Lemony Flutter ja kumppanit

Otsikot ovat taas perin omaperäisiä mutta ei välitetä siitä, esittelen pienet ostokseni tältä päivältä sekä kerron kaupunkireissulla tapahtuneesta karmaisevasta onnettomuudesta.

Lemony Flutter -kynsinauhavoide jota tosi moni on suositellut (LUSH 12,95)

GT:ssa piti tietenkin käydä ja kolmea lakkaa vähempää sieltä ei voi ostaa…. (3kpl 9,95€)
Pump the Breaks (ihana!)
Line up, perus limenvihreä creme
Petrol – kuva huijaa väriä, tämä on todellakin petroolinvärinen eikä turkoosi

Flormarin duochromet, näitä en edes yritä kuvata tätä enempää. Sävyt vasemmalta oikealle DC04, DC05 ja DC01 (3,95€ kpl)

Ja sitten siihen onnettomuuteen. Katkoin siis pikkurillin kynnen ihan kunnolla, nuolen osoittamasta kohdasta. Veri vaan tirskui:P Ajattelin, että jotain tälle on tehtävä koska se on a) pirun kipeä ja b) menee monta kuukautta ennen kuin se on oikeassa mitassa

Ensimmäisessä vastaan tulleessa kynsisalongissa mikäliethaimaalainen poika korjasi sen siitä huolimatta, ettei meillä ollut yhteistä kieltä ja paikassa ollut tyttö, joka osasi sentään englantia, tulkkasi. Ensin he eivät käsittäneet, että haluan vain kynnen korjauksen, en mitään lakkauksia ”nonononono, we can’t do the decoration” vaan he luulivat että haluan sen samanlaiseksi kuin muiden kynsien lakkauksett;)
Montaa minuuttia en siellä viipynyt enkä montaa euroa köyhtynyt, kaipa tämä oli ihan järkevä ratkaisu. 
Tyhmä minä kun en ajoissa lyhentänyt kynsiä ja päästin ne näin pitkiksi. 
Nyt olen vähän ihmeissäni miten tämän kanssa ollaan. Kynnessä on siis tippi ja akryyli.
Minulla ei koskaan ole ollut rakennekynsiä mutta onneksi netistä löytyy tietoa:)

Tilasin myös synttärilahjan itselleni, Verkkokaupasta tulee kaiketi ensi viikolla valoteltta ja pari pientä spottivaloa. Olisi kiva saada vähän järkevämpiä kuvia (juu, olen valittanut tästä ennenkin:)) kun niitä joutuu taas monta kuukautta ottamaan pimeässä. Teltta maksoi postikuluineen reilut 63€. Tästä pääsee kurkkaamaan, tosin tuolla ei ole kuvaa mutta liitin sen tuonne alemmas.
Tällaisia tällä kertaa. Tänäänkään en siis ehtinyt kynsiä laittamaan, huomenna on onneksi aikaa siihenkin. 
Tekeekö muuten teillä muilla Blogger sellaista, että se viskoo kuvat mihin sattuu kun niitä lataa tänne? Useimmiten ne menevät postauksen alkuun josta joudun siirtelemään niitä ja se on hankalaa. Tai sitten vain en osaa? Joka tapauksessa todella ärsyttävä ominaisuus joka ilmestyi nyt, kun tämä oli päivitetty uuteen versioon.
Kuva pöllitty netistä

14 thoughts on “Lemony Flutter ja kumppanit

  1. Mäkin haluaisin nähdä näitä ostamiani lakkoja kynsilläni;D Pahus kun ei meinaa e h t i ä. Sentään kiekolle sain nuo ja totesin, että oranssi Ginan lakka on dupe Flormarin Jewel Goldille joka mulla jo onkin:)

 1. Jes, sullakin on oikee asenne noiden Ginan lakkojen ostelun suhteen ;)

  Mäkin kävin vintiltä hakemassa valoboxin, mulla tosin on itsetehtyversio, kerrankin on mainoskuvauksen kurssista hyötyä :)
  Nyt vaan pitäisi löytää sopivan värinen lamppu…

  1. No koska kaksi maksaa melkein saman kuin kolme niin…..ja kukas nyt vain yhden takia viitsisi edes mennä? :D

   Mun pitää katsoa, millaiset lamput tilaamassani boksissa on ja jos ne on huonot, niin toivoa, että ne saa vaihdettua päivänvalolamppuihin. Tai jotain. Olen mäkin käynyt tuotekuvauskurssin mitä ei ikinä uskoisi kun mun kuvia katsoo:D :D

  1. Varmasti, odotan tuota kuin nousevaa kuuta ja kuvittelen, että täällä nähdään vain täydellisiä kuvia jatkossa. Totuus voi olla jotain muuta:D

 2. Mullaki temppuilee toi blogger kuvien kanssa…alotin just vast blogin ja oon pistäny sen piikkiin etten vaa osaa :D:D

  Mut kivoi ostoksii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *