Lisää poppia, nimittäin ColourPoppia!

Eipä mennyt montaakaan päivää siitä, kun ensimmäisen ColourPop-tilauksen saatuani oltiin jo järkkäämässä uutta tilausta pienellä porukalla. Tuotteet saapuivat aiempaa ripeämmin ja kehtaako tätä tunnustaakaan…vielä yksi tilaus on tuloillaan. Tosin vain muutama tuote, mutta kuitenkin.

No, ei mennä asioiden edelle vaan tutkaillaan nyt tätä tilausta numero kaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katttokaa nyt tota korttia <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Luomivärejä ostin kolme kappaletta ja sävyvalinnat ovat taas todella yllättävät [sarcasm alert] tummanruskea Mooning, oranssinpunainen Melrose ja kultakuparinen Weenie. Ihanat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huulijuttuja tuli kaksi. Ensimmäinen valinta oli vähän villikortti ja tää Cheat Code on kyllä todella hieno, mutta ei ehkä ihan arkimeikkiin. Ultra Gloss Lip-huulikiilto on nimensä mukaisesti superkiiltävä ja todella pigmenttinen. Pysyvyydestä huulilla en osaa vielä sanoa mitään, koska en ole testannu tätä tositoimissa. Huulilla tätä ei voi olla huomaamatta ja melko varmasti tukka tarttuisi tähän kiinni jos yltäisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kesympi mattainen Lippie Stix sävyssä Lumiére oli marjaisampi kuin ajattelin. Näiden huulituotteiden ostaminen on ihan arpapeliä, mulla ei ole yhdenkään sävyn kohdalla osunut valinta vielä aivan nappiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kameran akku sippasi juuri tässä kohtaa ja jouduin jatkamaan toisella laitteella. Kylläpä on iho eri sävyinen vaikka valaistus on aivan sama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siinä kolmannessa -ja toistaiseksi viimeisessä- tilauksessa tulee kaupanpäällisinä pari sivellintä, kyllä on kiva koklata niitäkin. Taisinkin tilata vain pelkkiä luomivärejä. Ihan muutaman tuotteen vaan.

29 thoughts on “Lisää poppia, nimittäin ColourPoppia!

 1. Ohlalaa, luomivärien sävyt on aivan mahtavat. Kunpa osaisin käyttää tuollaisia sävyjä ja kunpa ne sopisivat minullekin …niin. Ihania<3

  1. Sieltä löytyy kyllä sävymaailmaa laidasta laitaan, mun ongelma taas on, etten osaa muita oikein käyttääkään :o

 2. Nuo lämpimänsävyiset luomivärit näyttävät niin upeilta! Vaikkakaan itse en osaakaan sellaisia sävyjä käyttää, harmi.
  Itsekin innostuin tuossa joku aika sitten tilaamaan ColourPopilta, muutaman luomivärin, korostustuotteita ja lippie stixejä.

  Itseasiassa juurikin tuon sinunkin tilaaman Lumiéren, josta on itselleni tullut ihan arkipäivien suosikki. Saapumisestaan lähtien se on melkein joka päivä (kun on ollut meikkiä) se on ollut huulilla. Sävy kyllä yllätti minuakin, mutta onneksi se oli itselleni positiivinen yllätys :)

  1. Omien huulten sävystä riippuu tosi paljon, miltä huulijutut näyttää. Veikkaisin kyllä, että Lumiere sopii todella monille ja varmasti mullekin, kunhan taas innostun jonakin päivänä kanervan sävyistä meikissä.
   Olen ihan tosi ihastunut tähän merkkiin ja niin tuntuu olevan moni muukin. Kiva, että edullisesti saa älyttömällä valikoimalla tuotteita!

 3. Hihii, Kouvolan ylpeys Risumies :’D Apua.

  Ihania luomivärivalintoja jälleen kerran :) Myös tuo kesympi huulimeikeistä, eli Lumiére, on sellainen sävy, joka itsellä menisi varmasti käyttöön myös :)

  1. Muutama risu, muutama tuote, kuka näitä laskee:D
   Lumiere on ilmeisesti yksi suosituimmista sävyistä ja aion kyllä selättää sen itsekin:)

 4. Mielettömän väriset luomivärit! Tulin aluksi kehumaan Melrosea, mutta tarkemmin ajatellen en osaa sanoa, mikä on paras. Upea kolmikko.

  1. Älä muuta virka! Siihen menee muuten ihan tolkuttomasti aikaa, kun noita käy läpi ja silti aina tilaamisen jälkeen jää jotain vielä kaivelemaan.

 5. Lumiere näyttää ihanalta! Melrose taisi olla minunkin tilauksessa, nuo kaksi muuta luomiväriä on nekin sellaisia että _tietty_ passais myös mun pirtaan. Mä oon kerran meikannut omillani ja olin kyllä ihan pulassa niiden kanssa kun siveltimiä ei voinut käyttää. Miten hitossa varjostukset saa tehtyä? tai häivytykset?? Ongelmistani huolimatta haluaisin tilata näitä vielä uudestaan, koska sävyt on niin huikeita ja huulituotteet on vielä kokonaan mulla kokeilematta!

  1. Varjostuksissa mä olen surkea ihan tavisväreilläkin, jos yritän jotain varjostuksen tapaista, käytän pientä kynäsivellintä. Häivytykset teen siveltimellä ja mähän en laita pohjustajaa kuin liikkuvalle luomelle ja luomivakoon. Koen kaikki luomivärit helpommiksi häivyttää niin ja meikki kyllä kestää hyvin. Oon käyttänyt siveltimiä myös näiden värien kanssa, paitsi jos haluaa vaan nopeesti jotain sipaista luomille, niin sitten se onnistuu sormilla. Mun nakit ei ainakaan mahdu tekemään varjostuksia:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *