Lilaa ja lilaa holoa

Sunnuntai hurahti toivuskellessa kynsibloggaajien miitistä, josta tulee oma postauksensa (kunhan ehdin sen kirjoittaa) joten ei vielä siitä tämän enempää.

Miittikynsiä en ehtinyt tehdä kuten arvelinkin, joten viipotin samoilla delfiineillä neljä päivää. Myöhään iltasella oli viimein aikaa jollekin nopealle ja koska olin juuri saanut ihanaisen Pueen-laattasettini, oli leimailu luontevasti illan ohikiitävä teema. 
Setti vaikuttaa todella lupaavalta, Facebookin puolella tästä jo pariin otteeseen höyrysikin:) Jokaisessa laatassa on vähintään yksi kiva kuva, laatat ovat hyvälaatuisia ja koko kynnen kuviot varsin reilun kokoisia (1.8×1.4cm).
Koska en aio ryhtyä kuvaamaan yksittäisiä laattoja, niitä voi käydä kurkistelemassa vaikkapa täällä
Tilasin setin suoraan Pueenilta ja se tuli parissa viikossa.
Pohjiksi lakkasin kaksi kerrosta Essie Play Datea. Lakka oli ihan unelma levittää, kuivui nopsaan ja varmaan arvaatte, että väri miellyttää allekirjoittanutta kovasti:)
Leimauslakkaa mietin tovin kunnes muistin Color Club Eternal Beautyn; tuon minun makuuni liian holon holon. Maltillisesti käytettynä se toimii vallan loistavasti ja pidän kovasti aikaansaannoksestani. 
Sain samalla kokonaiset kaksi tikkua pois syntipurkistani!
Joskin sinne on jotenkin tupsahtanut tämän viikonlopun aikana kymmenkunta uutta yksilöä joten se ei kokonaistilannetta juuri kaunistanut.

Virallinen blogikamera on taas vaihteeksi päivittynyt ja niinpä kuvien laatu saattaa hieman vaihdella ennen kuin opin käyttämään sitä (ihan kuin niiden laatu olisi tähän asti ollut tasaista:D)
Vaan sainpahan holoefektin näkymään lightboxissakin jossa se tavallisesti on vähän hankalaa liian tasaisen valon vuoksi. 
PUEEN 2013 Nail Art Collection 24E Love Elements
Uusi laattasetti oli oiva syy käydä vanhat ja epämääräiset laatat läpi, nippu lähtikin jo uuteen kotiin ja muutama jäi vielä seuraavalle kirppiskierrokselle. 
Jää nähtäväksi, millainen leimailutaituri minusta vielä kehittyykään;) 

40 thoughts on “Lilaa ja lilaa holoa

  1. Ihanat! <3 Juurikin tämä laattasetti on ollut tilauslistalla suunnilleen ilmestymisestä asti, jokohan mä sen kohta tilaisin kun ei vielä paljon ole ennestään laattoja? :D

    1. Myös China Glazen uusimmat holot ja Tronicat ainakin toimii mainiosti:) Mulle toi Eternal Beauty on liian räikeä holo yksinään käytettäväksi mutta näin toimii loistavasti:)

  2. Nams mitkä kynnet – Eternal Beauty toimii siis oivallisesti myös leimailussa!

    Sä pitelet vielä jännityksessä miittipostauksen suhteen… sitä jo odotellaan täällä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *