Last Sunset

Ehkä kaunein vaaleanpunainen tekstuurilakka ikinä.
Näin luonnehtisin Dance Legendin Last Sunsetia, jota laitoin tähän lakkaukseen kolme suht ohutta kerrosta. Lakan peittävyys yllätti positiivisesti, sillä ensin ajattelin sen vaativan alle jotain tuhdimpaa mutta se peittikin yksistään kivasti.

Muihin kynsiin sudin kaksi kerrosta Ginan Whitea jonka kuorrutin reilulla kerroksella Sally Hansenin Candy Drops-glitterlakkaa. Kuvissa vaaleanpunaiset partikkelit eivät tietenkään erotu kunnolla ja livenä nämä olivat paljon kivemmat. Niin aina:)
Last Sunsetin päälle laitoin vielä söpöt vaaleanpunaiset niitit.

Tästä tuli ehkä lyhin postaus tämän blogin historiassa mutta viikonloput, jolloin yleensä kirjoittelen postauksia varastoon, ovat olleet täynnä toimintaa ja nyt alkava ei sekään tee poikkeusta.
Huomenna on Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Day jonne olen vakkariavecini kanssa suuntaamassa joten moikkaillaan jos ja kun tavataan – ja muille muuten vaan mukavaa viikkistä:)

Postauksen lakat on saatu blogiyhteistyön kautta Mi Nailsilta ja Berner Oy:ltä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

38 thoughts on “Last Sunset

  1. Täytyy sanoa, että tulihan käytyä…tilaisuus tarjosi muoti- ja lifestylebloggareille ehkä jotain mutta kosmetiikkafriikeille ei niin mitään:/

  2. Oli siellä jotain luentoja ja workshopeja ”näin otat parempia ruokakuvia” jne mutta kokonaisuutena tapahtumasta sai eniten irti lifestyle- ja muotibloggaajat. Kevään BID oli paljon kivempi!

  1. Kiitos, oltiin vain päivällä siellä kun aiemmat gaalakokemukset on vähän meh mutta tänä vuonna oli kyllä päivätilaisuuskin vähän pettymys, kosmebloggaajille ei ollut mitään tarjolla.

  1. On todella ja mikä parasta, dupejakaan ei löydy. Kiva löytää uniikki tekstuuri vaikka mullakin on pullo poikineen eri merkeiltä.

  1. Mä kiinnitän ne kirkkaalla lakalla ja painan varovasti vähän tuoreeseen lakkaan. Kynnen tyvessä ne kestää varsin hyvin, kärjistä irtoilee herkemmin. Ja tällaiset kaarevat tuntuu pysyvän yleensäkin kynsillä paremmin kuin litteät niitit jotka ottaa reunasta herkemmin kiinni jonnekin.

 1. Namukynnet!
  Juuri tänään hypistelin käsissäni tuota SH:n Candy Dropsia. Suora kysymys; onko ostamisen arvoinen?
  DaLen tekstuuripinkki on kyllä – ah, herkullinen.

  Mukavia juhlia Sissinen <3 !

  1. Mulla ei ainakaan ole mitään vastaavaa glitteriä kuin Candy Drops, se on kyllä söpöin tuon kokoelman lakoista mutta vähän kalliina näitä kyllä pidän joten hinnan puolesta saattaisi jäädä itseltäni hyllyyn:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *