L’Occitanen Shea-uutuustuotteet

Minähän tykkään aivan possuna lähes kaikista L’Occitanen tuotteista, ja niinpä jaan mielelläni parin kiinnostavan uutuustuotteen ilosanomaa teillekin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kumpikin tuote edustaa pettämätöntä Shea-sarjaa. Shea- eli karitevoi on kosmetiikkateollisuudessa paljon käytetty ja yksi parhaita ihon kosteuttajia.
Nyt kun talvi tuli oikein rytinällä tänne eteläänkin, kädetkin ovat kovilla.

Olen testannut käsivoiteita niin paljon, että sillä saavuttaa jo käsivoidemaisterin tittelin ja sen suomalla pätevyydellä olen rankannut parhaaksi käsivoiteeksi Shea Hand Creamin. Mä olen täällä blogissakin paasannut sen erinomaisuudesta useamman vuoden ja nyt mulla on ilo ja kunnia nostaa framille sarjan uutuus, erittäin kuivalle iholle tarkoitettu Intensive Hand Cream.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tavallinen Shea- käsivoide sisältää 20% sheavoita ja Intensive-versiossa sitä on peräti neljännes eli 25%, minkä huomaa täyteläisempänä koostumuksena. Voide imeytyy sheavoin korkeasta määrästä huolimatta hyvin eikä sotke vuodevaatteita. Tuoksu on mieto ja tuttu muista sarjan käsivoiteista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuubiavain on muuten verraton apulainen näiden metallisten tuubien kanssa, munkin pitäisi ostaa näitä pari kappaletta lisää. Tämän ainokaiseni olen ostanut silloin, kun L’Occitanella oli liike Espoossa Isossa Omenassa. Muistaako kukaan muu näin vanhoja asioita?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen aikaisemmin pärjännyt kevyemmillä käsivoiteilla päivisin ja lähinnä öisin käyttänyt tavallista Shea-käsivoidetta. Nyt kerrostalossa asuessa huoneilma on niin kuivaa, että tarvin päiväkäyttöönkin tehokkaampia voiteita. Oikeasti kyllä pitäisi harkita jonkinlaista ilmankostutinta tänne, huonekasvitkin varmasti voisivat paremmin. Mä olen vuosien tauon jälkeen innostunut niistäkin, tervepä terve, keski-ikä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Intensive Hand Cream tuli kuin tilauksesta mun uudeksi yökäsivoiteekseni ja tavis-Sheaa käytän päivällä. Toistaiseksi ainoa saatavilla oleva tuubikoko on 150ml, jonka hinta on 24,50€. Voide jää pysyvästi valikoimaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen uutuustuote on vaahtoava kasvojen puhdistustuote, Shea Foaming Cleanser, joka sisältää 5% kosteuttavaa sheaöljyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Voidemainen putsari on väriltään valkoista ja yllättävän riittoisaa, mä struuttasin tätä itse aluksi aivan liikaa. Kuvassa on kutakuinkin sopiva määrä ja yhdessä veden kanssa voiteesta muodostuu kevyttä vaahtoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olen käyttänyt tätä kakkosvaiheen putsarina poistettuani ensin meikin kasvoilta öljyllä. Shea-sarjasta löytyy myös puhdistusöljy, joka on todella hyvä ja jonka ainoa heikko kohta on lyhyt 3kk säilyvyysaika. Jokainen voi tietenkin käyttää omaa harkintaa ja olen itse käyttänyt öljyä todella reippaasti yli virallisen säilyvyysajan. Mitään kauheaa ei tapahtunut ja öljy toimi edelleen moitteettomasti, mutta tästä syystä pyrin etsimään muita vaihtoehtoja.

Uutuusputsari säilyy avaamishetkestä 6kk, jonka aikana sen saa varmasti käyteltyä loppuun. Foaming Cleanserin tuoksu on mieto, saippuainen ja puhdas. Putsari on tehokas, öljy ja meikinrippeet saivat kyytiä.

En ikävä kyllä vieläkään omista Foreota (tai muutakaan kasvojen puhdistuslaitetta), joten tämä on arvailua, mutta kuvittelisin juuri tämän tyyppisten puhdistustuotteiden toimivan hyvin naamasuristimien kanssa ja tuotteesta saisi maksimihyödyn irti. Mulla on nyt puolisen vuotta aikaa hommata masiina ja ottaa asiasta selvää.

Putsari on erittäin tervetullut lisä tuoteperheeseen ja se hinta on maltillisen 21€/125ml.


Tuotteet saatu pr-näytteinä.

6 thoughts on “L’Occitanen Shea-uutuustuotteet

  1. Ooh ooh ooh molemmat uutuudet on kyllä tosi tervetulleita ja erittäin kiinnostavia! Mulle ei nykyään tunnu edes tuo normisheavoide riittävän päivisin, yöstä puhumattakaan, joten tujumpi versio ois tarpeen…

    1. Mitä täällä meidän kulmilla oikein on ilmassa? Ei mulla ole koskaan kädet (tai iho ylipäätään) kuivunut tässä mittakaavassa:o Öisin riitti hyvin normishea, nyt se on mulla päiväkäytössä JA kynsinauhavoiteet ja -öljyt tietenkin lisäksi.

  2. Naamaputsari sekä uusi käsivoide kiinnostaa, mä oon myös käyttänyt sitä ölyhommaa ihan yli 3kk ilman suurempaa naamadamagea. Pikku-Foreo on niin hyvä että vakavasti harkitsen satsaamista johonkin niistä suuremmista. Ihanat kuvat muuten <3

    1. Äääh, en olisi halunnut kuulla että se on hyvä:D Vaikka kyllähän mä sen uskon, jotenkin se konseptina on paljon vakuuttavampi kuin kasvojenpuhdistusharjat. Jospa tässä nyt saisi himmailtua kosmeostoksia ja satsaisi sitten vähän enemmän kerralla, toisaalta olis kiva kyllä kokeilla sitä pikkumallia ensin et tietäisi, sopiiko se ollenkaan mulle.

  3. Kas kummaa kun tata lukiessa piti heti kurottaa kasirasva ja kynsinauhaoljy kasilaukusta, miten sita voikin olla niin laiska tassa rasvaamishommassa, ottaen huomioon omistamieni kasirasvojen ja kynsinauhajuttujen maaran, ja viela kun talvella varsinkin mun kasia oikeasti sarkee, kun ne on niin kuivat. Hyi mua. Tunnen paheksuvan katseen sielta ruudun takaa. :D Toi uutuusrasva olis mulle varmaan ihan omiaan, mutta jos ihan nyt just en ostais yhtaan rasvaa lisaa, ennen kuin edes yks on kaytetty pois alta. (sitapaitsi tilasin just bodarilta pari kynsinauhaoljya ja jonkun superkasirasvan, hupsista..)

    1. No, en ole kyllä minäkään mikään erkki esimerkki, tahtoo jäädä toi rasvaus tai lähinnä rasvailen entiseen malliin, joka ei enää ole riittänyt. Tulis kesä niin korjaantuisi tämäkin ongelma. Tai oikeastaan kyllä harkitsen vähän josko sitä ilmankostuttimen hankkisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *