Latteaa

Saattaa käydä niinkin, että tuotteen erinomaisuuden oivaltaa täysin vasta siinä vaiheessa, kun se on kulutettu loppuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulle kävi nyt näin Schwarzkopfin Osis+ Session Label Volumizing Root Spray Moussen kanssa. Kyseessä on kosteisiin hiuksiin suihkutettava tyvivaahto, joka ei tahmaa eikä ärsytä tai kuivata hiuspohjaa. Vaahto ei ole samanlaista kuohkeaa kuten vaikkapa muotovaahto, vaan lähinnä vaahtoavaa nestettä. Mä olen levittänyt tämän käsien kautta, koska jotenkin pystyn sillä tavoin paremmin hallitsemaan, mihin ainetta menee. Neste tulee ulos pullosta vähän ruikkien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Puteli on päätynyt hoteisiini jostakin goodie bagista, enkä kiinnostunut tästä erikoisemmin ennen kuin kampaaja laittoi ainetta hiuksiini. Tuona päivänä elämäni muuttui.
Otin saman tien tämän käyttööni ja nyt kun se on loppu, hiukset näyttää ihan lättänöiltä. Eli joo, pakko uskoa, että vaahto antaa todellakin nostetta hiuksiin ja elämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKäytän tietenkin myös muita rakennetta ja volyymia antavia muotoilutuotteita, mutta näköjään ne eivät riitä korvaamaan varsinaista tyvikohottajaa, sillä ero oli niin selkeä. Peilistä näkyi lättänätukkainen tyttö.

Penkasin epätoivoisena varastojani löytääkseni korvaavan tuotteen ja toisen merkin tyvikohottaja on nyt käytössä siihen saakka, että vastaan tulee joku sopiva tarjous ja voin ostaa uuden pullon Volumizing Root Spray Moussea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vähän lennokkaampaa mökkilookia kesältä. Meinasin kirjoittaa ”viime” kesältä mutta en suostu vielä irrottamaan otetta kesästä. Elokuu on kesäkuukausi!


Käytättekö tyvikohottajia? Tuleeko mieleen jotain muuta, mitä kannattaisi kokeilla?


Tuote saatu goodie bagista. Mielipiteet ovat bloggaajan omia ja lahjomattomia. 

6 thoughts on “Latteaa

  1. Mulla on erittäin lattea,liukas ja ärsyttävä hius laatu, tuntuu joskus että ihan sama mitä tuotetta käyttää niin se on vain hetken pöyheä ja latistuu samantien uudelleen, no jossain blogissa (oisko ollut belegwen) kehuttiin Biozellin texturizing spaytä. Tuotteen samantien ostin testiin ja voin sanoa että muuta en tule enää käyttämään, oikeesti tuote antaa semmoisen tuuheuden ja pidon että oksat pois. Sitä on hyvä käyttää myös hieman likaisiin hiuksiin kun vaikutus on hieman niinku kuivashampoolla ja mikä parasta ei jätä tyveä harmaaksi niinku monet kuivashampoot tekee. Kannattee kokeilla!!

    1. Joo! Toi Biozellin spray on parhautta, mä olen jättänyt toistaiseksi kokonaan kuivashampoot pois ja käyttänyt vallan sitä, juurikin siksi, että se on väritöntä. Antaa tosiaan rakennetta ja helpottaa muotoilua. Sen lisäksi koen tarvitsevani erillisen tyvikohottajan, eli kaikki saatavilla oleva nostatusapu on tarpeen:)

  2. Toi tollanen kesätuulahdus on kyllä paras tyvikohottaja :D kiva kuva! Mulla ei ole kyllä minkään valtakunnan hajua mistään kohottajista kun mä saan enemminkin koittaa lätistää tätä mun kuontaloani. Ristinsä kullakin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *