennen kuin PHMB-säilöntäaineen käyttöön kosmetiikassa tulee jokin virallinen kanta ja suositus, että onko se nyt vaarallista vai ei.
   Lumenessa sitä ei ole.
   Kun näin nuo misellit kaupassa, harkitsin pikkupullon ostamista reissukäyttöön, eli siinä mielessä olen tosi iloinen, että se tuli boksista. Pieni pakkaus on aina suhteessa kalliimpi kuin iso, eikä pienen hankkiminen kotikäyttöön olekaan järkevää. On silti ihan kiva, että niitäkin saa jos haluaa kokeilla tai hankkia jotain juuri matkakäyttöön:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *