Levähtäneitä ruusuja

Keskiviikkoiltana tein kynsiä vimmatulla kiireellä ja ”äkkiä jotain vaan” -periaatteella, sillä torstaina oli tiedossa jotain jännää josta kerron lyhyesti postauksen lopussa. Kovin luoviin tai aikaa vieviin ratkaisuihin ei ollut mahdollisuutta, vaikka olisi ollut kivakin tehdä jotain hienoa joten näillä mentiin.

Nimettömissä ja peukalossa on kolme kerrosta Zoyan Stevietä, jolla olen lakannut aiemmin vain varpaankynnet. Muihin kynsiin sudin kaksi kerrosta Zoyan Julieta ja päälle leimat Pueenin laatasta 27. Leimat levisivät ja sotkeentuivat kärjistä päällyslakan levitysvaiheessa mutta eipä voinut mitään. Käytin leimauksessa Konadin tummanviolettia lakkaa.

Lopuksi nimettömiin muutama niitti ja sai kelvata:)

Torstaina olin parin blogikollegan kanssa eräässä lehdessä tekemässä kynsienlakkaus-aiheista juttua.
Päivä oli ihan mahtava ja kun juttu tulee ulos, voin kertoa tarkemmin, mitä siellä tehtiin:) Kameraa minulla ei taaskaan ollut mukana joten kuvat on laadukasta kännykkätasoa.

Tahaton koominen yksityiskohta studiosta. Onneksi meillä ei tullut käyttöä tälle backupille;)

14 thoughts on “Levähtäneitä ruusuja

  1. Kauniit kynnet, onnistuisipa itselläkin kiireessä noin nätisti! Ja toi leimauskuvio on siitä anteeksiantava, että livenä sitä pieneen leviämiseen ei edes kiinnitä huomiota. Ja lisätietoja odotellessa tosta lehtijutusta, kerrankin jossain on kynsijuttua, joka saattaa olla joka kiinnostava ja hyödyllinen!

    1. Tää oli se paremmin onnistunut käsi, toisessa leimoja ei juuri ruusuiksi tunnista XD
      Ilman muuta kerron lisää sitten kun lehti on ilmestynyt:)

  2. Kiva, että annoit ruusujen vähän levähtää – nyt ne ovat varmaan virkeitä ja reippaita :) Sievät ovat, kuten tavallista. Enkä malta odottaa, että saan lehden käsiini :D

    1. En mäkään malttaisi, oon innoissani ja kauhuissani yhtä aikaa:D Piti itekin levähtää, vedin 10 tuntia unta kupoliin to-pe -välisenä yönä, jännitys taisi viimein laueta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *