Liukuvärjättyä

Innostuin vielä tekemään kynnetkin, joten uusi, uljas työpisteeni josta kerroin aiemmin tänään, pääsi heti tositoimiin.

Pinkkiä! Pohjalla yksi kerros Rimmeliä, päällä neljällä värillä liukuvärjäys. Tosi helppoa ja nopeaa. Leimat laitoin vielä hetken mielijohteesta vaikka meinasin jättää kynnet ilman kummempia koristeluja. No, nehän menivät vinksinvonksin ja pikkurillissä kuvio levähti oikein kunnolla.

Nauratti muuten, miten puusilmä sitä voikaan ihminen olla. Tajusin vasta tänään, että Magno Nailsin XL-laatalla H on paitsi kuviot peilikuvina, myös sama kuvio kahdessa eri koossa…hyvä havainto tässä vaiheessa, olenhan leimaillut laatalta jo muutaman kerran… :)

Edit: kuva ulkona
Ulkona oli tällainenkin. Meidän Vappu:)

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Rimmel Sorbet So Good
-Flormar U27, U05, U24, U34
-Sally Hansen Insta-Dri
-Leimat valkoinen Konad-erikoislakka
-Konad Top Coat
-Magno Nails XL-laatta H
-Magno Nails laatta A44

14 thoughts on “Liukuvärjättyä

 1. Kiitos Inkku ja 3nn:) Judi, ei sulla kuvaa olis niistä?

  Huomasin muuten äsken, kun kävin ulkona jossa paistaa aurinko, että olis pitänyt ottaa kuvat siellä. Kärkien tumma lilakin näytti lilalta eikä mustalta kuten näissä kuvissa. Päivänvalo on kyllä hieno asia!

  1. Harjoittelemalla oppii. Moni muukin lakka toimii leimailussa, jotkut jopa paremmin kuin Konadit. Kunhan lakassa on tarpeeksi pigmenttiä. Jotkut ovat varovasti hieman karhentaneet stamperin sientä lasiviilalla jolloin kuvio on tarttunut sille paremmin, sitäkin voi kokeilla.

 2. Kääk! Tein juuri vähän aikaa sitten tosi samantapaisilla sävyillä liukuvärjäyksen, jonka esittelin blogissani! :-) kääk siksi, että luin juuri uudestaan vanhoja kommentteja isommista kynsiblogeista, joissa oltiin vihaisia ideoiden varastelusta. Ymmärrän ärsyttävyyden ihan täysin ja olen samaa miektä kaikkien erikoisten käsinkoristelujen yms. ideointia vaatineiden lakkausten kanssa, mutta toivon, että kun omat kynsien koristeluni ovat tyyliä lukuvärjäys, yksi konad-kuvio, viivoja art club linereilla tms. niin kukaan ei ajattelisi, että alkuperäinen idea on varastettu joltain… Omat kynteni ovat ainakin niin yksinkertaisia, että joku on varmasti joskus tehnyt samanlaisia. Joka tapauksessa oli tarkoitus lähinnä kehua, että onpas kivat sävyt! :-)

  1. Mä pidän kopiointina sitä, jos joku tekee täsmälleen samanlaisen, hieman erikoisemman toteutuksen kuin joku muu on juuri tehnyt ja esitellyt. Eikä siinäkään ole mitään pahaa mutta onhan toki korrektia kertoa, keneltä on ideaa lainannut. Luin myös joskus tuota kopiointikeskustelua ja ihmettelin hieman sen sävyä koska kyllähän tämän tyyppiset ideat kuten näissäkin kynsissä, ovat niin tavallisia että ihan varmasti joku joskus on käyttänyt samoja värejä ym.

   Toisekseen, jos tekee kivat ja erikoisemmatkin kynnet ja niistä tuton blogiin tai tuubiin niin eikös siinä ole juurikin se idea, että muut voisivat opetella tekniikan? :) Tai sitten olen ymmärtänyt jotain ihan väärin:D

   Yksi iso osa koko blogikulttuuria on ideoiden jakaminen. En tiedä miten muissa kosmetiikka- tai lifestyleblogeissa toimitaan mutta kynsiblogeissa on enimmäkseen varsin hyvä henki. Ainakin näin tulokkaan näkökulmasta, mitään negatiivista ei ole omalle kohdalle sattunut:)

  2. Joo en mä epäillytkään, että itse uutena tulokkaana olisin joutunut kenenkään hampaisiin. Enkä missään nimessä tarkoitakaan sitä, että tällaisten simppelien kynsien kohdalla kukaan olisi kopioinnista ketään syyttänytkään. Mutta aina kun tuollaisia lukee, niin tulee se pieni fiilis, että ääk, olenko tiedostamattani matkinut joitain kynsiä? Tiedostamatta tässä tapauksess tarkoittaa lähinnä sitä, että kun olen lukenut niin montaa blogia niin lyhyessä ajassa ja selannut niitä alkuun asti, niin joku idea on voinut jäädä mieleeni. Olen saattanut sillä idealla tehdä jotain myöhemmin, enkä enää muista kenen kynsistä idea alunperin lähti. Mutta en ole koskaan tehnyt aivan samanlaisia kynsiä, ja siitähän tässä nyt olikin kyse.

   Ja toki ideana on ideoiden jakaminen, mutta ymmärrän hyvin sen, että jos idea on suoraan joltain, niin sitten linkataan alkuperäiseen blogiin. Se on mielestäni ihan luonnollista, ja aion itsekin tehdä niin jatkossa, jos saan idean jonkun toisen kynsistä. Ja tutoriaalit on tietysti juuri sitä varten, että voi tehdä samanlaiset, mutta toki silloin laittaisin juuri linkin alkuperäisiin.

   En tiedä miksi alun perinkään aloin nyt tästä kirjoittaa. :D Kynsiblogeissa kun on kuitenkin mielestäni tosi hyvä henki keskenään ja närää aiheuttavat lähinnä nämä tahallaan kopioijat. :-) Eli olen täysin samaa mieltä sun kanssa, ja muidenkin kynsibloggaajien kanssa, joten mitäpä tästä nyt tämän enempää. :D

  3. Mä luulen, että jokainen blogeja seuraava etsii ideoita ja inspiraatiota ja mullekin on joskus käynyt niin, että olen vimmalla etsinyt että ”missä se oli se yks kiva juttu….” kun ei aina voi muistaa, etenkin jos aikaa on kulunut:) Mutta toivottavasti kukaan ei ole kokenut, että olisin suoraan pöllinyt jonkun idean.

   Tää on hyvä aihe, kiva että nostit esille:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *