Lokakuun Bette Box

Latasin lokakuun Bette Boxiin tavallista enemmän odotuksia, sillä kyseessä on bloggaajaboksi ja mukana useammankin tutun bloggarin valitsemia suosikkituotteita. Seurannan mukaan boksin piti saapua mulle tänään, mutta kiitos pakettiautomaattitoimituksen, sainkin laatikon hyppysiini jo lauantaina.


Sortimentti on aika erilainen kuin tavallisesti: mukana on yksi selkeästi muita arvokkaampi, täysikokoinen tuote ja loput neljä tuotetta ovat näytekokoja. Voin kuitenkin jo nyt sanoa, että olen tosi tyytyväinen boksiin!


Tähtituotteena on Tunnetila-blogin Ninan valitsema Lumene Invisible Illumination Instant Glow- sävyseerumi, josta tuli alkukesästä kaksi uutta sävyä. En tiedä, onko bokseissa ollut useampaa vaihtoehtoa, mutta itselleni tuli alkuperäinen medium, joka on omaan ihonsävyyni nappivalinta. Sävyseerumia voi käyttää yksistään kuten itse teen, jolloin saa ohuen ja kuulaan meikkipohjan, tai peittävämpään meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tähän voi myös lisätä Lumenen hehkupisaroita, joita on saatavilla useammassa sävyssä.
Olen tyhjentänyt yhden tällaisen pullon, enkä raaskinut ostaa uutta korkeasta (34,95€) johtuen, joten sävyseerumi oli tosi mieluinen yllätys <3

Curaprox Black is White valkaiseva hammastahna on Blinger Shimmer-blogin Miran valinta. Pyörittelin tätä käsissäni Sokkarin 3+1-päivillä, mutta en arvannut ostaa kylmiltään. Kiva päästä testaamaan! Näytekoko 8ml, täysikokoisen ovh 23,90€/90ml.

Essie’s-blogin Essi oli valinnut mukaan lempimerkiltäni L’Occitanelta Ultra Rich Body Lotion-vartalovoiteen. Mulla on menossa viime vuoden joulukalenterisisällön kulutusviikot ja sattumalta käytössä juuri sama tuote. Miedon tuoksuinen ja nopeasti imeytyvä vartalovoide sisältää 15% sheavoita. Näytekoko 30ml, täysikokoisen ovh 27,50€/250ml.
Boksissa tuli myös alekuponki, jolla saa -20% yhdestä Loksun shea-tuotteesta. Tarvisin kynsinauhavoidetta, joten kuponki tulee tarpeeseen.

Treaclemoon One Ginger Morning-suihkugeeli on Nonnulan Jonnan valinta boksiin. Mä sain juuri urakoitua täysikokoisen vastaavan loppuun ja ehdin vähän kyllästyä sen tuoksuun, mutta tiedän erään, joka tulee ilahtumaan tästä 60ml vauvapullosta:) Bongasin Sokoksen hyllystä Treaclemoonin suihkareita ja vartalovoiteita, eli näitä on jo saatavilla. Taisin roudata oman tyhjentyneen putelini joko Tallinnan kauneusmessuilta tai I Love Me -messuilta ja jossain vaiheessa näitä sai myös eleven.fi-verkkokaupasta, mutta nyt siis helposti Sokkarilta. Hinta ei päätä huimaa, 5,90€/500ml.

Lopuksi vielä Hannamaria-blogin Hannan valinta, Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream-päivävoide. Muistelen, että tää olisi joskus ennenkin tullut Liv/Bette Boxista enkä pitänyt oikein tuoksusta, joten lahjoitan purkin jollekin. Moni on tätä kuitenkin kehunut, joten tuote ei missään tapauksessa ole huono vaikka itse en sille lämpenekään. Ziajan tuotteet ovat edullisia, täysikokoinen 50ml tätä maksaa kympin. Boksissa näytekoko 10ml ja mukana on myös -20% alekuponki Sokokselle ja Emotioniin Ziajan ihonhoitotuotteista.

Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen bloggaajaboksin sisältöön. Jo Lumenen sävyseerumi teki mut tosi onnelliseksi ja kaikki muu siihen päälle oli plussaa.
Mitäs te piditte sisällöstä?


Bette Box saatu blogiyhteistyön kautta

20 thoughts on “Lokakuun Bette Box

 1. Well, olen spoilannut tämän itseltäni eli mun omani on vielä avaamatta. Ihan kiva tämä sisältö. Saas nähdä mikä sävy tulee Lumenesta. Tää on vihdoin boksissa, toivoin jo vähän viime vuonna.. ;) Vähän yksinäinen on kyllä tuo Lumenen tuote siellä. Jos vaikka yksi muu tuote olis ollut täysikokoinen tai isompi, olis tasapainoisempi kokonaisuus.

  1. Mä luin nyt Betten facesta, että kaikissa bokseissa on ollut sama sävy Lumenesta. Useille se voi olla liian tumma, mutta ilmeisesti päätös tuotteen ottamisesta mukaan on tehty ennen kuin uusia sävyjä oli julkaistu. Totta on, että jakauma oli vähän hassu tällä kertaa:)

 2. No nyt kyllä täydet pojot boxin sisällölle. Mulla on joku viha-rakkaus suhde näihin lodjuihin ja aina pähkään tilata vaiko ei.

  1. Tykkäsin myös! Mä kaipaan myös sitä jännitystä ja uusia juttuja, joten tasapainotan tilannetta Lookfantsun boksilla:)

  1. Mitään negaa ei ole kyllä omiin silmiin osunut tahnasta, ja onhan tuo nyt ihan erilainen tuote kuitenkin. Oivallinen valinta:)

 3. Mua harmittaa ihan sikana, että boksin ainoa täysikokoinen tuote on täysin käyttökelvoton oranssin sävynsä takia ja muiden arvo on yhteensä joku 6€. Manna Kadarin kaupanpäällinen huulituote pelasti edes hitusen, mutta silti harmittaa että maksoin täyden hinnan tästä. Mulle on vielä sattunut kaikki ”pelkkiä näytekokoja ja hammastahnaa”-boksit kun olen tilannut vain silloin tällöin. No eipä tarvi tilata enää :)

  1. Kappas, mä en tiennyt, että jaossa oli jotain bonustuotteitakin:o Olen lukenut useita boksipostauksia, mutta kenellekään ei ollut sattunut Manna Kadaria tässä kuussa. Tämähän on mielenkiintoista.
   Jos sua yhtään lohduttaa, niin Lumenen saa varmasti vaikka myytyä eteenpäin ihan hyvällä hinnalla, niin ei jää sentään tappiota tästä kuusta <3

 4. Ihan ok boksi – positiivisessa mielessä! :) Pikkukoot tulee käytettyä, kaikki oli kivoja ja mielenkiintoisia. Ainoana jäin miettimään tuota Lumenea, mä kun tykkään meikkipohjani olevan matta, ei hohtava – en siis usko, että tuun tota edes sekoittamaan meikkivoiteen joukkoon :) Onneksi hyvä ystäväni rakastaa noita Lumenen tippatuotteita, niin lahjoitan tämän varmaan hänelle :)

  1. Lumenen kohdalla näyttää olevan selkeää jakaumaa, eli osa tykkää tosi paljon ja osa ei yhtään tai sävy on väärä. Silloin sisältö jää kyllä aika ohueksi, koska kaikki muut tuotteet olivat pikkuisia.

 5. Moikkamoi.
  Itseltäni jäi jostain virheestä johtuen syyskuun boxi saamatta, ei haitannut. Eikä kyllä olisi haitannut vaikka olisi jäänut tämäkin :/
  Tommoset pikkuset on, noooh, pikkusia.
  Tota Lumenea olen aiemmin kokeillut ja tykkään, mutta ilmeisesti en osaa käyttää sitä :(

  1. Moikka, Lumenea voi käyttää ihan tavallisen meikkivoiteen tapaan tai sitten sekoittaa johonkin vaikka peittävämpään meikkivoiteeseen tuomaan heleyttä iholle. Jos sävy on sopiva ja tykkää ohuemmasta pohjasta, se on sellaisenaan tosi kiva tuote:)

 6. Jossain Betten postauksessa taittiin vihjaista jo aikoja sitten, että Beauty Serum saattaisi tulla boxiin jossakin vaiheessa eli ihan hirveästi ei yllättänyt, että se löytyi juuri bloggaaja boksista. Itse olen käyttänyt myös jo tyhjäksi yhden seerumin alkuperäistä sävyä, joka on käsittääkseni juuri tämä universal medium. Sävy on todella hieno, koska sopii melko vaaleallekin iholle. Itse kyllä olisin toivonut saavani boxista sen uuden vaaleimman sävyn, koska olen ilmoittanut profiilissa ihoni olevan todella vaalea. Suihkugeeli on todella herkun tuoksuinen. Yllättävää, että se on niinkin edullinen tuote. Ziajasta tykkäsin kovasti viimeksikin, mutta olisihan Ziajalla nyt ollut muitakin hyviä voiteita kuin tämä jo ennestään tuttu.

  1. Luin toisaalta, että tuotteen päätymisestä boksiin on päätetty niin kauan aikaa sitten, että saatavilla oli vain tuo yksi sävy, joka saattaa kyllä olla hyvin vaalealle iholle liian tumma, vaikka sulautuukin tosi hyvin ihon omaan sävyyn. Toivottavasti saat kuitenkin käytettyä tuotteen joko yksistään tai toisen meikkivoiteen kanssa:)
   Ziajalla olisi tosiaan muitakin tuotteita ja muakin kiinnostaisi esim. suihkugeelit ja vartalovoiteet kovasti. Ehkä jossakin toisessa boksissa sitten:)

 7. Mua harmittaa että oli vain yksi näytekokoinen tuote ja näin kosmetiikan suurkuluttajana osa oli jo ennakkoon tuttuja. Curaprox löytyy kaapista täysikokoisena ja on kovassa käytössä joten tää pikkutuubi menee kiertoon vaikka ihana onkin (tän esimerkiksi olisi voinut täysikokoisena laittaa!). Oma tuote (Ziaja) kanssa harmittaa että tuli noin pienenä purkkina, hinnan ja koon puolesta olisi mahtunut kokonaisena. Lumenessa on väärä sävy mutta se nyt oli tiedossa että tod. näk. sovittu ennen uusien sävyjen lanseerausta, mutta harmittaa että menee käyttö ens kesään tai sitten tuote menee kiertoon! Muuten kiva boxi mutta olisin ainakin toista täysikokoista kaivannut.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Mäkin olisi kyllä mieluusti ottanut hammastahnan täysikokoisena, koska tuote on kiinnostava, mulle uusi ja se olisi myös tasapainottanut kivasti boksia. Lumenen sävystä on ollut aika paljon keskustelua ja ymmärrän, että harmittaa jos arvokas ja ainoa täysikokoinen tuote ei itselle sovi. Mun kohdalla se osui nappiin mikä tietenkin vaikutti todella paljon kokonaisfiilikseen boksista.

 8. Todella hyvä boxi. Tykkäsin kaikesta. Olen ikäänkuin kaunistunut vähemmällä meikillä käyttäessäni lumenen tippameikkiseerumia. Hammastahna oli tarkoitus säästää matkoille, mutta käytin sen jo loppuun. Aivan ihana sekin. Ostan täysikokoisen, kun nään jossain. Suihkugeeli myös jo korkattu. Todella hyvä tuoksu. Ziaja meni heti käyttöön. Käytin kesällä tuubi Ziajan, jossa oli myös suojakerroin. Tykkään. Kosteusvoiteita minulla on ihan liikaa varastossa, mutta occitane on ihan kätevä matkakoko tai menee vaikka käsilaukussa talvella käsivoiteena. Loistava boxi kokonaisuutena. Yksi kaikkien aikojen parhaita. Minulle tulee vielä vanhalla hinnalla 14,48€/paketti.

  1. Kiva, että tuotteet oli sulle mieluisia:) Kokeilin myös hammastahnaa ja se oli tosi kiva tuttavuus, voisin hyvin harkita täysikokoisen ostamista.
   Etenkin, kun saat boksin vielä noin edullisesti, niin tässä oli tosi hyvä hinta-laatusuhde:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *