Let Me In

A England julkaisi loppuvuodesta pitkästä aikaa uusia lakkoja To Emily Bronte-kokoelman ilmestyttyä. Mulle päätyi niistä kolme, ja ensimmäisenä ennätin lakkaamaan tällä punaisella kaunottarella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Let Me In on miltei yhden kerroksen ihme ja levitinkin toisen kerroksen lähinnä tottumuksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koostumus on verrattain paksu, mutta se, mikä levittyvyydessä menetetään, voitetaan peittävyydessä. Lakka liukui helposti kynsille ja tasoittui itsestään. Punaisten ja pigmenttisten lakkojen kanssa on aina hyvä varoa kynsinauhoja, vaikka Let Me In ei olekaan tahrija pahimmasta päästä.

Ajattelin aluksi leimata päälle jotakin kultaista, mutta minimalisti minussa vei pidemmän korren. Tätä vauhtia blogissa nähdään kohta vain yksivärisiä kynsiä, koska tykkään koko ajan yhä yksinkertaisimmista koristeluista:)

a_england_let_me_in_6
Kattavasta siirtokuva-arkistostani löytyi sopivat decalit tähänkin lakkaan. Kultainen leimaus ei ehkä olisikaan ollut yhtä kiva, koska se olisi helposti liian keltainen tai erottuva.

MILV-decalit ovat peräisin Tallinnan kauneusmessuilta. Koko arkki oli yhtä kuvaa, josta oli kyllä helppo leikata kynnelle sopiva pala, mutta kalvo ei liuennut asetoniin kovin helposti, joten siistimisvaiheessa meni hetki. Mulla on ollut joku toinenkin MILV, joka ei oikein sulanut asetonista huolimatta. Sekin oli tällainen kokokynnen arkki, eli ne, joissa on ”kynnenkuvat” liukenevat paremmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laitoin keskisormeen vielä yhden niitin ja muuta tähän lakkaukseen ei kaivattu, hyvä tuli varsin vähällä vaivalla.

[line]

A Englandin lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

22 thoughts on “Let Me In

 1. Mä yritän olla katsomatta näitä kynsiä, etten vaan mene ja hanki tätäkin lakkaa :). Mua kyllä kovasti kiinnostaisi tää, kun kuulemma myös leimaa niin hyvin. On se vaan hieno. Ja mitä sitä kaunista lakkaa peittelemään suotta! Taito se on sekin <3.

  1. En ite testannut leimauksessa, mutta koostumus on yhtä pigmenttinen kuin Wuthering Heightsissä joka leimasi hyvin, joten kyllä tämäkin toimii. Taidan kokeilla, koska tämän sävyistä leimauslakkaa mulla ei olekaan. Kyllä sinne sunkin kokoelmaan vielä mahtuu;D

 2. Mitenköhän mä sivuutin tämän lakan ihan kokonaan siitä kokoelmasta? Jotenkin se näytti tosi tavanomaiselta mutta tuohan on tosi sievä punavioletti! Mulla on muuten ihan sama juttu, että yksinkertaisuus viehättää entistä enemmän. Kaikkien kynsien leimauskin tuntuu ihan tosi moniulotteiselta koristelulta :D

  1. Ollaan menossa kohti minimalismia. Mulla on nyt kynsillä jopa aika perinteinen skittlette ja toisaalta olen kyllä viihtynyt tässä, mutta yhä enemmän tulee tehtyä mahd. yksinkertaista:)

 3. Kyllä tämä vaan on kaunis lakka! Onneks olen jo hankkinut tämän, koska näiden kuvien jälkeen olisi muuten ihan pakko laittaa luottokortti vinkumaan :). Tosi kaunis ja elegantti lakkaus.

 4. Huisin nätti lakkaus. Onko lakalla mikäänmoista yhtäläisyyttä OPI DS Extravagancen kanssa? Jotenkin perustelin itselleni etten tarvii tätä koska se on niin samanmoinen mut onks se? :)

  1. Ei tässä ole mitään samaa, koostumus ja sävykin on ihan erilaiset. Tästä puuttuu sellaiset holopartikkelit kokonaan….joten ehkä tarvitset tämän? :D

 5. Onpa upea lakka! Ja taas tekee mieli istua käsieni päälle kun katon näitä omia tynkiäni, jotka kaiken lisäksi ovat olleet koko joululoman totaalisen hoitamattomina. Just nyt en uskalla ees avata lakkapulloa, koska saisin silmittömän yskäkohtauksen. – Meillä on 4 viidestä toipumassa e r i t t ä i n hitaasti, ja ilmeisesti se viides sairastumassa…

  1. Tämä vuodenvaihde tuntuu olevan monessa perheessä perinteinen sairasteluaika, ainakin mitä fb:n feediä on uskominen. Pitää koputtaa puuta, sillä meille ei vielä ainakaan ole mitään rantautunut. Toivottavasti teilläkin tullaan pian kuntoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *