Leimattua liukua

Kun rakkaus Dance Legendin Wow Prism-kokoelman lakkoihin oli kerran syttynyt, olin mennyttä naista ja ei auttanut muu kuin hankkia näitä lisää. En osannut päättää, millä neljästä uudesta lakasta olisin lakannut, joten valitsin kaksi lakkaa liukuväriin eikä valintaa tarvinnut katua.

Holy Diver oli varsin ohutta ja aika haastava lakattava, se näet yllättäen kaljuuntui voimakkaasti. Keveät siveltimenvedot olivat tarpeen, mutta onneksi toisella kerroksella sain sen verran peittävyyttä että se riitti liukuvärin pohjaksi.  Olisin kuvitellut, että saman kokoelman samanlaisilla lakoilla on sama koostumus mutta Danger Danger oli huomattavasti peittävämpi ja helpompi lakata.

Minkä Holy Diver koostumuksessa häviää, se kyllä kauneudessa pesee eli lakka oli ihan hemmetin upea. Sen pariksi valitsemani Gothic Veil oli ongelmattomampi tapaus ja töpöttelin sillä kärjet kostutettua meikkisientä käyttäen.
Yksistään käytettynä Gothic Veil peittäisi ainakin lyhyet kynnet kahdella kerroksella eikä se kaljuuntunut ainakaan tikulle lakatessa. Ilmeisesti Holy Diver on kokoelman musta lammas ja seuraavan kerran taidankin lakata sen jonkun cremen päälle.

Päälle pikakuivattaja ja leimaus Essien Licoricella Messy Mansionin laatasta MM20. Tykkään tästä kuviosta älyttömästi ja olen käyttänyt sitä ennenkin, silloin yksiväristen kynsien päällä. Yritän olla ajattelematta sitä tosiasiaa, että omistan järjettömän määrän laattoja vaikka aika harva niistä nousee sillä tavoin lemppareiksi että kuviota tulisi käytettyä useampaan kertaan.

Pidin tätä lakkausta miltei viikon(!) ajan ja pientä kärkikulumaa lukuunottamatta se olisi ollut vielä ihan esittelykelpoinen eli kestävyydestä täydet pisteet tälle parille.

Synttäriarvonta on päättynyt ja onnekkaat voittajat arvottu! *rumpujen pärinää*

Lakkasetin ja kynsivinyylit saa
Krista K
Nakupaletti puolestaan menee
Milja T:lle

Kiitos tosi paljon kaikille osallistuneille myös kivoista palautteista joissa riittää luettavaa hetkeksi:)

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Dance Legendin Gothic Veil on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

56 thoughts on “Leimattua liukua

 1. Hauskaa että säkin oot menettänyt sydämesi kerrankin tuollaiselle räikeälle ”megahololakalle” :) Wow Prism lakat on kyllä tosi kauniita, mäkin tykkään!

  Ja nää kynnet on kanssa todella näyttävät, oikein odotin niitä nyt ilmestyväksi tänne blogiin (tässä työvuoroni loppuvaiheilla), kun niitä jo illalla ihailin Instassa. :)

  1. Tää taisi olla tykätyin kuva instassa ikinä:) Mutta ehdottomasti lempikynsimatskua ja tiedä, vaikka tekisin joskus toisetkin samalla menestysreseptillä, heh.

 2. Nää on kyllä niin hienoja! Se aiemminkin hehkuttamani bullet for my valentine on ainakin laadullisesti ihan holojen aatelia, lisätilaus näistä kyllä houkuttaisi! Ainakin se night ranger ja dangerdanger jajaja… :D

  1. Nyt kun sain karsittua tosi paljon lakkoja niin muutamalle uudelle helmelle olisi kyllä tilaa ja varmasti joukkoon mahtuu DaLejakin ^_^ Danger Danger on ihan huippu, tilaa ihmeessä!

 3. Olen täysin samaa mieltä kuin Sannu! En vaan tajua miten oot saanut leiman kohdistettua just tohon liukuvärjäyksen rajalle o.O tosi upeaa <3 (paitsi oli näköjään lisättävää toisin kuin Sannulla :D)

  1. Olen tyytyväinen et valitsin juuri nämä, toisena vaihtoehtona oli punaisen ja mustan yhdistelmä….joskin sekin olisi varmasti toiminut:)

  1. Vois ehkä auttaakin? Se tosiaan kaljuuntui samalla tavalla kuin vanhan ajan holot. Tai sit peittävä creme alle, auttaisi siihenkin ettei tartte kerrostaa niin hulluna.

 4. Apua, mun elämän ensimmäinen blogiarvontavoitto, miten kivaa! Vähän kuin myöhästynyt joululahja, tuskin maltan odottaa että pääsen räpeltämään ja askartelemaan näiden parissa, kiitos valtavasti! Me so happy :)

 5. Mä kans hurahdin noihin Danger dangerin jälkeen, just tuli postissa 4 uutta, 1 niistä on Holy diver. Siinä vaan suti sojottaa kohti joka ilmansuuntaa, saa nähä miten sillä voi lakata :(

  1. Auts….no mut vinkkinä ainakin, et jotain peittävää alle ja ehkä lainasuti jostain pullosta käyttöön? Mutta ehkä myös reklamaatio?

 6. Upea lakkaus ja leimaus ja lakat! Tykkään myös näistä Wautiwau prismoista kuin hullu puurosta. Oon muuten huomanut saman että vaikka leimauslaattoja olisi vaikka kuinka niin muutama hassu nousee suosikiksi. Nää on kyl käheet!

  1. Mulla olis vielä muutama WP-houkutus mutta mutta….ja leimahoukutus myös, pitäisi ehkä niitäkin karsia välillä. Sieltä nousee tosiaan suosikit ja jotkut vaan jää käyttämättä, turha niitä on hillota itsellä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *