Lilat liukuvärjäykset ja ketutus maksimus

Pää kumisi tyhjyyttään kun aloin laittamaan kynsiä. Niinpä tein simppelisti lilat liukuvärjäykset ja harjoittelin lisää XL-stamperin käyttöä. Tuntuu, ettei noista peilikuvaleimoista ole minulle juuri hyötyä kun en kuitenkaan osaa kohdistaa niitä oikein ja kynsistä ei tule ikinä samanlaiset kummassakin kädessä. Tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta.

Nyt onneksi ottaa niin paljon päähän, ettei jaksa kynnet harmittaa. Pudotin nimittäin kameran -tietenkin- objektiivi edellä ja se taisi olla sen loppu. Rahareikiä olisi muitakin tiedossa kuin kameran ostaminen, harmittaa niin ettei tosikaan:( On minulla järkkäri mutta se on tosi hankala kynsiä kuvatessa koska painaa niin paljon, ettei sillä yhdellä kädellä kuvata mitään.

Argh. Pääsi kyllä eräskin tulikivenkatkuinen kirosana.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-GT Lilac Me
-OPI Planks a Lot
-Inm OTD -pikakuivattaja
-leimat valkoisella Konad-lakalla Magno Nailsin laatasta A29
-Konad Top Coat
-strasseja
Slugs and nails ans kitty cat tails -blogin Tiia Minttu oli inspiroitunut blogini taustakuvasta ja tehnyt kynnet sen innoittamana, olen iloinen ja otettu kunniasta:) Kynsiä voit käydä ihastelemassa täällä 

No juu. Taidanpa alkaa netistä katselemaan aluksi vaikka käytettyjä kameroita jos löytäisin vastaavan tilalle. Ilmakin on ihan tylsä ja sateinen. Toivottavasti pääsen tekemään seuraavan postauksen vähän iloisemmilla fiiliksillä, siihen saakka moimoi!

12 thoughts on “Lilat liukuvärjäykset ja ketutus maksimus

  1. Tiedän kuinka se ottaa päähän jos rahaa ei ole ja jotain olis pakko ostaa. Jos omistat järkkärin, niin onnistuisiko pelkästään halvahkon kamerajalan osto? Mulla ainakin on suhteellisen painava kamera ja mä pidän kameraa siinä kynsiä kuvaillessa. Toimii mulla. :)

    1. On mulla jalustakin mutta niiden pystyttämisessä on jotenkin liikaa työtä, etenkin nyt kun haluaisi ottaa kuvat ulkona. Argh. Argh. Lisäksi tiedän, että jos ostan jonkun ihan halpiskameran niin sen kuvanlaatu alkaa ottaa päähän, tolla nyt hajonneella kun on saanut ihan ok-laatuisia kuvia, tosin se ei ollut halpa kamera.

      Tänään ei ole hyvä päivä, kävin just hakemassa perjantai postit laatikosta ja huomaan saaneeni vääränlaisen verokortin enkä ehdi enää tilata uutta kun sen pitää olla huomenna. Voi prkl oikeasti! Taitaa olla viisainta painua nukkumaan>:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *