Kynttilänvalossa

Tämänkertainen postaus jää vähän töpöksi, sillä kirjoitan tätä myöhään sunnuntai-iltana myrskyn ravistellessa talon nurkkia ja jännään, pysyykö sähköt päällä kun ne juuri palasivat tunnin katkon jälkeen.

Niinpä iloitsen lyhytsanaisesti siitä, että sain näiden kynsien myötä jälleen kolme (3)!!! lakkaa pois purkista. China Glazen Gamer Glam on ollut siellä huhtikuusta asti. Sitä on kyllä aika vaikea selittää tai perustella. Lakassa ei ole mitään erityistä vikaa, levitin sen tavallisen aluslakan päälle ja se hitusen kaljuuntui ja peittävyys olisi saanut olla parempi mutta kyllä sen kanssa toimeen tuli. Ihan peruskiva ja perusnätti mutta oli vaan aina saanut väistyä kiinnostavampien lakkojen tieltä.

Gamer Glamia on kolme kerrosta ja päälle leimasin niin ikään pitkään purkissa köllineellä Strap On Your Moonbootsilla. Kun lakka aikanaan saapui, se oli vuotanut matkalla ja nyt se oli jo niin paksua, että jouduin lantraamaan sitä reippaalla kulauksella ohentajaa. Ihan kivasti leimasi kyllä.
Leima on MoYoun Tourist Collection -laatasta 07. Värimaailmaan sopivia ruusuja, joskin vähän huonosti erottuvia. Tykkään näistä laatoista, koska kuviot on tarpeeksi isoja pitemmillekin kynsille. Toistaiseksi testaamani ovat toimineet hyvin, jonkun verran näitä on moitittu suttaavasta leimausjäljestä mutta minun rimani ei ole kauhean korkealla leimailujen suhteen.

Nimettömissä ja peukaloissa on OPIn Alcatraz…Rocks -dupea, P2 Sand Style Confidentialia. Lakka peitti kahdella kerroksella ja oli kaikin puolin moitteeton tapaus. Vastarannan kiiskenä hankin tämän silloin kun kaikki muut rohmusivat OPIa. Ei kai tässä mitään eroa ole:)

Kuvat piti ottaa nyt oikeasta kädestä, sillä teloin jälleen vasurin keskisormen kynnen ja sen tippiosa on lähinnä pyhällä hengellä enää kiinni.

Se tunne, kun juuri kuvittelet saaneesi kaikki kynnet ehjinä samaan mittaan….

China Glaze Gamer Glam & Strap On Your Moonboots,
P2 Sand Style 050 Confidential sekä MoYou Tourist Collection – 07

Viikonloppu oli ja meni, näin useita ihania ystiksiä ja parisuhdelaatuaikaakin tuli pikkuisen vietettyä. Eipä pöllömpi saldo laisinkaan. Lisäksi meillä on yhä virtaa talossa ja tuuli lienee vähän tyyntynyt ulkona.
Nyt jos en ajattele sitä, että autossa pörisee pakoputki ja olisi ehkä suotavaa hyvä käydä näyttämässä sitä jossain, niin hetken ajan voisi olla ihan tyytyväinen elämäänsä.

Ja onhan noi kynnetkin nyt ihan jees, vai mitä? :)

12 thoughts on “Kynttilänvalossa

  1. Mä sorruin Kickissä OPIn Alcatraz…Rocksiin kun se ihan yksinään mua siellä odotteli.. Siinä oli sitten kotona selittämistä, että miten ostin taas lisää lakkoja kun just sain ne Sugar Mat lakat.. ^_^ Mulla on niistä nyt kuvia jos kiinnostaa :)

  2. Kynnet ovat todellakin jees! :) Musta toi leimaus on ihana kun se vain vähän kurkistelee kynneltä ja tekee lakkauksen elävämmäksi, vaikka kuviot ei hyppääkään selkeästi esiin. :)

  3. Ihania sävyjä, sopivan hyisiä talvikauteen :)!

    Inspiroiduin kynsikuvistasi ja viilasin omat enemmän ns teräväkärkiset kynnet samanlaiseen muotoon kuin sinulla. Ovaalia, terävää ja pyöreää ollut lähes aina niin ihan mukavaa vaihtelua :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *