Lääkettä kynsimasikseen

Olen potenut hitusen kynsimasennusta. Ideat ovat olleet vähän hukassa ja testaamattomat lakat eivät ole lainkaan houkutelleet tarttumaan pulloihin. Tilasin muutaman uuden lakan ja ajattelin niitä odotellessa lakkailla vain mieleisillä lakoilla ja -tyyleillä, jospa se kiinnostuskin sieltä pikku hiljaa palaisi. Lähes kaikki testaamattomat ovat joko holoja, joiden aika ei oikein ole nyt, tai glittereitä, joita haalin aina vaan vaikka en käytä niitä juurikaan. Creme- ym. käyttislakat ovat tummia ja talvisia värejä, mieli halajaa jo jotain vähän raikkaampaa kynsille.

Ainakin tämän lakkauksen osalta onnistuin projektissa mielestäni kivasti, tykkään väreistä ja koristeluista, jotka on apinoitu suoraan aiemmista tekeleistäni.

Picture Polishin Lagoon vaati, kuten ensimmäiselläkin lakkauskerralla, kolme kerrosta peittävyyteen. Jellypohjainen lakka on mutkaton lakata ja onhan tämä nyt hemmetin hieno, aikakin saada uudelleen kynsille.

Nimettömissä esiintyvä ei sen sijaan aiheuttanut ihan samanlaisia väristyksiä kuin aikanaan. Johtunee ehkä tekstuuritarjonnan lisääntymisestä, Solitairehan oli lähes ensimmäisiä hankkimiani hiekkalakkoja.
Linkkaamassani postauksessa lakka näyttää kivan rouhealta, nyt yksistään käytettynä tekstuuriefekti jää aika maltilliseksi. Täydellisen Valkoisen Tekstuurilakan etsintä jatkuu yhä, moista ihmettä kun ei ole tullut vielä vastaan.

Keskisormen Gina Tricot’n valkoisen ylle puin siirtokuvan ja muutamalla niitillä homma oli taputeltu kunnialla loppuun.

Viikonlopun ohjelmistossa on jälleen blogi/kynsihöntsäilyä eli huomenna joukko ihania naisia kokoontuu miittailemaan, saapa nähdä ilmestynkö nakukynsillä paikalle vai ehdinkö vielä tehdä jotain asialle:D

Aurinkoista viikkistä kaikille, toivottavasti luvattua takatalvea ei tulisi!

42 thoughts on “Lääkettä kynsimasikseen

 1. Nää sun skittlettet on vaan niin upeita. Oma reseptini kynsimasiksen taltuttamiseen oli: 1) Mennä siitä mistä aita on matalin – parhaassa tapauksessa siitä, missä aitaa ei ole ollenkaan 2) Lakkaa vanhoilla suosikeilla. Tolla reseptillä nyt ei mitään kovin luovaa ja tajunnanräjäyttävää sisältöä blogiin tuotettu, mutta harrastamisesta tuli taas kivaa.

  Joskin – epäilisin että sinun ”mistä aita on matalin”-kynnet ois ihan yhtä upeita kun kaikki täällä blogissa esitellyt :)

  1. Hyviä vinkkejä joista olen ottanut vaarin, se nähdään taas seuraavassa postauksessa:) Masiksessa ei kannata ainakaan alkaa opettelemaan mitään uutta tai tehdä juttuja, joissa on potentiaalinen epäonnistumisen riski. Eli yksinkertaisella linjalla mennään:)

 2. Nätiltä näyttää. Tyyli on ”taattua Sissiä”, mutta tällä kertaa mua miellyttää erityisesti värivalinnat ja varsinkin tuo Lagoon… se on i-ha-na!!

  Toivottavasti kynsimasis on väliaikaista. Tää on välillä niin inspiraatiosidonnaista puuhaa.. :D

  1. Se on todella kaunis lakka! Kyllä nää tilapäisiksi on onneksi aina jääneet, pari kertaa aiemminkin on ollut sellainen parin viikon plääh-ei-yhtään-huvita -vaihe mutta jostain se kipinä on taas tullut. Onneksi:)

 3. Kuheasti tuntuu olevan liikkeellä sekä kynsimasista, että kynsimiittejä! Mutta eiköhän tuo masennus seläty viimeistään tuolla miitissä, kun pääsee intoilemaan muiden samanhenkisten kanssa. Ja jos sieltä vaikka tarttuisi mukaan jotain keväistä kynsikamaa ;)

  Todella kauniit lakkaukset jälleen. Varsinkin tuo Lagoon ihastuttaa kovasti! <3

  1. Miitti oli tosiaan eilen ja ainakin sieltä tarttui mukaan kaikenlaista kivaa joilla oikein odottaa pääsevänsä lakkailemaan:) Joten eiköhän tämä tästä taas. Kiva kommentti, kiitos Viveka:)

  1. Eli toivoa paremmasta on! Adblockilla saa pois, laita googlen hakuun esim. ”Adblock Chrome” tai mikä selain sulla nyt onkaan. Itsehän suodatan kaikki mainokset oikeastaan kaikilta sivuilta paitsi täältä, kun mua kiinnostaa että mitä täällä pyörii:P

 4. Mahtava väriyhdistelmä ja mun silmääni nämä ovat ihanan keväiset ! =)
  Kyllä se kynsimasis sitten laantuu, enemmän kevään merkkejä kun tulee niin mielikin piristyy ja taas jaksaa miettiä lakkailuja ! =)

 5. Ooh tuo Lagoon! Aivan sairaan kaunis kuten koko lakkauskin. Innostuin Lagoonista enemmän kuin aikaisemmin, kun näin nää sun kynnet sekä sit instassa liukuvärin jossa oli käytetty Lagoonia ja Schokedia :)

  1. Mäkin olen tainnut nähdä semmosen ja mietin, että pitäs joskus rohkeasti kokeilla ihan erilaisia värejä liukuvärjäykseen. Aina tulee valittua vaan ne toisiinsa sointuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *