Liirtokuvia

Julkaisen nyt maaliskuusta asti luonnoksissa roikkuneen postauksen, joka on jäänyt julkaisematta koska pidän sisältöä hitusen epäasiallisena mutta jonkun mielenhäiriön seurauksena päätin sen kuitenkin julkaista.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Varoitus: postaus sisältää raivoa, hikeä ja epätoivon kyyneleitä.

Otsikossa ei ole typoa vaikka en pitäisi sitäkään ihan mahdottomana, tämän blogin kirjoittaja kun on tunnettu siitä, ettei viitsi oikolukea postauksiaan.

Kerron ensin vähän käyttämästäni lakasta, sillä sen osalta ei esiintynyt vaikeuksia. Different Dimensionin Tubular on toinen Miljalta miitissä pummaamistani lakoista ja ihmettelen vähän, miten tällainen väri on hänelle päätynyt koska se ilmiselvästi kuuluu minun kokoelmiini. Lakka aiheutti jo ostohetkellä kauhun- ja inhonsekaista paheksuntaa värinsä vuoksi mutta minusta tämä on ihana. Värihän on perinteinen vauvankakka ja jakaa varmasti mielipiteitä.

Tubular oli kaikin tavoin ongelmaton yksilö, laitoin kolme kerrosta koska kaksi ei ihan peittänyt mutta onneksi lakka levittyi ja kuivui hyvin.
Siihen sitten loppuikin kaikki hyvä koska kaivoin decalikansiostani esiin kullanväriset siirtokuvat ja tällä hetkellä lähinnä mietin, millä saan peiteltyä kuontalossani ammottavat aukkokohdat eli ne, joista olen raastanut tukoittain hiuksia irti kuvia kynsille asemoidessani.

Nämähän olivat juuri niitä taustapaperiin jymähtäneitä taipumattomia muovinkappaleita, jotka on kai tarkoitettu kiinnitettäväksi pikaliimalla. Juuri niitä, joista äiti aina varoitti.
Laitoin ensin neljä kuvaa ja totesin homman mahdottomaksi. Oli edettävä kynsi kerrallaan, sillä vaikka kynnen kasteli huolella, nyrhi kuvan irti pahvista ja asetteli paikalleen, se ei pysynyt siinä hetkeäkään.

Eräänkin kohdalla kävi niin, että olin laittanut kuvan paikalleen, painellut paperilla kuivaksi ja ihan vaan ojensin käden ja tartuin päällyslakkapulloon ja sillä välin kuva oli kadonnut. Mitä?? Ja ennen kaikkea miksi? Sitä vaan haluaisi kivasti lakata ja koristella kynnet ja sitten tällaista tapahtuu.

Aikani sitä etsittyäni paikallistin sen päällyslakkapullon korkista. MITEN ON MAHDOLLISTA?! Olisin ottanut kuvan todisteeksi ellen olisi ollut niin hiilenä, etten uskaltanut käsitellä kameraa.

Arvaatte varmaan, että nämä paholaisen siirtokuvat myös pyrkivät nousemaan reunoistaan päällyslakasta huolimatta ja kun painelin niitä varovasti puutikulla, kuva liisteröityi kiinni tikkuun. Sentään vain yksi kuva mureni lakan alla ja irronnut pala siirtyi puoliväliin kynttä.

Eikä siinä vielä kaikki: oletteko koskaan kuulleet, että kukaan olisi joutunut siirtokuvien vuoksi käyttämään kahta kerrosta päällyslakkaa? En minäkään aiemmin ollut mutta nyt tiedän, että sekin on mahdollista. Nämä kynnet eivät yllättäen kovin pitkään eläneet.

Huhhuh, hiki tuli kirjoittaessakin. Kaikki kunnia kauniille lakalle mutta jos decaleja olisi vielä jäljellä, polttaisin ne roviolla tai hautaisin takapihalle kuuden jalan syvyyteen juhlallisen seremonian saattelemana.

Vaikka lakan kaupankäyntitilanteessa oli nautittu sihijuomaa, niin saatuani tämän episodin päätökseen vasta olisinkin ollut ryypyn tarpeessa, tai koko pullollisen, lähes mitä tahansa.

I rest my case.

28 thoughts on “Liirtokuvia

 1. Mä kuulun myös niihin, jotka pitävät tuon lakan väristä. :D Se on jännä miten nuo metalliset siirtokuvat joskus tuppaavat olemaan täyttä p*skaa. Kauniithan näistä lopulta tuli! :D

  1. Lopussa kiitos seisoi mutta kun on oikein riehunut lakatessa tai koristellessa, niin niistä kynsistä ei vaan tykkää vaikka ne oliskin lopulta ihan kivat:D

 2. SIIS EI OO TOTTA, mulla roikkui luonnoksissa vaikka kuinka kauan samanlainen raivopostaus, lakkana dance legendin Bullet for my valentine ja NOI TASAN SAMAT SIIRTOKUVAT.. Ihan hirveetä rapaa! Itse onnistuin saamaan niihin vielä ilmakupliakin, jouduin siis liimaamaan noita päällyslakalla kiinni.. Postauksen poistin mutta on varmaan pakko laittaa sulle kuvaa yyveenä niistä kynsistä :D

 3. Huhhuh, otan osaa! Mulla on kyllä yhdet siirtokuvat käyttäytyneet yhtä huonosti, hyi. Sellaiset jotka muilla ovat tiettävästi toimineet hyvin.. Minä taas en saanut yhtäkään tarttumaan enkä jaksanut alkaa kikkailemaan kuten sinä:)
  btw kaunis lakkaus kuitenkin!

 4. Argh, tollaset liirtokuvat on kyllä vihoviimeisiä, valitettavasti on osunut ainakin kerran omalle kohdalle myös! Yyh!

  Lakka on kaunis eikä mun mielestä yhtään edes vauvankakka. :)

 5. Fuck those decals! Tunnen tuskasi! Onneksi mulle on sattunut ebay-ostoshuumassa vain hyvälaatuisia decaleita, muuten jäisi koristelut niillä varmaan aika pitkäksi aikaa. :D

  1. Näitä pommeja osuu toisinaan kohdalle! Onneksi _useimmat_ toimii kivasti, suurimmat pettymykset olen ehkä kokenut kun kuvat ei peitä tai jämähtää väärään paikkaan kynnellä.

 6. Oijjoi, todella raivostuttavaa :/ Mä olisin kyllä luovuttanut jo ensimmäisten kuvien kohdalla, eli peukut sulle kun jaksoit tapella loppuun asti, kynnet on nimittäin tosi kauniit! :)

 7. Tää oli just asiallista tekstiä, vaikka decalit olivatkin kakkaa! Tietyissä asianyhteyksissä kuten näissä kynsissä tää väri miellyttää kyllä minuakin.

  1. Onpahan pois roikkumasta:D Aattelin, että en kehtaa julkaista tällasta ragepostausta mutta materiaalin puutteessa näköjään kaikki kelpaa:D

 8. Ihan selkee oranssihan tää on eikä vauvankakka! Tai no okei, livenä oli ehkä enemmän kakansävyinen. Mut siis tsiisus mikä koettelemus, symppaan ihan kympillä. Ja tsiisus kuinka pitkät kynnet :DD

 9. Kuvien perusteella voisi nätisti sanoa, että tämä on enemmän oranssi kuin vauvankakka. Jos nyt näin voi sanoa, niin en kyllä omille kynsille pistäisi XD Ja noi decalit. Mä olen luopunut toistaiseksi decalien käytöstä juuri tuollaisen tuskan takia =/ Tykkäisin itse kovasti hopeisista ja kultaisista decaleista, mutta kun ne aina aiheuttaa harmaita hiuksia.

  1. Joo, kyllä se ehkä onkin enemmän oranssi kuin semmoinen….ruikuli…mutta vauvankakka on hyvä yleisnimi kaikille tämän sävyperheen lakoille:D
   Joskus harvoin törmää hyvälaatuisiin hopeisiin ja kultaisiin mutta kyllä ne ovat enemmän poikkeus kuin sääntö. Harmi.

 10. Aivan liian oranssi vauvankakaksi! Kauniit kynnet liirtokuvista huolimatta. Noi metallisävyiset siirtokuvat on kyllä välillä NIIN PERSEESTÄ :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *