Lemon Juice & Glycerine käsivoiteet ja -saippuat

Postauksen tuotteet saatu ilmaisnäytteinä (pr-sample) 

Lemon Juice & Glycerine on varmasti ihan jokaiselle suomalaiselle tuttu merkki, suorastaan klassikko. Tuotemerkki sai alkunsa käsivoiteesta olympiavuonna 1952 ja nykyään sarjassa on jo useita tuotteita, joille kaikille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Vaikuttavana aineena on edelleen glyseriini ja raikas sitruunan tuoksu on mullekin tuttu jo lapsuudesta.

Käsisaippua on arkisuudestaan huolimatta nyt todella ajankohtainen tuote ja sitä kuluu meidänkin taloudessa melkoiset määrät, kun käsiä pestään aiempaa useammin ja varmasti myös tarkemmin. Lemon Juice & Glycerine on tosi edullista perusnestesaippuaa ja siitä on saatavilla myös täyttöpussi, jossa on 80% vähemmän pakkausmuovia kahteen pumppupulloon verrattuna. Yhdestä 550 ml:n pussista tulee siis noin kaksi täyttökertaa. Täyttöpussin suositushinta on kolmisen euroa, pumppupullon (275 ml) n. kaksi euroa.


Muutama vuosi sitten faceliftin kokenut Perinteinen käsivoide näyttää nykyään tältä. Mä muistan lapsuudesta kelta-mustaraidallisen metallituubin:) Tuoksu on tosiaan pysynyt samana kaikki vuosikymmenet. Voiteessa on 34% glyseriiniä ja 100 g tuubin suositushinta on 3,30 €.


Kevyt käsivoide ja Tehokosteuttava käsivoide ovat uudempia tulokkaita. Kevyt käsivoide sisältää glyseriinin ja betaiinin lisäksi ravitsevia A- ja E-vitamiineja sekä kynsiä vahvistavaa keratiinia. En oikeastaan huomannut voiteiden imeytymisessä suurtakaan eroa, sillä myös Tehokosteuttava käsivoide imeytyi nopeasti. Siinä on mukana glyseriinin ja betaiinin lisäksi E-vitamiinia ja sheavoita. Kevyestä käsivoiteesta on saatavilla myös 250 g pumppupullo, jonka suositushinta on 4,90 € sekä 75 ml tuubi 3,30 €. Tehokosteuttavan käsivoiteen tuubikoko on myös 75 g ja suositushinta 3,90 €.

Mähän olen vähän käsivoidekranttu ja käytän mielelläni kaikenlaisia ökyhintaisia voiteita. Nyt kuitenkin kulutus on sitä luokkaa, että hyvät, edulliset vaihtoehdot ovat todella tervetulleita ja Lemon Juice & Glycerine vastaa siihen tarpeeseen mitä parhaiten. On kiva, että sarjassa on useita erilaisia tuotteita eri tilanteisiin. Helppo saatavuus marketista painaa myös vaakakupissa ja kotimaisuus on tietenkin aina erittäin hieno asia.

Käsivoiteista suosikikseni nousi Tehokosteuttava käsivoide, sillä se imeytyi hyvin ja jätti kädet sen tuntuisiksi, että niitä on voideltu. En pidä käsivoiteista, jotka tavallaan katoavat ihoon ja viiden minuutin kuluttua ei edes huomaa, että on rasvannut kädet.

Muistetaan huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja sen vastapainoksi myös pitää käsistä huolta <3

4 thoughts on “Lemon Juice & Glycerine käsivoiteet ja -saippuat

  1. Kokeilin tästä sarjasta kantapää voidetta, kun toinen kantapää uhkas halkeilla. Oli tehokas tuote. Ei turhaan kehuttu !
    Nostalgista näissä on sitruunan tuoksu … äitini käytti tätä käsivoidetta ja muistuu mieleeni tästä tuoksusta.

    1. Muistaakseni olen myös testannut sitä kantapäävoidetta ja se oli tosi tehokas. Mullakin tulee näistä jotenkin lapsuus mieleen ja siinä on jotain ihanan lohdullista. On kiva, että tietyt asiat pysyvät, vaikka itsekin mielelläni testailen aina kaikkea uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *