Lempilaatta

Nyt ollaan jo melkein talvessa, mutta mulla on vielä julkaisematta useampiakin syksyisiä lakkauksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Essie Sand Tropez viittaa nimen puolesta hieman enemmän kesään, mutta taipui nätisti kahdella vaivattomalla kerroksella lehtikynsien pohjaksi. Sain lakan osana lahjasettiä, joita on tullut nyt joulun alla Essietä myyvien kauppojen hyllyille kahta erilaista. Toisessa on Millionails-aluslakka, Gel Setter-päällyslakka sekä pieni lasinen viila, ja toisessa setissä värilakka ja Gel Setter-päällyslakka. Olen nähnyt värilakkana ainakin joulunpunaista A list-lakkaa Sand Tropezin lisäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sokoksella lahjasetin hinta oli 19,90€ eli varsin edullinen normaalihintoihin verrattuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaukseen käytin MoYoun Gold Espressoa, jossa on mukana kauniisti tuikkivaa kultaista shimmeriä. Yksi lempileimauslakoistani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla ei ole kunnollista kuvaa Über Chicin Lovely Leaves-laatasta, joten lainasin kuvan valmistajan nettisivuilta. Osoittautui hankalaksi saada laattaa ostettua, koska se oli aina kaikkialta sold out mutta lopulta tärppäsi.


Näissä kynsissä käytetty kuvio on toisen rivin vasemmanpuoleisin ja ehkenpä kivoimpia koko laatalla selkeytensä vuoksi. Harmi, että syksy meni jo, mutta ensi vuonna aion olla laattoineni hyvissä ajoin väsäämässä syksyisiä lakkauksia.

Tänään on muuten marraskuun viimeinen päivä. En edes aloita ihmettelyä ajan kulumisesta, toteanpa vain, että huomenna saa avata ekan luukun joulukalenterista:)


Lakat saatu pr-näytteinä.

16 thoughts on “Lempilaatta

  1. voi etttäääääää miten ihana tuo laatta on! Ja lakkaus! EN tiiä mikä noissa lehtikuvioissa viehättää, mutta voisin tehdä lehtikuvioisia lakkauksia aina vaan vuodenajasta riippumatta. Tosi monessa laatassa ne lehtikuviot on vaan niin isoja, että ne ei enää mun kynsillä oo ees ymmärrettävissä lehdiksi :D

    1. Joo kesällä seiloreita, keväällä ja syksyllä lehtiä ja talvella lumihiutaleita. Muuta ei tarttiskaan:D Tässäkin laatassa on jokunen vähän turhan suuri lehtikuvio, siksi ehkä tykkään eniten just tästä mitä nyt käytin näissä kynsissä.

  2. No en ihmettele jos on lempilaatta; toinen toistaan kauniimpia lehtikuvioita! Ja kiva on myös lakkaus, tykkään siinä erityisesti tuon kuvion selkeälinjaisuudesta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *