Leimatut napit

Aamuvirkut ilahtunevat siitä, että mokasin jälleen postauksen ajastuksen kanssa;) Hei vaan Surya!
Loppuvuodesta tuli hankittua aika läjä uusia leimauslaattoja joten nyt olisi syytä myös alkaa leimailemaan vähän useammin. Minua riivaa yhä pieni leimausrimakauhu, koska sitä harmituksen määrää kun huolella lakatut pohjat tulee sössittyä pieleen menneellä leimalla, ei riitä sanat kuvaamaan.
Koko kynnen kuviot ovat onneksi aika turvallisia ja varsinkin tällaiset vähän epämääräiset kuviot joissa ei ole niin justiinsa, mihin sen länttää. 
Siispä leimailuja tänään -ja pitkästä aikaa kaikki kynnet ovat samanlaiset PLUS mukana ei ole valkoisia kynsiä. Näin sitä rikotaan rutiineja:) 
Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta OPI Don’t Pretzel My Buttonsia, joka oli vähän paksuhkoa ja siten hieman haastavaa lakata – mutta tosiaan peittikin kahdella. Ei hullummin värisekseen, varsinkin, kun kaikki tiedämme että usein vaaleat lakat ovat haastavia. Oikein kaunis kermatoffee. 
Vuosia sitten käytin tosi paljon nudelakkoja ja kyllästyinkin välillä mutta nyt näitä on taas tullut haalittua. Omasta mielestäni tämä sopii paremmin ihonväriini kuin esim. My Very First Knockwurst joka on punertavampi.
Leimasin ensimmäistä kertaa kahdella värillä saman kuvion kynsille. Lopputulos erosi hieman visiosta, sillä hololakka ei juuri erotu kynsillä. Olisi kai pitänyt valita peittävämpi kuvio mutta kyllähän se kivasti pilkistelee ruskeiden leimojen välistä. 
Kiko 373 on dupe OPIn Wooden Shoe Like To Knowlle ja ihan toimii leimauksessa vaikka ei ole kovin paksua tai pigmenttistä. 
Sain tällä reseptillä aikaan mukavat tapettikynnet helposti ja kohtuuajassa, not bad.

Sain postauksessa käyttämäni OPIn Kauneudenkaupasta, joka tarjoaa ihanaisille lukijoilleni 
helmikuun loppuun saakka -20% alennuksen normaalihintaisista OPI-tuotteista koodilla betternailday 
Toimitus R-kioskeille on tällä hetkellä ilmainen.

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

32 thoughts on “Leimatut napit

 1. Hurraa, mikä ihana perjantaiaamun yllätys! :) musta tuo hololakka tekee kivasti sellaista kolmiulotteisuutta lakkaukseen, vaikkei sitten hirveästi kynsiltä erottuisikaan. Mullakaan Knockwurst ei sävynä ole paras mahdollinen, mutta muuten niin kaunis että olen sen valmis kestämään! Pretzeliä joskus jossain kynsille sovittelin, ainakin muistaakseni se näytti omilla kynsilläni vielä pahemmalta joten jäi kauppaan.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  1. Apua, sä oot ollu hereillä jo 5:39 (=yöllä)!
   Nudet on vähän haastavia kun ne voi sit taikoa ihonvärin tosi kummalliseksi tai kynnet näyttää ihan muovilta jos sävy on väärä. Tää oli yllättävän kiva kyllä, joskaan en raaski vielä luopua Knockwurstistakaan.

   Muksaa viikonloppua sinnekin:)

  1. Tota pitää kyllä toistekin kokeilla ja ottaa vähän peittävämmät kuviot tai paremmin erottuvat värit mutta kiva kyllä tää hillitympikin versio:)

 2. Hetken aikaa etsiskelin nappileimoja, kunnes hoksasin:D kauniit ja siististi leimattu! Silloin tällöin itselle tulee kausia kun haluaisi leimata ja leimata, sitten taas ei millään!! Varsinkin kun minusta on työlästä alkaa leimailla esim paria kynttä jos ei kaikkia haluaisi.

  1. No joo, tässä oli tämmönen väsynyt sanaleikki takana:) Vahingossa vissiin onnistuin leimailuissa ja taatusti seuraavalla kerralla menee pieleen kun nyt kuvittelen taas hetken hallitsevani homman. Useimmiten leimauksen estää pelko kynsien pilaamisesta kokonaan, harvoin nimittäin onnistun poistamaan pieleen mennyttä leimaa ja tekemään uutta siististi.

 3. Kaunis Pretzel!
  Harmi, ettei tarjouskoodiasi käyttäessäni verkkokauppa ei hyväksynyt sitä juuri kyseiselle lakalle!
  T: Täydellisen nuden metsästäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *