Kuvien koko BND:ssa?

Muutin kokeeksi viimeisimmän kynsipostauksen kuvat erittäin suuriksi. Mitäpä olette mieltä?
Ovatko liian suuria vai sopivia?

Postaus siis täällä

Mielipiteet olisivat kovin tervetulleita:)

18 thoughts on “Kuvien koko BND:ssa?

 1. Mun mielestä erittäin sopivia! Saako sen kuvien koon muuten automaattisesti määriteltyä jostain, että aina näkyvät esim. erittäin suurina vai täytyykö ne aina erikseen laittaa?

  1. Hyvä huomio, tätä en jotenkin ajatellutkaan:) Taidan tehdä niin, että laitan pari kuvaa suurina ja muut entisen kokoisena ettei mene hankalaksi kenellekään.

 2. Oho, tulipas erinäköinen tästä blogista :D Tumma sopii alkutalveen kyllä, aika hienostuneen näköinen! Mutta keväällä pliis vaihda taas joku kirkas :D
  Noi isot kuvat on hyviä! Itsekin käytän tota samaa kokoa, joitain muutan vähän pienemmiksi koodilla, kun se seuraava koko on taas niin pieni.

  1. Mun teki mieli jotain tummempaa talveen, eiköhän tää taas kesäksi viimeistään muutu ellei jo aiemmin:)
   Kuvien kanssa taidan tehdä kompromissiin, osa isoja ja osa pieniä niin kaikilla yhteyksillä onnistuu selailu.

  1. Näin on ollut tähän asti ja mä kans blogeja lueskellessa klikkailen kuvat suuremmiksi. Nyt ehkä kallistun sille kannalle, että laitan EHKÄ yhden suuren kuvan ja muut saman kokoisina kuin ennenkin. On nuo suuret vähän pelottavia vaikka kivasti täyttäisikin tilaa… :D

 3. Itse pidän isommista kuvista, ettei tarvitse klikkailla erikseen isommiksi :) Tuo kuvakoko on mielestäni hyvä, eikä isompikaan haittaisi :D Mulla tosin näytön resoluutio on aika massiivinen, joten siksi ne sun normaalikokoiset kuvat näyttää liian pieniltä :)

 4. Mun pikkuselle näytölle ei mahdu kuva kokonaan, mutta mä voin klikata sen pienemmäksi ;D Itse ajattelin kans, jos alkais laittaan yhden kuvan kynsistä erittäin suurena, loput suurena. Teinkin sitä pariin postaukseen, mutta sitten jäi :D Eli mä siis kannatan sitä myös :)

 5. Isommat kuvat on paremmat! :) Mulla on koneessa niin iso resoluutio, että mitä isompi, sen parempi *köh*. :’D Toki pienetkin käy hyvin, ainahan voi klikata isommaksi. Niinjoo ja tuohon lataamisjuttuun, jos kuvat pienennetään vasta Bloggerissa (eli siis valitaan kuvien koko vasta blogger-vaiheessa, eikä kuvia käsitellessä) niin silloinhan se ei vaikuta latausnopeuteen että miten isot kuvat blogiin laitetaan, kun se lataa ne joka tapauksessa ja pienentää vasta näyttövaiheessa. Menipäs hankalasti selitetyksi, eniveis!

  1. Nyt on uusin postaus tehty niin, että yksi kuva on erittäin suuri ja muut suuria. Mä pienennän niitä käsittelyvaiheessa jonkin verran, mutta en haluaisi kuitenkaan ihan suttua teille näyttää joten ne voivat olla vielä aika suuria. Pitäisi ihan kokeilla puhelimella tai iPadilla kun moni nykyään selailee niilläkin blogeja:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *