Lakkaähky

Postilaatikossa odotti kerrankin muutakin kuin laskuja <3

Kuvat on kehnoja kun ulkona alkoi jo valo loppua ja joku pönttöpää oli lisäksi jättänyt kameran valkotasapainoasetukset hehkulamppu-tilaan. Koitin vähän korjailla sävyjä ja kai nuo nyt aika luonnollisesti toistuvat.

Vasemmalta oikealle
Lemon Meringue
Luis Lemon
Fuzzy Peach
Orange Sherbet
Beach Party
Pastel Pink
Mystic Mauve
Lilac Dream
Utopia
Beth’s Blue
Jade Stone
Juicy Jules
MO:lla oli käynyt pikkuinen käppi ja sain Orange Sherbetin vaikka lakan piti olla Orange Sorbet. Lähetyslistassakin luki oikein eli kyseessä oli keräilyvirhe. Engelsmannit vastasivat meiliini muutamassa minuutissa ja oikea lakka on tulossa luokseni. Ainakin asiakaspalvelu toimii hyvin!
Kiekolla Beach Party ei mitenkään pääse oikeuksiinsa, se on upea, täydellinen neonoranssi. Utopia on myös yksi ehdottomia suosikkejani, se on kaunis ”likainen” vaalea lila. Jade Stone on myös ihanaihana ja ja ja…. :D Ehkä mukavin yllätys oli Fuzzy Peach joka ei pullossa ollut yhtään kivan näköinen mutta muuttui kiekolla kiinnostavaksi. Ennen kaikkea minulla ei ole yhtään sinne päinkään olevaa lakkaa entuudestaan, olen vähän vierastanut tuollaisia korallinsävyjä. 
Cesarsin tilaus ei ole vielä saapunut. Siihen piti vielä lisätä yksi lakka, Color Clubin Wild At Heart koska haluan tehdä sillä holo-liukuvärjäyksen Fashion Addictin kanssa. Inspiroiduin Belegwenin kauniista kynsistä:) Voipi olla, että paketti on huomenna postilaatikossa joten esittelen sen viikonloppuna.
Vielä isot kiitokset kimppatilauksen järjestäjälle jos satut tätä lukemaan <3

16 thoughts on “Lakkaähky

  1. En lukenut :’DD
    No ei vais.
    Tuo Luis Lemon on ainakin kirkas, ei voi muuta sanoa ja muutenkin, hyviä valintoja olit tehnyt (minä sain hypistellä niitä ensin :3)

    1. Suosituimmat lakat oli: Indian Ocean (4kpl), Juicy Jules (4kpl) sekä Ibiza Mix (3kpl). Ei tullut yllätyksenä noiden kahden kysyntä, sillä esim. Indian Ocean ei tullut ollenkaan suomen markkinoille myyntiin. Juicy Julesia on tavattu suomessakin, mutta eipä ainakaan tänne itään päin ole rantautunut :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *