Lempilakat

Sain Jos edes kynnet -blogista haasteen esitellä TOP10 -kynsilakkani. Haaste taitaa olla taas kiertänyt kaikkialla koska minulla kesti tolkuttoman kauan toteuttaa tämä joten en haasta ketään mukaan.

Näistä kuvista voisi saada sen käsityksen, että tykkään liloista ja pinkeistä:)

OPI Lucky Lucky Lavender
OPI Panda-monium Pink
OPI Alpine Snow
Rimmel Sorbet So Good
Essie Lilacism

Isadora Icy Lilacs
GOSH Misty Mauve
Mavala Sparkling Silver
Mavala Touch of Provence
Depend 245
Joidenkin lakkojen kohdalla olisi koostumuksessa ja levittymisessä toivomisen varaa mutta sävy antaa paljon anteeksi. OPIn lakoista kaipaan uusia kappaleita noista pinkeistä mutta oikeastaan olen ostolakossa joten…
Toivottavasti nimet meni oikein, ehdin näet näppäränä pakata pullot pois ennen kuin aloin kirjoittamaan tätä postausta. Oli aika vaikea valita 10 ylitse muiden ja muutama vaihtoehto putosi täpärästi pois. Ehkäpä postaan ne sitten TOP20 -listauksessa;)

7 thoughts on “Lempilakat

  1. minunkin suosikkilistallani oli tuo Mavalan Touch of provence! Se on tosi ihananvärinen lakka :) Ja juu – taidat tykätä hempeistä liloista ja vaaleanpunaisista haha :) Miten tuo RImmelin Sorbet So Good; peittääkö se hyvin?

  2. Rimmel on ihana! Peittävä ja levittyy oivallisesti, kaksi kerrosta riittää hyvin. Ostin jo varastoon uuden pullon vaikka entisestä on puolet jäljellä koska väri on mun silmiini lähes täydellinen pinkki…vai onko tää vaaleanpunainen? :)
    Touch of Provencea rohmusin viime kesänä varastoon pari pulloa mutta nyt talvella sitä ei ole tainnut tulla kertaakaan käytettyä -vaan onpa sitten kesäksi:D

  3. Vau, lila ja pinkki taitaa olla lähellä sydäntäsi! :o Mites ton Alpine Snow:n koostumus? Onko kauheata tahmaa? Montako kerrosta tarvitsee?

  4. Jane, ne on kyllä mun ehdottomat lempparit:) Alpine Snow ei ole tahmeaa, ainakaan kun lakka on aika hiljattain ostettu. Melkein saisi ollakin vähän vähemmän juoksevaa. Kolmella kerroksella on saanut riittävän peittävyyden, tosi perfektionisti saattaisi laittaa neljäkin mutta etenkin jos päälle tulee koristelut, niin kolme toimii ihan hyvin. MNYllä muuten on aika saman tapainen valkoinen lakka ja hinta on murto-osan OPIsta:)

  5. Juokseva valkoinen olisi kyllä tervetullutta vaihtelua.. Nykyinen valkoiseni (CG:n Snow) on aivan järkyttävää liimaa. Joudun kyllä varmaan ostamaan tuon OPI:n kunhan saan Chinan ensin käytettyä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *