Lempparimerkki

Ehkä vuoden parhaita lakkauutisia on, että lemppari-indiemerkkiäni Picture Polishia saa nyt Suomesta CesarsShopin toimesta. Rynnin paikalle heti kun lähetys oli saapunut ja pääsin Satun kanssa availemaan paketteja. Parempaa kuin jouluna:) Muutaman lakan ostin mukaani, mm. edellisessä postauksessa nähdyn Cosmoksen mutta nyt näette aiempia hankintojani talvisessa skittlettessä. 

Kumpikaan käyttämistäni lakoista ei vaikuttanut tikutettaessa hullun peittävältä joten pelasin varman päälle ja lakkasin alle pigmenttiset cremet. LakoDomista olin kuullut sanottavan, että se ei peittänyt kunnolla edes neljällä kerroksella(!!), mutta kun alla oli Kiko 329, pärjäsin mainiosti kahdella. Ihana, ihana lakka.

Mahtavan räikeä Cyan on lempparibloggaajani Marta Warmuzin suunnittelema. Tämä olisi yksinäänkin peittänyt kolmella mutta China Glazen Capacity To See Beyondin päälle laitoin kaksi. En ehkä niin mainittavasti hyötynyt kerrostamisesta mutta oli jotenkin tasapuolisempi olo näin:)

Koetin saada lakkojen kaunista kimallusta kuviin mutta vähän heikolla menestyksellä.

Koristeiksi laitoin siirtokuvat ja töpöttelin vielä sienellä sinne tänne vähän Essien hopeista Set In Stonesia. Viihdyin kynsillä viisi päivää ja sittenkin olisin voinut vielä pitää näitä mutta oli pakko tehdä pikkujoulukynnet.

Tajusin, että kohta pitäisi listata Parhaista Parhaat ja uskokaa pois, se tulee olemaan tosi hankalaa koska tänä vuonna olen rakastunut tulisesti monta kertaa. Lakkahankintani ovat nykyään varsin maltillisia mutta joitakin aarteita on tulossa luokseni vielä tämän vuoden puolella.

Loppukevennykseksi esittelen eilen loppuun saatetut askarteluni. Tein Janinan ohjeilla kynsilakkajouluvalot, tosin suuruudenhulluna käytin 20 pulloa ja verkkovirtaan kytkettävää valosarjaa. Pari iltaa meni näiden kanssa ähistäessä mutta oli kyllä vaivan arvoista ja saavat jäädä kynsipöytääni valaisemaan joulun jälkeenkin. 

Muuten homma meni ihan putkeen mutta suureksi yllätyksekseni nauhasta tuli niin painava, että jouduin vielä hakemaan iskuporan ja poraamaan kunnon tukevat koukut seinään. 
Toki nuo olisi voinut laittaa johonkin maljaan tms. mutta halusin ne nimenomaan koristamaan kynsihöntsäilypistettä -ja pöydällä ei tietenkään ole tilaa:)
Liimasin myös ohjeista poiketen valot pullojen korkkeihin kuumaliimalla, sillä jouduin tekemään aika ison reiän että itse polttimo meni siitä läpi ja polttimo taas ei mahtunut pullon ahtaasta suusta sisään.

Tällaisia kynsiä ja askarteluja tänään. Mukavaa viikonloppua!

28 thoughts on “Lempparimerkki

 1. Onhan nuo kynnetkin hienot, vaan valoista mun on vaikeampi päästä yli. Menee kyllä to do-listalle! Sääli ettei se lista ennestäänkään ollut ihan lyhyt..

 2. Picture Polishilla on niin paljon kauniita lakkoja ettei nettikauppoja selaillessa koskaan osaa valita yhtä mukaan… Hirvee ongelma :D Kaunis lakkaus ja toi valo projekti on kyllä kaiken vaivan arvoinen, upeat! :)

  1. Musta noi pullotkin on jotenkin niin sympaattisia ja niitä on kiva sijoittaa laatikoihin kun menevät somasti vierekkäin:) Lisäksi suti on hyvä ja kokoelmat kiinnostavia, ainoa miinus tuleekin hinnasta ja aiemmin saatavuudesta, nyt enää hinnasta:D

 3. Ihanat kynnet ja aivan ihanat valot myös! Cyan on yksi tämän vuoden näteimmistä lakoista kyllä; tulee olemaan työ ja tuska listata vuoden top 10 :)

  1. Kiitos! Kyllä mä aloin hyperventiloida heti kun näin nämä jossain ulkolaisessa blogissa ja sitten uudelleen Janinan blogissa. Pakko saada:)

 4. Ihana valot! Olen kuolaillut noita PP:n lakkoja jo kauan ja olin ihan innoissani, kun huomasin, että ne tulivat Cesarsiin myyntiin ja näin helposti ostettaviksi. Aloitin maltillisesti ja ostin Holidayn, joka taitaa itseoikeutettuna päästä vihreän tai punaisen lakan päälle jouluna kynsille.

  1. Maltillinen alku on ihan hyvä saavutus, näiden kanssa kun helposti lähtee mopo käsistä:) Kyllä mulla oli itessäni pitelemistä kun purettiin lakkoja paketista ja näin ne kaikki siinä silmieni edessä rivissä…. :D

 5. Ihana tuo Cyan! Ja noi valot ai että – katsoin FB:ssä ryöpsähtänyttä innostusta tän joulukoristeen suhteen ja ajattelin, että mahtavat ihmetellä toimittajalla, kun yhtäkkiä Suomi ostaa tyhjiä pulloja lavakaupalla :D
  Ovat kyllä kaiken vaivan arvoiset; TODELLA upeat valot!

  1. Haha, mäkin naureskelin ajatukselle myyjästä pakkaamassa loputtomia kynsilakkapulloja jonnekin ihmeen SUOMEEN :D
   Kyllä nää oli vaivan arvoiset ehdottomasti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *