Lilat

Minulta pyydettiin lilojen lakkojen esittelyä ja koetin saada jonkinlaisia kuvia mutta kaikki värit vaan ei suostu toistumaan ihan oikein yhteiskuvissa.

Pinkkien ja lilojen raja on hieman häilyvä, samoin tässä viuhkassa tökkää aina silmään Gina Tricotin Lilac Me joka näyttää ihan siniseltä tuossa porukassa mutta yksinään on ihan selkeä lila. Tosin hyvin kylmä ja sinervä sellainen. Osan lakoista voisi helposti ujuttaa pinkkien viuhkaan ja toisin päin, vähän riippuen valaistuksesta ja muista puitteista mutta johonkin se raja on vedettävä. Lisäksi minulla on vielä omana viuhkanaan tummat lilat/punaiset ja sieltä löytyy esim. Orly Fowl Play ja China Glaze Tantalize Me joka voisi hyvin olla tässäkin viuhkassa. Kun kaikki eivät mahdu samaan, niiden lokeroiminen on vähän hankalaa.

Lähes-dupeja ovat Color Club Uptown Girl ja Wettiksen Bite The Bullet. Täys-dupeja vaalean pään IsaDora Icy Lilacs ja Wild&Mild Pretty Lilac.

Ehkä minulta löytyy virtaa järjestellä tikut absoluuttiseen värijärjestykseen kunhan saan projektiin hieman etäisyyttä:)

Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

Löytyykö paljon tuttuja lakkoja?

8 thoughts on “Lilat

  1. Uuuu! Onpas paljon ihania sävyjä. :) Kiitoksia miljoonasti! Löytyihän sieltä pari sellaista sävyä, joita olen kaipaillutkin. Kyllä näiden avulla nyt lakkavarasto taas karttuu, joulukin sopivasti tulossa. ;)

    1. Kannattaa vielä katsoa swatchit, sävyt ei ihan kaikilta osin toistu oikein. Mutta jouluna saa hemmotella itseään joten on ihan perusteltua hankkia jotain pientä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *