Leppisvarpulit

Pikainen postaus ennen kuin teen huomenna uudet kynnet.

Lakkasin eräänä iltana varpaankynteni ja mietin, teenkö näistä postausta ollenkaan koska jälki ei ollut ihan kauhean siistiä. Olen niin jäykkä, etten meinaa enää taipua lakkaamaan niitä:D

Idea ei ole omani, hain kuvahaulla ”ladybug nails” ja varioin näistä osumista. Lakatkin jäivät kuvaamatta joten joudutte tyytymään pelkkään listaukseen.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Seche Red (pohjalakkana)
-China Glaze Liquid Leather (mustat osat)
-OPI Alpine Snow (valkoiset osat)
-dotting tool
Minulla on temppuillut Blogger ainakin pari päivää jo, tulee joku 503-Service unavailable -herja kun yritän kommentoida tai vaikka vaan avata jonkun blogin luettavaksi. Ärsyttävää. Toivottavasti tuon edellisen postauksen kommentit tallentuivat kaikki kun sain nyt vasta vastailtua niihin.

15 thoughts on “Leppisvarpulit

  1. mullekki on välil tullu se error kun oon yrittäny lukea jonkun postausta.. sivu vaan kiinni ja uudelleen avaa niin postaus näkyy :)

  2. Tosi söpöset leppikset! :) Itsekin olen joskus törmännyt siihen kuvaan, josta olet ilmeisesti ottanut mallia, mutta mielestäni sun kynsissä on paljon söpömmät noi leppisten silmät :)

    1. Kiitos:) Siinä mallikuvassa ei ollut noita mustia pilkkuja silmissä mutta halusin laittaa ne, tuli jotenkin enemmän ilmettä leppikselle:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *