LF Beauty Box syyskuu

Mulla oli hieman epäonnea Lookfantsun syyskuun boksin kanssa, sillä ensimmäinen ei koskaan saapunut perille ja toinen kerta toden sanoi, mutta oltiin jo lokakuun puolella. Kohtapuolin saapunee jo lokakuunkin boksi, mutta kurkataan nyt ensin pikaisesti tää syyskuu.

Mulle mieluisimmat tuotteet ovat söpö LF:n Unicorn Eye Shadow Brush ja Hikari-merkkinen luomiväripaletti, jossa on tosi kivat sävyt ja koostumus vaikuttaa myös hyvältä.

Eve Lom-putsari ja musliiniliina vaikuttavat ihan jänniltä, siis liina varmasti jää mulla käyttöön mutta putsarista en ole ihan varma, tuoksukin on aika voimakas. Testaan tämän kuitenkin. Plussaa siitä, että liina on pehmoinen, osa musliiniliinoista on tosi karheita.


Vaihtarikasaan meni saman tien Illamasquan Contouring Gel Sculpt In Silhouette, vaikka sävy vaikutti ihan kivalta. Mä en osaa käyttää varjostuksia, ne näyttää aina siltä kuin mulla olisi jotain likaa naamassa. Ehkä joku muu osaa arvostaa tätä enemmän.


Tää on jännä! Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste on hiuspohjan ja päänahan syväpuhdistukseen tarkoitettu tuote. Tuoksu on kiva ja tottahan tätä pitää kokeilla.


Decléor Hydra Floral Anti-pollution Hydrating Gel-cream on vähän arvokkaampi tuote, sillä täysikokoinen 50ml maksaa 70 dollaria. Olen yleensä kokenut geelimäiset kasvovoiteet turhan kevyiksi, mutta tällä hinnalla odotukset ovat aika korkealla. Tässäkin on voimakas tuoksu ja jäi kämmenselälle leijumaan.

Lisäksi mukana oli söpö tikkari, joka näkyy ekassa kuvassa mutta hävisi sittemmin parempiin suihin:)
Kiva boksi kaikkiaan ja laatikko on taas ihan älyttömän kaunis.
Lokakuun boksi saapunee jo ensi viikolla, samoin Bette Box alkaa olla ajankohtainen, joten boksipostauksia on tulossa useampia.

10 thoughts on “LF Beauty Box syyskuu

  1. Eve Lomin putsaria olisi kiva päästä kokeilemaan. Mönjämäiset puhdistustuotteet ovat alkaneet vetää puoleensa;) Sellainen mielikuva on Eve Lom-putsarista:)

    1. Se ilmeisesti onkin juuri sellainen mönjämäinen:D Mä en ole vielä ehtinyt tai ”ehtinyt” kokeilla mutta tarkoitus kyllä olisi

    1. Tuoksu on kyllä varsin voimakas. Juttelin tästä Murmiksen kanssa, joka myös tilaa boksia eikä hänkään tuotteesta pitänyt. Saapa nähdä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *