Kynsibloggaajien miitti 25.5.2013

Ehdin viimein istahtaa kirjoittamaan omia kuulumisiani viime lauantailta, jolloin osallistuin Helsingissä järjestettyyn kynsibloggaajien miittiin. Jotenkin tulin päätyneeksi mukaan järjestelytoimikuntaan yhdessä Suvin, Shinyn ja Sinikilpikonnan kanssa ja niinpä viime viikkoihin mahtuikin yhtä ja toista puuhasteltavaa tapaamisen tiimoilta.

Kaikesta päätellen onnistuimme yhdessä ihanien tapahtumaan osallistuneiden bloggareiden kanssa tekemään päivästä ikimuistoisen:)

Olimme saaneet käyttöömme hienot sauna/oleskelutilat Hakaniemestä. Meitä oli mukana yhtensä 17 henkilöä, joten kenenkään yksiöön emme olisi mahtuneetkaan:)
Osallistujista 15 oli bloggareita ja kaksi Lottaa edusti pääsponsoriamme TradeTrackeria.

Tapahtuman kuvat ovat kahta Sinikilpikonnan kuvaa lukuunottamatta omiani. Tapani mukaan unohdin loppuillasta kameran olemassaolon joten pääosin näitä on alkuillalta.

Minua huvitti ovessa oleva kuvaava kyltti:)

Syöminen näyttelee näissä tapahtumissa aina suurta osaa ja olimme etukäteen esittäneet tytöille toiveen tulla paikalle tyhjin vatsoin, sillä tarjottavaa riitti. Esittelykierroksen ja tervetulomaljojen jälkeen siirryimme pöydän antimien kimppuun

Tarjoilut olivat TradeTrackerin tarjoamia juomia ja Kakku ja Leipä Keisarin leipiä ja jälkiruokakakkuja lukuunottamatta omien pikku kätöstemme tuotantoa.

Salaattien ja suolaisten jälkeen sulatettelimme hetken ennen jälkiruokia

Nautiskelimme pöydän runsaista antimista ja vapaasta seurustelusta pitkän kaavan mukaan ainakin parin tunnin ajan jonka jälkeen pidimme arpajaiset, jaoimme osallistujille goodie bagit ja pidimme kirpputoria. Porukka oli tuonut kivasti paikalle omia tarpeettomia kynsikamojaan. Minulla ei paukut riittäneet enää Helmerin sisällön kollaamiseen ja niinpä osallistuin vain ostavana osapuolena kirppistelyyn. Ja huom! sitäkin vain yhden ainokaisen pullon edestä, hyvä minä!

Kuvassa allekirjoittanut Suvin kirppislaatikon tarjontaa tutkimassa:)

Daniela ja Milja vertailevat bagiensa sisältöä

Otimme loppuillasta ennen jatkoille siirtymistä kuvan miittaajien kynsistä, tietenkin. Itsehän en ehtinyt varsinaisia miittikynsiä tekemään mutta osa oli tehnyt oikein asuun sopivat kynnet.

Huomatkaa yrityksemme saada käsistä sydämen muoto:)

Otin seuraavana päivän kuvan oman pussukkani sisällöstä. Kaikki bagit eivät olleet samanlaisia ja osa vaihtelikin saamiaan lakkoja keskenään, niinpä minullekin päätyi kaksi Essien lakkaa.

Illan hämärtyessä siirryimme jatkoille Namuun mutta säästän teidät niiltä kuvilta;)
Kotona taisin olla joskus 4.30 aamulla:)

Haluan vielä kerran kiittää kaikkia mukana olleita ihania bloggaajaneitosia, oli aivan mahtavaa tavata uusia ihmisiä ja saada kasvot tutuille nimimerkeille <3

Mukana menossa olivat lisäkseni

Shiny Nail Art
Passion For Nails
Sinikilpikonna
Life And Nails
Life Of Bambi
Embosnails!
Rakkauspapaija & Syvänmerenkala
Nails1820
Rakkaus Kynsiin
Jos edes kynnet….olisivat kunnossa
Adventures in Sinilandia
Sulokynnet
40 kynttä
Lilaa lakkaa

ISO kiitos tapahtumaa sponsoroineille yrityksille, ilman teidän tukeanne emme olisi voineet tarjota osallistujille kaikkea tätä!

TradeTracker
L´Oréal Finland
Love It! -kosmetiikan verkkokauppa
LUSH
Kakku ja Leipä Keisari
NailCity
Elle
Hyvinvoinnin tavaratalo
MiMax
Adenina
CityShoppari
Kynsikauppa . com

17 thoughts on “Kynsibloggaajien miitti 25.5.2013

 1. Vaikka oli vuosikokouksessakin lystiä, olisin silti mieluummin ollut teidän kanssa :P. Toivottavasti tulee toinen mahis vielä myöhemmin, olisi ihana tavata :).

  1. Uskon vahvasti, että jossain vaiheessa tavataan, vaikka vähän epävirallisemmissa merkeissä pienemmällä porukalla, olisi niin kiva nähdä:))

 2. Voi että kun näytti kivalta teidän miitti! <3 Ihanaa, että tuollaisia järkkäillään ja toivottavasti pääsen itsekkin mukaan joskus ja tapaamaan sua ja muita kynsihörhöjä :) Meillä on kohta Tampereella kynsimiitti, sitä kyllä kovasti odotan :) Mutta olisi tosi kiva nähdä muitakin koko Suomesta!

  1. Luulenpa, että tämä ei jäänyt viimeiseksi Helsingin seudulla joten kenties seuraavan kerran olet mukana:) Hauskaa miittiä teille tamperelaisille:)

 3. Jee, hauska lukea illasta sunkin vinkkelistä vielä ja nähdä myös sun otoksia, vaikka Sinikilpikonnan hyviä ovat myöskin. Oli tosi mukava tavata, ja hyvä että säkin oot päässy ennen aamunkoittoa kotiin! :)

 4. Miten mä olin missannut tuon ”Harrastetilan” kokonaan, ihan loistavaa :D Ja voi, miten nätiltä näyttää toi sun PixieDust, mulla on vieläkin ne hankkimatta :P

 5. Olitte kyllä tehneet paljon työtä ja kiitos ikimuistoisesta illasta!

  Hitsi et nauratti toi kuva, jossa näkyy mun selkä: ”siis mikä ryhti?!”

  :D

  1. Eipä kestä, oli kyllä kiva nähdä:)

   Musta on joskus otettu kuva kun oon ottamassa kuvaa ja ihan samanlaisessa lysyssä olin silloin;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *