Laventelinsininen salaisuus

Ostoskelin fb:n kynsikirpparilta pikkupullon Essence A Lovely Secret -lakkaa.
Nyt jos joku tietää, saako tätä näissä uusissa ”isoissa” pulloissa, huutakoon oitis hep! Lakka on näet niin ihana, että tuplakappaleelle tai isomalle pullolle olisi kyllä tilaa kokoelmissani. Yhdellä käyttökerralla tuosta säälittävästä 5ml:n pullosta on vajunut jo reipas kolmasosa:/

Kuviin en oikein saanut lakan kauneutta vangittua. Siinä on sekä pinkkiä shimmeriä että siniharmaata mitäliehöttöä seassa. Jälkimmäisiä vähän samaan tapaan kuin Misan Grey Matters-lakassa.
Riittävä peittävyys ja helposti levittyvät, mukavasti kuivuvat kaksi kerrosta ja valtavan kaunis väri.

Rakkautta <3

Kaveriksi kaunokaiselle valikoitui L’Oréal Confettis, jota olen tähän saakka hillonnut Helmerini uumenissa kuin mitäkin kansallisaarretta ettei se vaan kulu.
No nythän tätä taas saa kaupoista (ja muutamaa muutakin glitteriä) joten holvasin mustavalkoista herkkua surutta kynsien kärjille oikein sienelle töpötellen.

Aurinko kävi aina vähän kurkistelemassa pilvenraosta kuvaussessioni aikana.

Pikkukuvat muuten saa klikattua suuremmiksi myös

L’Oréal Confettis
Essence A Lovely Secret

Perheen nuorimmainen potee kevätflunssaa ja taidan mennä kiskomaan valkosipulia kaksin käsin etten vaan sairastu juuri miittilauantaiksi.
Miittikuvissa istun sitten yksikseni pitkän pöydän päässä ja kaikki muut osallistujat ovat ryhmittyneet toiseen päähän mahdollisimman kauas minusta;D

18 thoughts on “Laventelinsininen salaisuus

  1. Oijoi, ompas ihanat! Kaikki mikä liittyy laventeliin saa allekirjoittaneen polvet veteläksi, joten Essencen ystävänä tämä lakka kyllä pääsi himotuslistalle.

    1. Kiitti! Tätä tosiaan löytyy taas kauppojen hyllyiltä, ainakin Cittarissa ja Prismassa oli. Harvinaisen hyvä mustavalkoinen glitteri on hän:)

  2. Oi miten ihana laventeli. Minä kuulun siihen vähemmistöön, joka selviää varsin hyvin ilman tuota confettista, ei ole mun juttu. Mutta sopii kivasti kyllä noihin kärkiin. Mä voin vetää kanssa valkosipulia, niin voin sitten istua sun seurana :D.

    1. Ja mä! Ihan sattumalta huomasin kirppiksellä, onneksi huomasin niin onpahan nyt edes toi pullonjämä kun ei tätä vissiin oo enää tuotannossa:/

  3. Mä en ole aiemmin ollenkaan hiffannut mistä toi Confettis-huuma juontaa juurensa, mutta näissä kynsissä se näyttää kyllä todella hyvältä. Tykkään!

    1. Se on varsin soma ja yllättävän helppo levittää, mitä ei voi kaikista mustavalkoisista glittereistä sanoa. Monikäyttöinen ja kivaa vaihtelua:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *