L.A. Girl Splatter-glitterit ja pieni holotopperivertailu

Tilasin rapakon takaa ebaysta muutamia L.A. Girl Splatter-glittereitä. Liikkeellepanevana voimana toimi mintunvärinen Splash, jonka näin *jossain*, ihastuin ja samassa olikin jo selvittämässä, mistä saisin sen käsiini. Ebayn ihmemaasta löytyi myyjä, joka postitti hyvin kohtuullisilla kuluilla lakat Suomeen eikä toimituksessa mennyt kuin reilu viikko. Ihan kaikkia saatavilla olevia sävyjä en ottanut mutta niitä voi tutkailla vaikkapa täältä.

Minulle tuli kokoelmasta viisi lakkaa ja nyt pitäisi enää opetella käyttämään glittereitä:) En ole glitterlakkojen ylin ystävä, useimmat ovat minusta joko yliampuvia, tylsiä tai liian monimutkaisia jolloin niitä ei voi enää koristella mitenkään. Pelkkä glitterlakka kun ei mielestäni ole koriste:)
Tästä huolimatta niitä tuntuu jonkin verran kertyvän, lähinnä indiepuolen merkeiltä. Näissä ihastutti mattaisuus, ainoastaan sinisessä Spatterissa on tavallista kimaltavaa glitteriä.

Kutakin lakkaa on n. yksi kerros, siis aseteltuna siten, että hippuset tulevat mahdollisimman tasaisesti ympäri kynttä.
Alle lakkasin sävyyn sopivaa värilakkaa yhden kerroksen. Huomasin, että en omista ainuttakaan korallinsävyistä lakka joten Splatin alla on valkoinen lakka.

Splat, Sprinkle, Sputter, Spatter, Splash

L.A. Girl – Splat, alla Essie Blanc

L.A. Girl – Splat

L.A. Girl – Sprinkle, alla OPI Lucky Lucky Lavender

L.A. Girl – Sprinkle

L.A. Girl – Sputter, alla Essie Go Ginza

L.A. Girl – Sputter

L.A. Girl – Spatter, alla Essie Rock The Boat

L.A. Girl – Spatter

L.A. Girl – Splash, alla Kiko 345

L.A. Girl – Splash

Huh, tulipas siinä kuva poikineen. Eiköhän näitä lakkoja nähdä kunnolla lakattuna kynsille aikanaan mutta tässä pienet maistiaiset. Sormet meinasi mennä solmuun noita nimiä kirjoitellessa, toivottavasti siellä ei ole kovin paljon virheitä:D

Sitten niihin toppereihin. Ihan tässä lähiaikoina kokoelmaani on tupsahtanut kaksi uutta tämän genren edustajaa ja päätin suorittaa kiekolla pienen vertailun.

Lakkojen holofektiä oli tosi hankala saada keinovalossa esiin niin, että niiden erot näkyisivät.

Cult Nails Mayhem, China Glaze Wireless Holographic Top Coat, Inm OTD Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Kaikkia lakkoja on kiekolla värilakan päällä yksi kerros.
Mustan lakan päälle lakattuna huomaa, että nämä eroavat toisistaan paljonkin. Cult Nailsin Mayhem on peittävin, tätä ei voi laittaa koristeluiden päälle koska se varmasti peittää ne. Lakka ei ole topperi siinä mielessä, että tämä vaatii kyllä pikakuivattajan päälleen. Lakkasin nämä näet ensin ihan kynsille mutta onnistuin ruttaamaan nimenomaan tämän lakan. Mayhemin holoefekti on voimakkain tässä porukassa.

China Glazen Wireless Holographic Top Coat sen sijaan kuivuu nopeasti ja siinä on vähemmän hippusia kuin Cult Nailsissa. Tämä lakka sopii varmasti koristelujenkin päälle antamaan kimallusta lakkaukselle.
En omista Fairy Dustia joten en uskalla arvailla, miten paljon tämä eroaa siitä.

Cult Nails Mayhem, China Glaze Wireless Holographic Top Coat, Inm OTD Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Viimeisenä Inm OTD Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver” josta on olemassa myös kullanvärinen versio mutta en ottanut sitä tähän mukaan. Tässä nimihirviö-lakassa on paljon harvemmassa hologrammisia mikroglittereitä jotka myös välkehtivät eri väreissä. Hankalasti selitetty:)
Inm kuivuu varsin sukkelaan myös.

Vahingossa ottamassani blurrikuvassa erot näkyvät selvästi.

Cult Nails Mayhem, China Glaze Wireless Holographic Top Coat, Inm OTD Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Lakat valkoisen päällä. Tästähän nyt ei juuri viisastu mutta vertailun vuoksi mukaan.

Cult Nails Mayhem, China Glaze Wireless Holographic Top Coat, Inm OTD Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Cult Nails Mayhem, China Glaze Wireless Holographic Top Coat, Inm OTD Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Topperit ovat siinä määrin erilaisia, että jokaiselle löytynee käyttöä. Jos aikoisin hankkia vain yhden, se olisi todennäköisimmin China Glaze, joka on se ”välivaihtoehto” näistä kolmesta. Ei liian harva, eikä tiheä ja kuivuu ilman päällyslakkaa.

Täällä jännätään jo huomista gaalaa. Kynsiäkin pitäisi ehkä alkaa suunnitella ja jotkut kengät kaivella jostain. Ja vyö! Mekon sentään hankin hyvissä ajoin, kerrankin.
Mukavaa viikonloppua:)

China Glaze Wireless Holographic Top Coat on saatu Adeninasta blogiyhteistyön kautta, muut lakat olen hankkinut itse. 
Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

37 thoughts on “L.A. Girl Splatter-glitterit ja pieni holotopperivertailu

 1. Nuo glitterit. On. Saatava. Vaikka glittereitä omistan liiankin kanssa. Kuka tämä myyjä on keneltä näitä ihanuuksia voi kotiuttaa?

  Hauskaa gaalailtaa :)

 2. Voi perhana, samoilla linjoilla Dollien kanssa….ajattelin jo jättää nuo väliin, kunnes kirjoitit että ne on mattaisia. MATTAISIA! ah.

 3. Nyt aloinkin miettiä, näkyiskö Splat sittenkin paremmin mustan päällä kuin punainen Speckle :D Vaikeaaaaaaaa!

  Onko noiden holotoppereiden kanssa samanlainen ChG Fairy Dust myös?

  1. Luulen, että molemmat erottuu mustan päältä yhtä hyvin, Speckleä en tilannut koska ajattelin sen turhan samanlaiseksi kuin KBShimmerin Candy Cane Crushin tai OPIn Minnie Stylen jotka mulla on molemmat.
   Fairy Dust lienee aika lähellä Inmiä, mulla ei ole sitä joten en pääse vierekkäin vertaamaan.

   Toisesta jne lakasta postarit taisi olla enää 1,70$ eikä tarvinut erikseen pyytää invoicea vaan ne tuli automaattisesti ostoskoriin.

  2. Hmmh okei :) No mulla ei ole Candy Cane Crushia joten kai tuon mintun, oranssin ja punaisen vois kaikki ostaa! Ei kovin kalliita, kaikki erilaisia ja tuo matta niin houkuttaa. Kiva, jos valmiiksi tulee alennus posteista, ettei tartte pyydellä invoicea, kiitos tiedosta!

   Ai juu, hauskaa gaala-iltaa! :)

 4. Maaaaahhtavat nuo kynnet; pirteä kehitelmä, ja miten kätevästi saitkin yksillä kynsillä monta lakkaa pois käyttämättömien joukosta. :)

  Mukavaa gaalaa!

 5. Täplätrendi sen kuin jatkuu :). Nää siun ottamat kynsikuvat on aina ihan mielettömiä! Oon kateellinen noista sormista, vaikka itselläni on hyvin sirot kämmenet niin tää nahka saa sorminivelet esimerkiksi näyttämään kuvissa aina omituisilta nakkimakkaroilta :D Sormien taivutus antaa onneksi vähän armoa ;)

  1. Sormien taivutus tosiaan antaa vähän armoa, itse kullakin;) Oon kyllä miettiny joskus, että pidänkö mä tätä blogia vielä seittemänkymppisenä ja miltä nakit mahtaa näyttää silloin:D

 6. …sssssiis noi L.A. Girlit on KIRKKAALLA POHJALLA?! Tajusin FB-kuvista sit ihan kuttuun. Ja nyt himoan tota minttuglitteriä. Vähän vaaleanpunaistakin. Ehkä myös sitä sinistä, missä on kimallustakin… Myös tuo INM:n topperi näyttää tossa blurrikuvassa ihanalta!

  Hauskaa gaalailtaa :)

  1. Juu, kirkkaalla on kaikki:) Ja sinistä lukuunottamatta glitteri on mattaista, on nää aika hiton söpösiä tapauksia:)
   Mua jänskättää aika tavalla kun en tosiaan oo mikään seurapiirihai enkä käy ikinä missään ja pelkään ihmisiä joten….no, ehkä se menee ihan hyvin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *