LF Beauty Box toukokuu

Lookfantsun toukokuun boksi lupasi hehkua laatikon täydeltä. Mulla oli etukäteen korkeat odotukset, sillä tykkään mahdottomasti kaikenlaisista hehku- ja korostustuotteista ja arvelin, että jotakin sellaista boksi voisi pitää sisällään.Itse rasia oli jälleen todella kutsuva <3


Tuotteita löytyi laatikosta seitsemän kappaletta.


Jännin oli pussiin pakattu Scrub Love Hydrating Coconut Cranberry Body Scrub. Myönnän, että puristelin pussia jonkin aikaa ennen kuin mulle valkeni, että sisällä tosiaan on vartalonkuorinta”voidetta”. Ihan voiteeksi tätä ei voi kutsua, ehkä massa olisi kuvaavampi. Tuoksu on hyvä mutta voimakas. Pussissa on 100g kuorintaa ja pakkaus on uudelleensuljettava. Mä tätä jo testasin ja koin irtonaisen massan vähän hankalaksi mutta iho jäi älyttömän hyväntuntuiseksi kuorinnan jälkeen, joten käyttö on varmasti puuhastelun väärti.


Mun boksissa tuli System Professional Luxe Oil, mutta tästä on ollut myös Solar Oil-versiota jaossa. Öljy suojaa hiuksia UV-säteilyltä sekä silottaa, kosteuttaa  ja pehmentää hiuksia. 30ml pullosta kyllä tovin jo käytteleekin tuotetta. Hiusöljyt kuuluvat päivittäiseen hiustuotearsenaaliini, joten mielelläni kokeilen. Tässä öljyssä on erittäin herkullinen, makea tuoksu.


Hankala kuvattava on James Read Gradual Tan H2O Tan Mist. Ei boksia ilman jotain rusketusjuttua:D Kyseessä on päivetystä kasvoille taikova sekä kosteuttava suihke. Tuoksu ei ole kauhean hyvä mutta suihkutin testimielessä tätä kämmenselälle ja seuraavana päivänä kohdassa oli varsin kivasti väriä saanut iho. Mulla on todella korkea kynnys käyttää kasvoille rusketustuotteita, koska en usko saavani kaunista ja tasaista sävyä aikaiseksi. Käyttänen tämän kuitenkin pois vaikka säärille.


Real Chemistry Luminous 3-minute Peel on kuollutta ihosolukkoa poistava kuorinta paitsi kasvoille, myös kaulalle ja dekolteelle.

This is not a mask. Cleanse skin and leave slightly damp. Spread gel thinly and quickly over area to be peeled. Quickly begin massaging these areas in a circular motion with slightly damp hands. After 15-20 seconds, solids should form under the fingertips. This means the peel is activating correctly as the gel is now combining with your dead skin (proteins). Massage for 2-3 minutes or until all of the gel has combined with dead skin. Cleanse again. Try using the peel in the shower!

Jännä. Kokeiluun siis! YouTubesta löytyy havainnollistava ohjevideo.


Hiphei, mukana on myös meikkituote, teeman mukaisesti hohtava sellainen. Mellow Cosmeticsin Baked Eyeshadow löytyy LF:n omilta sivuilta. Sain kauniin helmiäishohtoisen pinkin, jolle varmasti löytyy käyttöä ja aion testata tätä myös highlighterina.


No sitten tämä kummajainen. Pussiin pakattu…jokin?


Pussista paljastuu tällainen nukkekodin makuupussi:D Tai siis se mulle tuli ensimmäisenä mieleen mutta kyseessä on kuitenkin Glov Hydro Demaquillage -puhdistuskinnas, joka puhdistaa meikit pois pelkän veden avulla.
Mulla on vastaava isompi kinnas ja ihoni ei kestä tällaisilla hankaamista, joten tämä päätyy johonkin muuhun tai jonkun muun käyttöön


Tätä näytettä ei mainittu esitteessä lainkaan. Löysin puhdistusliinan lisätietoineen Lookfantsun sivuilta.

Cleanse, soften and moisturise your skin with the NuFACE Prep-N-Glow Cloths, a pack of triple-action face wipes that work to clean, exfoliate and hydrate your complexion.

Each dual-sided cleansing cloth is individually wrapped for maximum efficacy, and features a soft cotton lace side to gently remove makeup, dirt and impurities, and an exfoliating side with micro-dots to delicately polish and refine skin. Its blend of Hyaluronic Acid, antioxidants and minerals refresh and brighten the face, whilst anti-ageing ingredients help to smoothen to promote a radiant, younger-looking complexion. Skin feels soft, clean and purified.

Tulee käytettyä, tai sitten ei. Sujautan joka tapauksessa käsilaukkuun.

Sellainen oli toukokuun boksi. Kivoja tuotteita, joista suosikeikseni nostan vartalokuorinnan sekä hiusöljyn. Boksi oli heittämällä hintansa (15,50€) väärti ja mua ei harmita tässä mikään muu kuin se, etten tilannut tätä jo aikaisemmin:)

18 thoughts on “LF Beauty Box toukokuu

 1. Nukkekodin makuupussi…hahhah, sulla leikkaa aina hyvin :D
  15,50 ei tosiaankaan ole paha hinta tuosta satsista, vaikkei hehkun ystävä olisikaan (minä en ole). Mellow Cosmeticsin luomiväri on nätti ku mikä:)

  1. Mäkin tykkäsin luomiväristä ihan possuna ja makuupussi lähtee jollekin reissaajalle käyttöön;) Koen kyllä saaneeni hyvin rahoille vastinetta jokaisessa boksissa tähän asti <3

 2. Tämä nousi suosikiksi kaikista tilaamistani LF boxeista. Kaikki tuotteet oli kiinnostavia ja tuli pakottava tarve kokeilla montaa heti. Kokeilin tuota luomiväriä myös highlighterina ja toimi mielestäni ihan ok siinä hommassa myös. Ihanaa kun oli vähän erikoisempia tuotteita ja mikään ei ollut ennestään itselle tuttu. Tosta kasvojen kuorinnasta tykkäsin älyttömän paljon. Harmi vaan että en löytänyt sitä LF:n sivuilta myynnistä.

  1. Mun täytyy myös testata luomiväriä korostukseen, koska sävy on tosi kaunis vähän roosahtava, eikä sen sävyisiä highlightereita ole kovin paljon. Kasvokuorinta on mulla vielä testaamatta, ihoni on allergiaoireillut ilmeisesti jostakin ruoasta, niin en ole uskaltanut kokeilla ihonhoidon puolella mitään uusia tuotteita. Kunhan se rauhoittuu, niin pääsen kokeilemaan sitäkin:)

 3. Miten musta taas tuntuu, mitä olen muista blogeista tämän boxin taivalta jo pitkään seurannut, että nää kaksi viimeisintä boxia on olleet aika vaisuja verrattuna entisiin. Muistan, kun alussa oikein vakavasti harkitsin tämän tilausta, mutta nyt nää kaksi boxia on olleet vaan sellaista pientä rihkamaa itselle, millä en tekisi mitään. :D Hyvä puoli tässä toki on se, että pääsee testaan brändejä, jotka eivät ole itselle niin tuttuja. Vartalokuorinta oli tän boxin helmi, muut olisi itseltä jääneet käyttämättä. :)

  1. Kävin nyt ihan tutkailemassa aikaisempia bokseja ja niissä on kyllä ollut tosi monipuolinen sisältö. Mä olen tästä vielä uutuudeninnoissani, koska tykkään kokeilla juurikin ennestään ihan vieraita merkkejä ja musta on ihanaa saada tavallaan yllätyslahja joka kuukausi:D

 4. Kivan kesäinen sisältö. Aina välillä tekisi mieli tilata joku boksi kokeiluun, ja tätä olenkin tilannut joskus, mutta sitten miettii että tarvitsenko näitä tuotteita. En tarvitse, mutta silti haluaisin saada yllätyksiä :)

 5. nukkekodin makuupussi :DD

  Hmm, mä jotenkin odotin enemmän meikkituotteita tuon boksin nimen perusteella. Ei ehkä niin täysosuma olis mulle ollut kuin aiemmat boksit, mutta monta kiinnostavaa juttua kumminkin!

  1. Nyt kun sanot niin mullakin oli ehkä ennakko-odotukset enemmän meikkipuolelle, tässä ei ollut varsinaista kasvojen korostustuotetta lainkaan, ellei sitten käytä tuota luomiväriä siihen.

  1. Totta tosiaan, reissussa olisi kyllä kätevä ja kevyt eikä täyttäisi nestekiintiötä! Kuorinta-aine oli vähän sotkuinen käyttää mutta teki ihan älyttömän siloisen ihon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *