Lady in Red

Kerron heti alkuun, että tulossa on tällä kertaa (vähän) vähemmän puhetta mutta paljon kuvia.
Tästä lakasta ei juuri muuta kerrottavaa ole, kuin että se on i h a n a. Kyseessä on Catherine Arley sävy 800.
Taitaa olla niin, että nämä vaatimattomamman holoefektin tarjoavat scattered-holot ovat enemmän minun mieleeni kuin Nufut, päätellen siitäkin, että yhtään holo-nufua ei ole kokoelmaani saapunut. Okei, MUS Britta kummitteli hetken listalla ja saattaa putkahtaa joskus sinne uudelleen, mene ja tiedä.

Himotuslistallani on muuten toinenkin punainen hololakka, Nubarin Prize. Swatcheissa on hieman ristiriitaista tietoa sen sävystä ja siksi en ole sitä vielä kotiuttanutkaan. Haluan näet lämpimän punaisen, en kylmää. Tämäkin Arley on keinovalossa kylmän sävyinen ja vasta auringonvalossa pääsee oikeuksiinsa.

Lakka oli hivenen haastava levittää, tai sitten se ongelmat johtuivat heikoista olosuhteista. Niistin joka ikisen kynnen jälkeen ja välillä silmistäkin valui vesi enkä nähnyt juuri mitään:P Täällä siis sairastetaan edelleen.
Lakka pyrki leviämään kynsinauhoille ja aamulla kauhistelin lopputulosta; olisivathan nämä voineet siistimmätkin olla. Lisäksi parissa kynnessä oli painaumat kun menin nukkumaan aika pian lakkaustouhujen jälkeen ja päällimmäinen kerros oli tavallista kirkasta lakkaa eikä pikakuivattajaa/päällyslakkaa. No, niin ei näköjään pidä tehdä.

Koristeeksi laitoin water decaleja ja nimettömiin kirkkaat strassit, muuta nämä eivät mielestäni kaivanneet.
Pahuksen hankala kuvattava mutta eiköhän näistä nyt jotain saa irti.

Catherine Arley 800

Jouduin lisäämään alkuun suluissa (vähän) koska tulihan sitä juttua kuitenkin jonkin verran.
Aiheuttaako tämä lakka teissä lukijoissa samanlaisia väristyksiä kuin minussa? :)

Ps. Blogger on näköjään päivittänyt itsensä uuteen versioon. Haluan vanhan takaisin!

22 thoughts on “Lady in Red

 1. Pitäisi varmaan kokeilla tätä kynsille uudestaan. Kerran olen omallani lakannut ja se ei säväyttänyt sitten mitenkään. Tosin toisella kertaa tein liukuvärin tämän avulla, ja se sopi silmääni paremmin ollessaan vain kynnen kärjessä. En vain jotenkin pitänyt tämän väristä omaan ihonväriini verrattuna.

  Mutta nämä sinun kyntesi näyttävät todella herkullisilta! Alan tosiaan epäillä itseäni ja sitä, että olenko tuominnut tämän lakan väärin :)

  1. Tämä lakka vaatii kyllä aurinkoa ja valoa, muuten näyttää aika pliisulta. Kokeile, ja jos ei vieläkään toimi niin kiertoon vaan, ostaja löytyy varmasti;)

 2. Oi miten kaunis lakka! Tuollainen multa puuttuukiin – pitää pistää korvan taakse :–) Kauniita kuvia, antaa vähän uutta näkökulmaa joka suunnasta. I like!
  xoxo Mella

 3. Aivan ihana! Mäkin haluan tuollaisen :D Tuollaiset oikein kirkkaan punaiset on kyllä uskomattoman kauniita, vaikka välillä kattelen lakkapulloja ja ajattelen, että taas tuollainen peruspunainen…ja sit kynsillä noin upea!

 4. Ihana! Nää kaikki Carherine Arleyn hololakat on mun mielestä tosi kivoja, mua niin ärsyttää etten ite oo vielä kerennyt näitä ostamaan… :D

 5. Oih ja voih miten kauniit! Lakka on ihana (ja sun kynnet on kadehdittavan muotoiset ja pituiset!!!) ja koristelut sopii tosi hyvin :)

  1. Taisin ekan kerran rakastua tähän Sonnelassa kauan sitten. Pihlajanmarjat oli muuten hauskasti valmiina kuin odottamassa kuvaajaa:)

 6. Niin ihana punainen että ekat viis sanaa oli ihastuksen kirosanoja, sillee hiljaa mielessä siis :) On vaan niin herkku! Holo-nufut ei oo oikeen munkaan mieleeni ja btw tähän uuteen bloggeriin tottuu, vaihdoin kerran ite piruuttani kun ajattelin että ne kohta kumminkin kerkee, kyl oon juani :D Mistä muuten tilasit tuon lakan, ahh?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *