Laukku laukussa sekä arvonta

Aika tyypillinen tilanne mulle ja luultavasti monille teistäkin: käytössä on useampia käsilaukkuja, joita vaihtelee asun, tilantarpeen tai tilanteen mukaan. Tavaroiden venkslaaminen laukusta toiseen on ärsyttävää, aikaavievää ja siinä usein unohtuukin jotain.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mullekin kävi näin ja löysin itseni kampaamon kassalta ilman lompakkoa. Tiedän, et kuulostan ostos-tv:ltä, mutta tähän on ihan oikeasti olemassa ratkaisu: Insjö bagINbag-sisälaukku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Insjö-sisälaukku on laukku laukussa, eli ideana on, että tavarat ovat sisälaukussa, joka laukkua vaihtaessa nostetaan niine hyvineen laukusta toiseen.
Laukut on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta nailonista. Isompi Saimaa painaa vain 260g, eli vähän enemmän kuin reilun kokoinen karkkipussi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Insjön laukkuja on kahta mallia; pienempi Inari ja isompi Saimaa. Mulla on käytössä nyt Saimaa pure black, mutta väriä elämään kaipaavalle löytyy pirteämpiäkin vaihtoehtoja. Suurin osa mun laukuista on mustia enkä halua sisälaukunkaan merkittävästi erottuvan itse laukusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄlyttömän hyvä puoli Saimaassa on vaaleanharmaa sisävuori, mikä helpottaa tosi paljon tavaroiden löytämistä. Mulla menee hermo hetkessä, jos esim. kaivan avaimia hämärässä tumman laukun syövereistä…tai puhelinta, joka sekin on musta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Avainten kaivamisongelmaakin on muuten Saimaassa ajateltu. Laukussa on rengas, johon voi kiinnittää esim. kuvassa näkyvän Insjö-avainrenkaan, jonka avulla pääsee heti avainnauhaan käsiksi. Mulla on myös pyöränavain tällaisessa avainrenkaassa, saan sen kätevästi kiinni avainnippuun silloin kun lähden fillarilla liikkeelle. Eli seuraavan kerran ensi keväänä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässä on kaikki se kama, joka mulla aina mukana. Extrana voi tietenkin olla yhtä sun toista, mutta tää kaikki mahtuu heittämällä Saimaaseen ja kaikelle on omat lokeronsa. Ihanan säntillistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lompakko, puhelin, matkakortti, kalenteri, käyntikorttikotelo, kynä, varavirtalähde, puhelimen laturi, avaimet, nippu erilaisia kantiskortteja jotka eivät mahdu lompakkoon, astmapiippu, vesipullo, kurkkupastilleja ja meikkipussi.

Laukussa on myös vetokeju, joka on turvallisuutta lisäävä tekijä. Mulla on oikeastaan aina itse käsilaukun vetskari auki, mutta on kiva, että arvokkaampi omaisuus on piilossa kaupungilla kulkiessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKäytännöllistä, siistiä ja elämää helpottavaa, vai mitä?

*** ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE ***
Jotta en iloitsisi sisälaukusta yksinäni, sain mahdollisuuden järjestää teille arvonnan!
Valitse mieleisesti laukkumalli ja -väri Insjö-sivustolta ja kerro, minkä laukun valitsisit, jos arpaonni suosisi sinua. Muista täyttää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 20.11.

Jos et malta odotella onnettaren valintaa, Insjö tarjoaa ilmaisen toimituksen kotimaan tilauksiin koodilla betternailday. Koodi on voimassa vuoden loppuun saakka.

 


Laukku saatu pr-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä (saan ostoksista pienen komission, joka käytetään blogin palvelinkuluihin).

87 thoughts on “Laukku laukussa sekä arvonta

 1. Oijoi, toi ois kyllä niin hyvä ratkaisu, tietäis missä mikakin tavara on enempäänsä etsimättä. Mä ottaisin ihan käytännön syistä myös tuon Saimaa Pure Black bagINbagn vaikka aika herkkuja värejä oli muitakin.

 2. Ihana arvonta !!
  Olen niiiin monta kertaa tätä harkinnut hankkivani mutta aina jäänyt tekemättä.
  Saimaa Blueberry Bag olisi mun valintani.

 3. Valintani olisi Inari raikkaan sitruunan keltaisena :)
  Mulla tuollainen isompi (halpisversio tosin) jo löytyykin, ja se on kyllä kätevä!

 4. Organisointiguru Marie Kondo opastaa tyhjentämään laukun illalla kotiin palatessa ja laittamaan tavarat paikoilleen, jolloin ne on helppo taas laittaa laukkuun aamulla. Tuollaista järjestelmällisyyden puuskaa odotellessa valintani olisi Inari Pure Black.

 5. Saimaa hot coral, jos laukku ois järjestyksessä niin oon varma että voisin oppia vielä laittamaan kotona sakset aina samaan paikkaan, eikö?

 6. Saimaa Pure Black Baginbag olisi kyllä kätevä! T. Omistan laukun sijaan aivan varmasti jonkun asteisen mustan aukon, joka imee tavaroita sisäänsä niin etten löydä niitä..

 7. Mun on pakko kompata sua ja sanoa Saimaa Pure Black. Munkin laukut ovat pääosin mustia, niin tuo sopii hyvin niihin.

 8. Pitkäaikaisena lukijana nyt on uskaltauduttava kommentoimaan. Aii tämä olisi ihana voitto!! Saimaa Graphite grey olisi mun valinta. <3

 9. Oi, tämä olisi aivan mahtava lahja voittaa. Oma valintani on graffitin harmaa. Pinkki sisälmys on söde ja piristää (myös niitä harmaita arkia).

 10. Tämä on kyllä aivan mielettömän kiinnostava tuote! Auttaisi arkea todella paljon, kun on aina tavarat väärässä laukussa. Kaikki laukkuni on mustia, joten elämää piristämään valitsisin Saimaan värissä Blueberry.

 11. Oioi! Mulla on sellainen vanha repsahtanut meikkipussi laukun sisällä ”laukkuna” joten tällainen Saimaa tulis kyllä ehdottoman tarpeeseen! :’D Ja tietysti sävyssä Fuchsia Pink koska olen ikuinen teini. :D

 12. Taa tulee kaikille varmaan hirvean suurena yllatyksena, etta pinkki Saimaa olis mun valinta. :D Ma oon just semmonen huithapeli etta valitsen laukun siina vaiheessa kun oon jo puoliks ovesta ulkona ja heitan sinne puhelimen ja lompakon, ja sit pihalla totean etta olis ehka kannattanut valita se toinen laukku, jossa on mm. avaimet ja tyopaikan kulkukortti. Ei paase kotiin eika toihin, loistavaa..

 13. Mä oon niin monesti miettinyt ostaa tuollaista, mutta samalla saisin kyllä ostaa siskoilleni ja äidilleni. Kaikilla on aina tavarat käsilaukussa hukassa… Juuri silloin tietenkin se puhelin soi, sitä ei vaan löydä mistään! :D Saimaa Pure Black olisi myös mun valinta. :)

 14. Oi, tää kyllä näyttää ihan mahdottoman kätsyltä! :)

  Koska rakastan pieniä ja söpöjä laukkuja (jonne ei ikinä saa kamoja siistiin järjestykseen koska tilaa on liian vähän! :D), olisi Inari mun valinta. Ja varmaan tuo Pure Black olisi sopivin väri :)

 15. Sattuipa sopivasti! Juuri pari päivää sitten seikkailin Insjön sivuilla. En tilannut, koska ajattelin kirjoittaa joulupukille. Vaan jos pikkujoulupukki toisi jo etukäteen, niin Saimaa Pure Black olisi se juuri mulle oikea.

 16. Tällainen olisi näppärä, nyt mulla on avaimille oma pussukka, samoin puhelimelle jne. Eli paljon pieniä pussukoita laukun/kassin sisällä :D Mäkin ottaisin mustan Saimaan ^_^

 17. Inari Lemon Yellow olisi minun valintani.
  Luin näistä sisälaukuista joskus, olisiko ollut vuosi sitten, ja juuri tänään tuli mieleeni, kun otin käyttöön uuden (”uuden”, 2€:n kirpparilöytö, keltainen ”kiiltonahka” laukku), ja kaupungilla huomasin unohtaneeni pari tavaraa. Ei mitään älyttömän tärkeää kuitenkaan, onneksi.

 18. Kyllä se taitaisi olla tylsästi musta Saimaa. Olen muutama vuosi sitten törmännyt näihin sisäpussukoihin ja idea tuntuu varsin loistavalta. Pidän peukkuja jospa arpaonni suosisi:)

 19. Uuu, pitkästä aikaa arvonta, johon on pakko osallistua! :)
  Mua houkuttelisi näin äkkiseltään eniten tuo Saimaa Graphite Grey BagINbag. <3

 20. Inari Hot Coral! Mä haluan tämmösen! Mäjo melkein ostin tällaisen viime vuonna, kun Emma kehui näistä, mutta jätin ostamatta hinnan takia… Ehkä nyt hankin, jos arvonnasta ei tärppää!

 21. Ihania värejä ja silti Saimaa black olisi mun valintani :) Tosin mä näen tässä myös heti mahdollisuuden käyttää tätä myös beauty boxina, eli kaikki kempsut ja meikit matkalle vaivatta mukaan – onhan sekin tokin juuri tuota bag-in-bag-filosofiaa :)

 22. Saimaa Fuchsia pink olisi mun valinta :) Mä oon lukenut näistä sisälaukuista niin paljon hyvää, että jos nyt ei onni suosi, niin taidan tilata tuollaisen itselleni etukäteisjoululahjaksi, joten kiitos myös postikuluihin käytettävästä koodista :)

 23. Mun valinta olis ehdottomasti toi isompi Saimaa Keltasena! Vähän harmittaa, että koulussa on pakko olla reppu, kun ei läppäri laukkuun mahu! Mutta jos voittaisin, niin luultavasti kantaisin läppäriä kädessä ja kaikki muut tavarat olis tossa Saimaassa :D

 24. Näyttää kylää kätevältä systeemiltä. Oli kyllä vaikea valita mieluisinta. Musta olisi kyllä käytännöllisin, mutta sydän sanoo, että Saimaa blueberry ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *